a tu je i Lily ,tri žene od jednom ,šta se ovo večeras sprema,sad će i Megamon evo curaLily je napisao/la:Al' cim se pojavi Ajla, pojavi se i Zeljovka![]()
Bice zanimljivo.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Lily kraljice odakle si ti
jedna od ajli je pokazala odnosno dokazala svoje godine ali ne znam koja i uputio bih malo starije forumase da procitaju ovo:Lily je napisao/la:Al' cim se pojavi Ajla, pojavi se i Zeljovka![]()
Bice zanimljivo.
ljubav ne zna za godine ali zato zna policija...mislim da cete skontat...
ali druga ajla i zeljovka su vise nego sumnjive/i
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ne, ne.. ne spadam ja u ovakvelegenda reala je napisao/la: a tu je i Lily ,tri žene od jednom ,šta se ovo večeras sprema,sad će i Megamon evo cura
Ovo je Megamon izazvao bio pomutnju jer mu je bilo dosadno i nije znao sta ce da radi pa se zahebavao.
Ajla kraljice ili kralju
Sad cu samo citati sta cete provaljivati.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Možda da pogledaš Lokacija i ukazat će ti se neke stvari.AjlaCR7 je napisao/la:Lily kraljice odakle si ti
Manchester?
Ovdje je stvarno dosadno, dovišenja!!!
gdje ces, tek si doslaAjlaCR7 je napisao/la:Ovdje je stvarno dosadno, dovišenja!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
AjlaCR7 je napisao/la:Ovdje je stvarno dosadno, dovišenja!!!
Dovišenja i tebi!
DomindženjaUnica_Liverpool_ je napisao/la:AjlaCR7 je napisao/la:Ovdje je stvarno dosadno, dovišenja!!!
Dovišenja i tebi!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
hahahahnevjernik je napisao/la:DomindženjaUnica_Liverpool_ je napisao/la:AjlaCR7 je napisao/la:Ovdje je stvarno dosadno, dovišenja!!!
Dovišenja i tebi!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:DomindženjaUnica_Liverpool_ je napisao/la:AjlaCR7 je napisao/la:Ovdje je stvarno dosadno, dovišenja!!!
Dovišenja i tebi!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pa promjenis rukuedin_tm87 je napisao/la:Svakih 15 minuta.arapinho1 je napisao/la:Guzite li sta djeco?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jesam vam rekao da ce Ajla doci,kad izgleda Seherzadu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
sumnjiv si mi ti nešto sa ovom Ajlom , al nema veze samo ti nas zajebajiharry_90 je napisao/la:Jesam vam rekao da ce Ajla doci,kad izgleda Seherzadu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Survivora nema ponedjeljkom,tacnije ima,ali repriza od plemenskog saveta.Repriza je sinoc bila u 19:00 iz nepoznatog razloga,ali veceras je Survivor u 22:15.Bosco je napisao/la:Ja cijeli dan čekam to i kad ono vidim da je išla emisija u 19:00, tako piše na teletextu.Pravo sam se razočarao, jer sam se baš bio nafuro na Survivor.nevjernik je napisao/la:ma jok survivor, to ionako gledam samo u ovom terminu, nego zapustili ste onu tamo temu pa me nema
You'll never walk alone.
Ja ti sumnjivlegenda reala je napisao/la:sumnjiv si mi ti nešto sa ovom Ajlom , al nema veze samo ti nas zajebajiharry_90 je napisao/la:Jesam vam rekao da ce Ajla doci,kad izgleda Seherzadu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zahvaljujem na informacijama, ja se već bio prep'o da nisu promijenili termin ili ned'o mi Bog odustali, kakvi su papani ništa me ne može više iznenadit.volimliverpool je napisao/la:Survivora nema ponedjeljkom,tacnije ima,ali repriza od plemenskog saveta.Repriza je sinoc bila u 19:00 iz nepoznatog razloga,ali veceras je Survivor u 22:15.Bosco je napisao/la:Ja cijeli dan čekam to i kad ono vidim da je išla emisija u 19:00, tako piše na teletextu.Pravo sam se razočarao, jer sam se baš bio nafuro na Survivor.nevjernik je napisao/la:ma jok survivor, to ionako gledam samo u ovom terminu, nego zapustili ste onu tamo temu pa me nemaSamo da znate
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo mene nazad 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 39 gostiju.