Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Meni žao Empolija, igrali najbolji fudbal od ekipa iz donjeg dijela tabele.
Hvala nebesima pa Kjevo ispade.
Drago mi je zbog Atalante.
Inter i Milan se baš survali, naročito ovi drugi.
Spaleti zreo za otkaza.
Hvala nebesima pa Kjevo ispade.
Drago mi je zbog Atalante.
Inter i Milan se baš survali, naročito ovi drugi.
Spaleti zreo za otkaza.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Burberry46
- Kontakt:
Hrabar Empoli, svaka im cast, steta za njih. Velike su sanse fulili. Handanovic fenomenalan
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Čestitke Interu i Atalanti na plasmanu u LP!
Atalanta apsolutno zasluženo, definitivno najviše od sva tri kluba (četiri, ako računamo i Romu koja je bila tu u borbi do zadnjeg kola). Inter je LP zaslužio ako ništa bar zbog kvaliteta igrača, objektivno najkvalitetniji roster u ovoj konkurenciji koja se borila za treću i četvrtu poziciju.
Empoli ispada hrabro u Seriju B, meni su kroz cijelu sezonu igrali lijepo i za gol više, žao mi ih je al' jbg, nije htjela večeras u gol i to ti je.
Milan po svemu zasluženo ostaje bez LP, iako je teško ispušiti LP na ovakav način i u ovakvim okolnostima, yebiga, vratit će se nekad
Atalanta apsolutno zasluženo, definitivno najviše od sva tri kluba (četiri, ako računamo i Romu koja je bila tu u borbi do zadnjeg kola). Inter je LP zaslužio ako ništa bar zbog kvaliteta igrača, objektivno najkvalitetniji roster u ovoj konkurenciji koja se borila za treću i četvrtu poziciju.
Empoli ispada hrabro u Seriju B, meni su kroz cijelu sezonu igrali lijepo i za gol više, žao mi ih je al' jbg, nije htjela večeras u gol i to ti je.
Milan po svemu zasluženo ostaje bez LP, iako je teško ispušiti LP na ovakav način i u ovakvim okolnostima, yebiga, vratit će se nekad
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mozda da Inter nije pokraden za 2 boda protiv Fiorentine na očigled cijelog svijeta ne bi bilo na silu u zadnjem koluPonos Torina je napisao/la:Patnja i jedni i drugi i na silu pokusavate uci u LP,sami sebi dohakali glupim transferima i kvazi ulagacima i sad se vadite na ovakav nacin i onda su vam svi drugi krivi..muha milanez je napisao/la:Milan bi mozda i skupio da u vise navrata nije ostecen sudijskom lakrdijom. Tako daPonos Torina je napisao/la:Ako nisu u 37 kola skupili bodove za LP sta im se stima onda zadnje kolo koji k.rac.. (Milan-Inter)![]()
![]()
Atalanta dala najvise golova u takmicarskoj sezoni i zasluzili su da igraju LP..
Pljeskao mu ostatak stadiona.Jedino oni moroni zviždali po običaju.Puma je napisao/la:To je pogan odvratna, nadam se da ce Empoli nekako izjednaciti, pa nek se uhvate u kolo sa Spalettijem i zvizde kuci.Burberry46 je napisao/la:Kakvi zvizduci za Icardija
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 26 maj 2019, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
- MysticAladin
- Kontakt:
Samo mi žao što luzeri iz Đenove ne odoše u pm gdje i pripadaju. Treba im pobjeda da ostanu, oni se nadaju da će Inter ovamo odradit svoje i čuvaju 0-0
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- LegendKiller
- Kontakt:
Čestitke Empoliu na ispadanju u Seriju B, apsolutno zasluženo posle svih onih promašaja. Milan objektivno nije ni zaslužio tu LP, a ironija je što ni inter ni atalanta nisu nešto posebno. Ko god da je otišao od ova tri kluba u LP bio bi samo kanta za nabijanje. Ali opet bolje i kanta u LP nego kanta u EL
Priznanje za glupost sezone definitivno treba dodijeliti Balde Keiti, šta li je on ondje mislio izvesti
Priznanje za glupost sezone definitivno treba dodijeliti Balde Keiti, šta li je on ondje mislio izvesti
Da su kako mogli i oni i Viole skupa.MysticAladin je napisao/la:Samo mi žao što luzeri iz Đenove ne odoše u pm gdje i pripadaju. Treba im pobjeda da ostanu, oni se nadaju da će Inter ovamo odradit svoje i čuvaju 0-0
Eto zašto je Serija A na ovom mjestu gdje i jest, ekipa koja igra hrabro i pošteno (Empoli) ispade a Genoa (i Fiorentina) ostade. Na stranu što mi ono liči na namještajku nego ekipa koja se uzda u drugu ekipu da joj osigura cilj ne zaslužuje (isto kao što Inter nije zaslužio da prođe CL jer su se uzdali u Barcu tako i Genoa nije zaslužila jer su se uzdali u levate - nas).
