Jest najbolja opcija za ligu, da bude zanimljivija. Jer sa bilo kojim drugim trenerom na klupi FKS, pogotovo sa Vinkom, ostali klubovi u PL se nemaju cemu nadati.Kamuflazn je napisao/la:Ma husref je daleko najbolja opcija u ligi a i sire.
Hvala Riki i sretno!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Babuka1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da je nekako da covjek zaspi i probudi se na dan utakmice LP. Pretesko je citati ovo svaki dan...te Krle...Lazic...Tatar, Rahmanovic, Crepulja odlaze...te ne odlaze...srce ce me opaliti
BordoSarajevo je napisao/la:1,5m eura Paderborn platio Grashopersu za Kapića. Skoro su se ovdje cijene lupale koliko koji igrač vrijedipocijenili ste Rikija
Sretno mu, pokazao je tek pred kraj sezone da je igračina, i nije mi žao što ide, neka naše djece u ligama petice, sa ih bude što više.
ma najgore je od svega, sto mora bas zapeti da se izbori za minutazu problem je taj sto je ta svota isto nista vrijednost kadeta nekog iz zemalja eu je veca od njegove, mi znamo svi kakav je Riki majstor, ali za njemacku i jace lige moras biti bas havarija, ako te nema ovi ce ga poslat da igra sa amaterskom ekipom u 4toj ligi jbg, opet je dobro sto ce biti u njemackoj radi rijesavanja zivotnih pitanja, a u drugu priliku je porazavajuce za igraca koji voli fudbal, i zna da igra da tovari u tim njemackim selima, znajuci da je mogao bolje proci sto se fudbala tice. ako Bog da zavrsio on nama u lepzigu u prvih 11. svaki hasjr i srecu mu zelim..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
I da, budala je svako ko ne vidi Salčina u početnoj postavi sljedeće sezone. To dijete je najveći dragulj koji je akademija do sad imala!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Za Adukora znamo vec 6 mjeseci, a Kapic je i doveden da tih 6 mjeseci bude zamjena i nije nas igrac. Mujakic treba da ide i zaradit cemo novac. Stvar je samo da se dovedu adekvatne zamjene.ado-hz je napisao/la:Adukor, Mujakic, Kapic...Next![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Tako je care. Ja ocekujem da 30% utakmica bude starter, a na 70% da udje barem 10 minuta, plus utakmice u Kupu. Bukvalno da bude ono sto je Kapic bio u ovoj polusezoni.kosevskobrdo je napisao/la:I da, budala je svako ko ne vidi Salčina u početnoj postavi sljedeće sezone. To dijete je najveći dragulj koji je akademija do sad imala!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni je onaj mali Đokanović bio najbolji, prvi put sam ga gledao. I onaj iz napada Dervišagić čini mi se, fino se pokazao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
! ! ! ! ! !Zukanovic je napisao/la:Za kraj dao Hajric nova 2 gola. 29 utakmica 35 golova. treba ga uzeti dok ga nije Maribor vratio ili Olimpija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvi čitavu polusezonu presjedio a treći došao kao posuđen igrač što znači da u početku nije bio naš.ado-hz je napisao/la:Adukor, Mujakic, Kapic...Next![]()
![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesam, to je bio veliki propust.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije tragedija što je Kapić otišao.
Po nekom mom mišljenju nije imao neku posebnu ulogu u našem timu, iako sam beskrajno zahvalan na pomoći!
Po nekom mom mišljenju nije imao neku posebnu ulogu u našem timu, iako sam beskrajno zahvalan na pomoći!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Dobro pitanje i na pravu adresu...AlfredNobel je napisao/la:Morto, ide Adukor, jesi li sretan?
Kad se izvuku parovi za prvo pretkolo LP znat cemo par(pobjednik) sa kojim s sastajemo u drugom pretkolu LP ako prodjemo, i isti taj par(gubitnik) u slucaju da ispadnemo iz LP sa kojim se sastajemo u drugom pretkolu LE.Amca007 je napisao/la:Ako prodjemo prvo pretkolo LP, i onda ispadnemo u drugom, hocemo li biti nosioci u EL i u koje prekolo idemo. Jeli odma playoff?
Oni koji ispadnu u drugom pretkolu LP su nosioci u trecem pretkolu LE bez obzira na koeficijent. Takođe oni koji ispadnu u trecem pretkolu LP su nosioci u play offu LE bez obzira na koeficijent.
Klubovi koji ispadnu u play offu LP idu u grupe LE
znaci od ovih 37-38ekipa iz pretkola LP 16 ce ih nastaviti takmičenje u grupama LP i LE, i to 4 u grupama LP i 12 u grupama LE( 4 ekipe iz play off-a LP i 8 ekipa iz play off-a LE)
EDIT: ima otvorena tema po ovom pitanju i tamo moze te naci sve na zadnje 2-3 stranice.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Jes' nam se ova Atalanta navrzla na kosti...
Gdje god mi tu i oni...
Gdje god mi tu i oni...
Isto razmisljam majke mi, gledam tekmu nedo Bog sresti njih ponovo, onih 8 golova bi bilo prihvatljivo, ja bi prije juventus izabro nego njih i napoliVanja8 je napisao/la:Jes' nam se ova Atalanta navrzla na kosti...
Gdje god mi tu i oni...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ove godine do grupne faze se sa njima ne mozemo sresti.Vanja8 je napisao/la:Jes' nam se ova Atalanta navrzla na kosti...
Gdje god mi tu i oni...
Al da je znak da smo napredovali jeste
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Odlijepili smo se u januaru 2014, pa sta smo dobili?AlfredNobel je napisao/la:Ma kakav Mirza, hoćemo li se ikad odlijepiti od takvih trenera. Ne znam ni što raspravljamo o njemu kad nema promila šanse da on bude, nije niko lud da dovodi njega i takve slične. Dobrog stručnjaka treba fino naći, a ne bio taldžija Ješić i sad se po njemu sve treba mjeriti. U ligi nema boljeg trenera od Husrefa i ne vidim smisao zahvaljivanja Musemiću i dovođenja Mirze. To je neko bezveze lupio, isto kao da ja sad kažem da će doći Agim Nikolić. Glupost.YNWA je napisao/la:Mirza nije uopste losa opcija, bolje on nego "moderni evropski treneri"AlfredNobel je napisao/la:E čuj Mirza, jeste li vi pri sebi..![]()
I ovo oko domaćih trenera i trenera s strane prelazi u jednu dobro odvratnu floskulu, kao što ih ima desetak koji su smišljene prethodnih nekoliko godina.
Za nekoliko godina opet se sjetili Cale i Husrefa...
Ako Husref ide, onda je Mirza bolje rjesenje od raznih Jesica, Jarnija, nekih svaba...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Načuo sam da bi mogao Anel Hadžić potpisati za nas, nemojte mi vjerovati.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