NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Freelancer-slobodni suradnik za online poslove
Influenser-utjecajna osoba na drustvenim mrezama
Sportsport u prici bebo,ja GOAT influencer
Influenser-utjecajna osoba na drustvenim mrezama
Sportsport u prici bebo,ja GOAT influencer
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jest jest isto je freelancer i influenserGOAT je napisao/la:jbg moram jos ovaj postAzpi je napisao/la:Oporezivanje influensera![]()
![]()
Ojjj admibe treba mi veci potpis![]()
Cuj influenser![]()
yebem te glupa vise freelancer i to nema veze sa imenom prate se racuni u banci
freelancer ,influenser svodi se na isto proguglaj malo po onda donesi zakljucak jesam li ja glup ili ti![]()
Tacno prate se racuni na koje mi pare dolaze od osobe ne od tvrtke.Da ti pojasnim posto to tvoj mozak ne moze lahko svatit.Uplati ti rodbina iz inostranstva para na racun,poreska ti nista ne moze,uplati ti neka kompanija npr. youtube,facebook itd.. to moras platit iako nema nikakve logike al eto.Nadam se da ti je jasnije.LP
Isto kao sto se moze preko capa ici ako je vlasniku cejf
Ne brukaj se, nema dodirne tacke jesi li gdje nihade naveden pravim imenom sa porezom, jer se od prosle godine porez naplacuje na sve uplate, a ti opet ne bi marke platio jer je sajt platio porez u inostranstvu gdje god je registrovan
Ali lajkam nastavi se provaljivati influenseru
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Covjek vam ponudio da dodjete pred BBI, niko ne smije, i imate obraza da ga prozivate?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
bombaysaphire
- Kontakt:
100 % , lik im napiše dođite na to i to mjesto, oni ovdje nešto prozivaju , internet ratnici ...Justin je napisao/la:Covjek vam ponudio da dodjete pred BBI, niko ne smije, i imate obraza da ga prozivate?
Pogotovo ovaj Azpi , brutalan internet ratnik ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jest Azpi nije trebao otici na iftar trebao je po knjigu

A i neka ga ljepse ovako imati influensera na temi
Bar nas lijepo nasmije
Bar nas lijepo nasmije
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
ja mislim da si ti samo ljubmoranAzpi je napisao/la:Jest Azpi nije trebao otici na iftar trebao je po knjigu![]()
Bar nas lijepo nasmije
luzeru
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa iskreno moram ti reci da ima i toga, ja vise od diplomskog nisam napisao, on knjigu, volio bih da i ja je imamharden je napisao/la:ja mislim da si ti samo ljubmoranAzpi je napisao/la:Jest Azpi nije trebao otici na iftar trebao je po knjigu![]()
Bar nas lijepo nasmije
luzeru
A o sajtu da ne pricam, jest da imam udio u bleeacher report, ali mali zelja mi ga je aBd cijelog preuzeti
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Uđem na forum, vidim deset novih stranica, otvorim da vidim šta se desilo kad tamo 3289728 postova o nekoj fiktivnoj knjizi. Jeste li normalni sinovi!?
Sto, bas dobra komedijaOikamid je napisao/la:Uđem na forum, vidim deset novih stranica, otvorim da vidim šta se desilo kad tamo 3289728 postova o nekoj fiktivnoj knjizi. Jeste li normalni sinovi!?
Mene ukucani pitali sta mi je kad sam procitao ovo influenser
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
fox influenser.mp3
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Barbarossa
- Kontakt:
goat ,a sta je tema knjige konkretno,jel o košarci
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto je najgore svi bi mi culi za GOATA preko domacih noviha da prica istinu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma vidi se po stilu pisanja i strucnim analizama da je momak kapacitet za napisati dobru knjigu. Samo previse ljubomornih dusa ovdje.bombaysaphire je napisao/la:100 % , lik im napiše dođite na to i to mjesto, oni ovdje nešto prozivaju , internet ratnici ...Justin je napisao/la:Covjek vam ponudio da dodjete pred BBI, niko ne smije, i imate obraza da ga prozivate?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Justin je napisao/la:Ma vidi se po stilu pisanja i strucnim analizama da je momak kapacitet za napisati dobru knjigu. Samo previse ljubomornih dusa ovdje.bombaysaphire je napisao/la:100 % , lik im napiše dođite na to i to mjesto, oni ovdje nešto prozivaju , internet ratnici ...Justin je napisao/la:Covjek vam ponudio da dodjete pred BBI, niko ne smije, i imate obraza da ga prozivate?
Kada mogu pisati Nives Celzijus i Ava Karabatić , mere i GOAT.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
najjace je sto on u sebi misli da on trola cijeli pdf i da su se svi zakacili
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Barbarossa
- Kontakt:
Al fakat temi nedostaje taj quality trollerski kontent koji smo u proljeće 2017 donosili ti ,kawhi i ja . Ovo je van svakog smislaSarmelino je napisao/la:najjace je sto on u sebi misli da on trola cijeli pdf i da su se svi zakacili
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
a sta je alem bgtBarbarossa je napisao/la:Al fakat temi nedostaje taj quality trollerski kontent koji smo u proljeće 2017 donosili ti ,kawhi i ja . Ovo je van svakog smislaSarmelino je napisao/la:najjace je sto on u sebi misli da on trola cijeli pdf i da su se svi zakacili
3 jahaca apokalipse.Barbarossa je napisao/la:Al fakat temi nedostaje taj quality trollerski kontent koji smo u proljeće 2017 donosili ti ,kawhi i ja . Ovo je van svakog smislaSarmelino je napisao/la:najjace je sto on u sebi misli da on trola cijeli pdf i da su se svi zakacili
Cak i Epiju falimo
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Barbarossa je napisao/la:Al fakat temi nedostaje taj quality trollerski kontent koji smo u proljeće 2017 donosili ti ,kawhi i ja . Ovo je van svakog smislaSarmelino je napisao/la:najjace je sto on u sebi misli da on trola cijeli pdf i da su se svi zakacili
Uh dobro je , ja mislio da si ti ozbiljan kada pišeš da je KD najbolji igrač svijeta...
Moje moras prepoznat, za ove se znaloMElloo je napisao/la:a sta je alem bgtBarbarossa je napisao/la:Al fakat temi nedostaje taj quality trollerski kontent koji smo u proljeće 2017 donosili ti ,kawhi i ja . Ovo je van svakog smislaSarmelino je napisao/la:najjace je sto on u sebi misli da on trola cijeli pdf i da su se svi zakacili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.