I ovo je u Italiji normalna stvar, zato se useru u CL gdje ipak treba pokazat muda.
Šteta zbog Empolija, u ovm trentuku su bolji i od nas i od Milana a ispadoše iz lige.
I ovo je u Italiji normalna stvar, zato se useru u CL gdje ipak treba pokazat muda.
Šteta zbog Empolija, u ovm trentuku su bolji i od nas i od Milana a ispadoše iz lige.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nije mi jasno zašto je poništen gol? Faul je bio daleko od Broza i uopće nije utjecao na postignuti gol, po meni je samo glupa crnja trebala dobiti crveni.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Atalanta dala najviše golova u sezoni. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Gdje treba potpisat?delinjo je napisao/la:ostaviti Empoli izbaciti Fiorentinu !!
Pa jbg ako će već svirati faul onda tu mora biti prekid igre, a onda se gol poništava.Biscione je napisao/la:Nije mi jasno zašto je poništen gol? Faul je bio daleko od Broza i uopće nije utjecao na postignuti gol, po meni je samo glupa crnja trebala dobiti crveni.
Al' onaj potez, ono je da ga suspenduješ pet mečeva samo zato jer je glup
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako se ove godine nije bilo kanta za nabijanje sa ekipom lošijom nego onom koja je prošle godine izborila LP što te navodi da pomisliš da će se biti iduce godine?LegendKiller je napisao/la:Čestitke Empoliu na ispadanju u Seriju B, apsolutno zasluženo posle svih onih promašaja. Milan objektivno nije ni zaslužio tu LP, a ironija je što ni inter ni atalanta nisu nešto posebno. Ko god da je otišao od ova tri kluba u LP bio bi samo kanta za nabijanje. Ali opet bolje i kanta u LP nego kanta u EL![]()
Al gol je postignut i onda naknadno sviran faul, bez utjecaja na igru u tom trenutku?Raonffa je napisao/la:Pa jbg ako će već svirati faul onda tu mora biti prekid igre, a onda se gol poništava.Biscione je napisao/la:Nije mi jasno zašto je poništen gol? Faul je bio daleko od Broza i uopće nije utjecao na postignuti gol, po meni je samo glupa crnja trebala dobiti crveni.
Ja ga zbog onog nebi otkupio koji idiot!
Ode DDR, ali fino je i naplatio za svoju vjernost. 
Mislim da je u jednom momentu bio najplaćeniji igrač lige, s tim što je taj momenat trajao nešto duže.
Mislim da je u jednom momentu bio najplaćeniji igrač lige, s tim što je taj momenat trajao nešto duže.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Čestitke Atalanti I Interu. Žao mi Empolija koliko i Milana 
Il Club più titolato al mondo!
Pa znam, u tome i jeste fazon, ako je već svirao faul onda je morao i poništiti gol, jer fiktivno igra staje od momenta kada je faul napravljen, a napravljen je prije gola.Vrebac je napisao/la:Al gol je postignut i onda naknadno sviran faul, bez utjecaja na igru u tom trenutku?Raonffa je napisao/la:Pa jbg ako će već svirati faul onda tu mora biti prekid igre, a onda se gol poništava.Biscione je napisao/la:Nije mi jasno zašto je poništen gol? Faul je bio daleko od Broza i uopće nije utjecao na postignuti gol, po meni je samo glupa crnja trebala dobiti crveni.
Ja ga zbog onog nebi otkupio koji idiot!
Jer ne znam po kojem bi fudbalskom pravilu mogao dati crveni (drugi žuti, al' nije to ni bitno) a priznati gol, rekao bih ono "puštena prednost" pa naknadno dosuđeno al' ne možeš pustiti prednost ekipi čiji je igrač napravio faul prethodno, nema logike
U onom momentu imao je dvije opcije, ili ne raditi ništa i priznati gol ili ovu drugu što je izabrao. Sad šta je prije trebao uraditi to ne znam, suština je da nije uticalo na krajnji rezultat kako god.
Nije on svirao faul odmah, neko nakon što smo mi zabili gol javili mu iz VAR sobe. Tako da po meni nije trebalo poništavat gol ali nebitno sadRaonffa je napisao/la:Pa znam, u tome i jeste fazon, ako je već svirao faul onda je morao i poništiti gol, jer fiktivno igra staje od momenta kada je faul napravljen, a napravljen je prije gola.
Jer ne znam po kojem bi fudbalskom pravilu mogao dati crveni (drugi žuti, al' nije to ni bitno) a priznati gol, rekao bih ono "puštena prednost" pa naknadno dosuđeno al' ne možeš pustiti prednost ekipi čiji je igrač napravio faul prethodno, nema logike![]()
U onom momentu imao je dvije opcije, ili ne raditi ništa i priznati gol ili ovu drugu što je izabrao. Sad šta je prije trebao uraditi to ne znam, suština je da nije uticalo na krajnji rezultat kako god.