FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 26 maj 2019, 22:49

ShofaII je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Jes' nam se ova Atalanta navrzla na kosti...
Gdje god mi tu i oni... :kafa:
Ove godine do grupne faze se sa njima ne mozemo sresti.
Al da je znak da smo napredovali jeste :D
Ma nisam mislio bukvalno da cemo se sresti,nego nas prate... :rol:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 maj 2019, 22:50

Dakle, ljetos smo izbačeni od ekipe, iznad koje su na tabeli ove sezone u Italiji, bili samo Juventus i Napoli (u četiri utakmice sa njima, imaju samo jedan poraz, od Napolija 1:2) i koja je bila najefikasnija u Seriji A ova sezone.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2019, 22:52

@YNWA
A i ti jarane kad zapneš, ne može te tito odlijepiti. Objasnim ti, ti opet isto.

Jesu li jedina referenca Ješić i Jarni? Što se nisu okrenuli i probali privući Bjelicu, o kojem sam ja trubio. Pa Igor Bišćan itd. Ima jako dobrih i mladih stručnjaka, druga stvar je što su idioti izabrali Ješića.

Atalanta zabila skoro 80 golova samo u ligi, to sve govori.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 26 maj 2019, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 maj 2019, 22:52

:guz: h
Benkara21 je napisao/la:Načuo sam da bi mogao Anel Hadžić potpisati za nas, nemojte mi vjerovati.
Joj hadzica sto uvaljuje hadzice

Fk hadzici :lolno:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 26 maj 2019, 22:53

A i za Varešanovića sam čuo, ne do Bog.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 maj 2019, 22:54

Ljudi sude loše o svim stranim trenerima na osnovu Ješića i Jarnija. Ješić bio ubleha na kvadrat, doveli ga najveći lopovi u klupskoj historiji da se tale s njim, kako on može bit relevantan za bilo šta? S Jarnijem se uopšte nije igrao loš fudbal, Želju izbacili u kupu, igrali sasvim solidno, i lik je nogiran nakon prve krize. Al hajd, i on je bio bez iskustva ikakvog, doveden onako ućoravo, samo jer je veliko ime. Al šta bi falilo stranom treneru s ikakvim iskustvom? Da su u Partizanu tako govorili, nikad ne bi Mateusa doveli, i lik ih uveo u LP, Realu bod izvukao. Nije svaki strani trener ubleha nit je svaki domaći trener vojnik kluba. Napljuvan je i Tatar, i Adukor, Lazić nakon prve pripremne gdje je štopera igrao, napljuvani svi preventivno, i na kraju se pokazalo da Hadžija ima do sad stopostotan učinak s transferima. Nikog nije doveo da možemo reć da je omanuo. Kad bi lik doveo trenera iz Bolivije, ja bih bio miran.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 maj 2019, 22:58

Ma ne, odmah se spominju jarni i jesi i yo je to. Gotova rasprava. Ok, ja cu onda spomenuti atalantu, onda kukesi, basel. Pa ja.
Ljudi su ovdje, ja se sjecam prizivali bjelicu dok nije bio blizu dinama, prizivao se lalatovic i td itd .... sve ekstra treneri. Mi smo pravi mahalasi, nase najbolje, sta oni znaju, pa gospodo
KOJI NAS TRENER JE PRISMRDIO EVROPSKOJ EKIPI? NE MOGU DO HRVATSKE DOBACITI.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 maj 2019, 23:02

Vala stranci ovdje prolaze lose vise nego dobro. Za dobrog trenera trebaju dobre pare, za ove sto bi dosli neka hvala, nisu bolji od hurtica kamol Husrefa.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 maj 2019, 23:03

Baj d vej, što niko ne spomene Plišeka kad su ti stranci u pitanju? Jedan od rijetkih trenera inače koji nije otjeran, čovjek sam morao otić radi porodice. Igrao se fin fudbal, treće pretkolo EL, mlada ekipa... Odmah se navodi Ješić, kao jednom smo ofulali, uvijek ćemo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 maj 2019, 23:19

AlfredNobel je napisao/la:@YNWA
A i ti jarane kad zapneš, ne može te tito odlijepiti. Objasnim ti, ti opet isto.

Jesu li jedina referenca Ješić i Jarni? Što se nisu okrenuli i probali privući Bjelicu, o kojem sam ja trubio. Pa Igor Bišćan itd. Ima jako dobrih i mladih stručnjaka, druga stvar je što su idioti izabrali Ješića.

Atalanta zabila skoro 80 golova samo u ligi, to sve govori.
Normalno da ce referenca biti treneri koji su dosli ovdje, i nisu samo Jesic i Jarni, nego i oni sto su ih ostali klubovi doveli... sta su to oni pokazali, jedino koliko toliko Sablic, i to uzeo kup, dobio nas na penale i jos nas na Kosevu Valjic unistio...

Ne moze referanca biti Igor Bišćan, taj ovdje nece doci, tj mozda bi dosao kao sto je Jarni, znaci iza sebe da ima vodjenje juniora Hajduka, Osijeka i sl, kao sto je Kodro dosao, trenera koji ima neke rezultate iza sebe vani, ne mozes dovesti, osim ako nije propao...

I na kraju bilo koji trener koji dodje sa strane ce traziti lovu za pojacanja i skloniti djecu, jer on nece ovdje doci da forsira djecu, nego da napravi rezultat...
Ako je cilj da sto vise djece bude na terenu, onda boljeg trenera od Mirze necemo naci....
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 maj 2019, 23:24

miky_hz je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Mahalska. Ako ode Husref dolazi Mirza.
Razmislit cu jos dali da dodjem :kafa:
Kakav crni Mirza, čovjek sa ubjedljivo najboljom ekipom u sezoni 2009/2010 nije uspio ni Evropu da izbori.Mojne njega nikako

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2019, 23:26

skoroalen je napisao/la:Ljudi sude loše o svim stranim trenerima na osnovu Ješića i Jarnija. Ješić bio ubleha na kvadrat, doveli ga najveći lopovi u klupskoj historiji da se tale s njim, kako on može bit relevantan za bilo šta? S Jarnijem se uopšte nije igrao loš fudbal, Želju izbacili u kupu, igrali sasvim solidno, i lik je nogiran nakon prve krize. Al hajd, i on je bio bez iskustva ikakvog, doveden onako ućoravo, samo jer je veliko ime. Al šta bi falilo stranom treneru s ikakvim iskustvom? Da su u Partizanu tako govorili, nikad ne bi Mateusa doveli, i lik ih uveo u LP, Realu bod izvukao. Nije svaki strani trener ubleha nit je svaki domaći trener vojnik kluba. Napljuvan je i Tatar, i Adukor, Lazić nakon prve pripremne gdje je štopera igrao, napljuvani svi preventivno, i na kraju se pokazalo da Hadžija ima do sad stopostotan učinak s transferima. Nikog nije doveo da možemo reć da je omanuo. Kad bi lik doveo trenera iz Bolivije, ja bih bio miran.
<3 <3

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 maj 2019, 23:27

Pantelija je napisao/la:Ma ne, odmah se spominju jarni i jesi i yo je to. Gotova rasprava. Ok, ja cu onda spomenuti atalantu, onda kukesi, basel. Pa ja.
Ljudi su ovdje, ja se sjecam prizivali bjelicu dok nije bio blizu dinama, prizivao se lalatovic i td itd .... sve ekstra treneri. Mi smo pravi mahalasi, nase najbolje, sta oni znaju, pa gospodo
Ja vala za Jarnija ne mogu reci da je los bio, bar ne sto se igre tice prvih 60% njegovog mandata.
Sjecam se prve tekme protiv Olimpica, ja mislim da je ta igra bila jedna od ljepsih na kosevu.
Mislim da smo u prvim poluvremenu imali blizu 20 suteva.... I onda debil Zeba uvali gol pred kraj tekme...
More bit da je i to bio kraj Jarniju, a nije ni poceo kako treba :D

Glupost je porediti strane trenere sa ublehaskom uprsvom...
Mislim da sa ovom upravom, svaki normalan i kvalitetan stranac bi naprsvio rezultat...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 maj 2019, 23:28

Zip je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Ma ne, odmah se spominju jarni i jesi i yo je to. Gotova rasprava. Ok, ja cu onda spomenuti atalantu, onda kukesi, basel. Pa ja.
Ja vala za Jarnija ne mogu reci da je los bio, bar ne sto se igre tice prvih 60% njegovog mandata.
Sjecam se prve tekme protiv Olimpica, ja mislim da je ta igra bila jedna od ljepsih na kosevu.
Mislim da smo u prvim poluvremenu imali blizu 20 suteva.... I onda debil Zeba uvali gol pred kraj tekme...
More bit da je i to bio kraj Jarniju, a nije ni poceo kako treba :D

Glupost je porediti strane trenere sa ublehaskom uprsvom...
Mislim da sa ovom upravom, svaki normalan i kvalitetan stranac bi naprsvio rezultat..
.
Apsolutno!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2019, 23:36

I opet ti kažem, jel to treba biti referenca i ti treneri drugih klubova? Možda Miloš Kostić treba biti? Daj svega ti.

Zašto ne bi bio Bišćan? Zašto ne bi došao? Da su ga kontaktirali tad, kad je klub imao sjajan projekat i kad je bila odlična priča. Ja sam trubio milion puta oko Bjelice. Bilo bi ga teže dovesti, ali zašto ne pokušati jel tako? Tad je čini mi se vodio Speziu u Italiji.
I takve trenere treba gledati. Mlade, moderne, a ne vazda pucati na iste i izlizane. Imaš more dobrih primjera na Balkanu od ovih mladih - Bišćana, Bjelicu, Milojević, Adnan Čustović, pa od naših Vinko Marinović itd. Ne mogu ih se više sjetiti napamet.

Ko ti garantuje da će djecu zapostaviti? Opet nebuloze. Niko neće zapostaviti nikog ako ima kvalitet, to upamtite. Normalno da će koštati taj lik i da će tražiti pojačanja, a evo Hadžija ubode s svakim od kad je došao. I to jednog Lazića, za kojeg su se svi čudili kad je došao, jer nisu vjerovali da takva jedna klasa dođe u ovu ligu.

Ma jok, daj ti nama vazda jedne te iste. Ja volim Čalu kao oca, ali to su prevaziđeni treneri prije 10 godina. Samo mladi i moderni, željni uspjeha, gladni za pobjedama, prate moderne taktike i usavršavaju se. Takav jedan je Nermin Bašić recimo od naših, a ne bi me čudilo da nekad u budućnosti velike stvari napravi i Jasmin Krajina koji je u Akademiji.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 26 maj 2019, 23:38

Benkara21 je napisao/la:Načuo sam da bi mogao Anel Hadžić potpisati za nas, nemojte mi vjerovati.
Treba pokusati, to bi top bilo. Valjda je vec neki igrac na probi, tako sam nacuo.
Zadnja izmjena: skoJaa, dana/u 26 maj 2019, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

Babuka1946
Kontakt:

Post Postao/la Babuka1946 » 26 maj 2019, 23:38

@YNWA, Da li mislis da ce husref dovesti Ordagica pa zbog toga pises protiv stranaca? :roll:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 maj 2019, 23:39

https://m.imgur.com/FwsrtNk

Koja je vaša najdraža pobjeda (utakmica) ove sezone?

Pored svih tih silnih i dragih pobjeda, meni je najdraža ona najteže osvojena- protiv Radnika :)
ZZ

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 maj 2019, 23:42

moj uzor-S.G je napisao/la:https://m.imgur.com/FwsrtNk

Pored svih tih silnih i dragih pobjeda, meni je najdraža ona najteže osvojena- protiv Radnika :)
Ja se kolebam izmedju gostujucih trijumfa protiv kona i listice 0:3 :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Babuka1946
Kontakt:

Post Postao/la Babuka1946 » 26 maj 2019, 23:43

moj uzor-S.G je napisao/la:https://m.imgur.com/FwsrtNk

One dvije po 0-3, u dva razlicita legla zla.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HZ1987Graz i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []