FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AngelDiMaria
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AngelDiMaria » 27 maj 2019, 09:41

Dzeno do baGro
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2019, 09:42

AngelDiMaria je napisao/la:Dzeno do baGro
on i kone imaju nešto zajedničko :twisted: :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 maj 2019, 09:49

Pantelija je napisao/la:
Zip je napisao/la:Poslije titule, svaka izjava Hurefa mi je vise licila da on vise ne zeli biti tu nego sto mi na forumu ili u upravi to zelimo :D

Mislim da je kod njega doslo do glave, i da nije to to..

Treba sve postovati sto je uradio, kakva god bila odluka.

Al bih ja volio u toku utakmice da vidim za promjenu mjenjanje taktike a ne igrac za igraca. Od Augusta sve je isto, nista se nije promjneilo, to je ono sto smatram da ce Husrefa dokrajciti u narednoj sezoni ako ostane.

Sto se tice najjace utakmice, to je po meni sigurno protiv Radnika. Koliko emocije je samo tu bilo nakon gola Harisa... :tokralju:
Nikad veci pritisak sa istoka na sudije nije bio nego u toj utakmici :D knjiga psovki se mogla napisati ahhahaha
A oni devastirali igru, unistili je. Cim amo zabili go niko ne slavi vec avi sudiji i igracuma psuju hahahhaha
Dupe pao u 90 min, a Zizovic na presu kaze da smo se mi valjali :tokralju: :tokralju:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 27 maj 2019, 09:49

Ako vec sef ide, daj sad Kodru da svi izginemo
4.10.2009.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 27 maj 2019, 09:51

Mirza napustio Tuzlu, "umoran".
Radio već sa Hadzicem u Olimpiku, odlicno saradjivali.
Ako se ide na siguricu, kad bi Husref otisao, Mirza bi vjerovatno bio Hadzijin izbor. A bgm ozbiljan su tandem bili njih dvojica, ne bih imao nista protiv.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2019, 09:55

koalem je napisao/la:Ako vec sef ide, daj sad Kodru da svi izginemo
ne može on, Radovac mu krilo igro, imao dream tim i nije ništa osvojio, ne psuje igračima a i švicarska nije u EU
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 maj 2019, 10:00

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mirza napustio Tuzlu, "umoran".
Ako se ide na siguricu, kad bi Husref otisao, Mirza bi vjerovatno bio Hadzijin izbor. A bgm ozbiljan su tandem bili njih dvojica, ne bih imao nista protiv.
Tobe jarabi, godinju bi im vrati i dres i majice.
Lik koji je ocrnio sarajevo

https://www.google.com/amp/s/sportsport ... icle/46483

Koji nece xa ode zbog 100.000 navijaca koji ga podrzavaju, koji je pricao i pljuvao HZ, danas vam je dobar. Pamcenje ko u zlatne ribice. Fuj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 27 maj 2019, 10:00

Tom klošaru i lopovu daleko kuća od našeg kluba bila. Toliko!!!

Ako njega dovedu od mene su izgubili podršku.

Taj nam je kumovao aferi viršla, jednoj od najvećih blamaža u historiji kluba. Da Bog da ni on ni niko njegov bio u klubu. Toliko. Ko je bio upucen u desavanja u tom periodu u klubu zna o čemu prilam.

Klošar, koji bi za 200 KM više prodao rođenu majku!

Klub je već jednom prodao zarad svog i interesa svog punca i njegovih drugova.

I ne znam koji se vrag o njemu piše i raspravlja. Husref je rekao sasvim logične stvari da će razgovarati sa upravom jer mu je istekao ugovor. Sve dok Husref je naša opcija, a trebao bi biti jedina, ne vidim razloga za pisanje i o kojem drugom treneru, posebno ovom žvalji čije ime ne želim niti da napišem.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 maj 2019, 10:18

Pantelija je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mirza napustio Tuzlu, "umoran".
Tobe jarabi, godinju bi im vrati i dres i majice.
Lik koji je ocrnio sarajevo

https://www.google.com/amp/s/sportsport ... icle/46483

Koji nece xa ode zbog 100.000 navijaca koji ga podrzavaju, koji je pricao i pljuvao HZ, danas vam je dobar. Pamcenje ko u zlatne ribice. Fuj
#10YearChallenge

Od hrenovki do duple :kafa:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 27 maj 2019, 10:21

Ništa onda ako husref ne potpise, ti vrati dres i majice, a ti drugi podršku nekom drugom daj.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 27 maj 2019, 10:26

Ma nema šanse znači da ovaj beskičmenjak bude ponovo trener. Preko mahale se gura u klub. Kakav ba on. Neće dobiti podršku sjevera nikad. Zapada pogotovo. To mu je možda u ovom momentu najgora opcija. Ja bih mu prvi svaku utakmicu od do sa zapada. A znam ih brat bratu još jedno 100tinjak koji su tu koji bi isto uradili. Bezveze prave belaj na zapadu.
Jediu podršku Varešanović može imati s istoka. I to je upitno.

Kakva ba ova jajara lopovsko klošarska. Plus što je neznalica.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 maj 2019, 10:26

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ništa onda ako husref ne potpise, ti vrati dres i majice, a ti drugi podršku nekom drugom daj.
Mislim da emir nije toliko glup.
Zalizanog uhljupa ne zelim ni na istoku vidjeti a ne na klupi, da mu opet čičkovo ulje moramo stavljati na klupu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 maj 2019, 10:27

Husref zeli ostati ali zeli da mu se ekipa dodatno pojaca i zeli prava pojacanja jel zeli da proba nesto u Evropi uraditi.Ilijevski i ostali iz uprave hoce akademce i da se nastave gurati djeca sto vise.

Danas ce se pokusati naci kompromis tome svemu,da se malo priblize stavovi ,jel ne zeli ni on da mu npr stave titulu kao cilj a da pri tome kazu (primjer dajem prodat cemo ti Rahmanovica a zamjena ce biti Salcin). Sto nije realno opet mora se priznati,jel rezultat ekipe mora biti na prvom mjestu.

Cak ovaj gazda ima neke svoje lude ideje,ove "starije" igrac hoce da vodi u Vijetnam a nama salje neke njihove "talentovane" igrace.

Tako da ovom odlukom dali cemo mjenjati trenera ili ne dobit cemo u startu malo jasniju sliku glede ciljeva i samih pojacanja i koje su nam ambicije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 27 maj 2019, 10:29

Hocemo li konacno dobiti nove dresove za novu sezonu?, daleko da su ove trening majice nike loše, al brate onaj font im nikako ne paše..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2019, 10:30

nemojte tako
napokon bi ona moja ideja sa majcama "ćao ćao vozdrica" upalila
ne budite dušmani :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 maj 2019, 10:33

Eno sad gqzda hoxe vjetnamce, sve da raaprodamo ....pa je li vibstvarno vjerujete u to kao u ono da tan trazi od golmana da daje golove

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 maj 2019, 10:33

Ljudi dragi, kakav Varešanović.. Bezveze se raspravljate oko njega, nema 0,01% šanse da dođe. Nek je on haver s Emirom, zna Hadžija ko i koliko može. I ako se bude ganjao trener i ne produži s Husrefom, ići će se se ka strancu i modernom treneru. Zna Hadžić šta treba, ništa se ne brinite, pa nije ovo FKS od prije par godina pa da se uhljebljuju jarani i taldžije. Kakav Varešanović i pizde materine.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 maj 2019, 10:36

miky_hz je napisao/la:Husref zeli ostati ali zeli da mu se ekipa dodatno pojaca i zeli prava pojacanja jel zeli da proba nesto u Evropi uraditi.Ilijevski i ostali iz uprave hoce akademce i da se nastave gurati djeca sto vise.

Danas ce se pokusati naci kompromis tome svemu,da se malo priblize stavovi ,jel ne zeli ni on da mu npr stave titulu kao cilj a da pri tome kazu (primjer dajem prodat cemo ti Rahmanovica a zamjena ce biti Salcin). Sto nije realno opet mora se priznati,jel rezultat ekipe mora biti na prvom mjestu.

Cak ovaj gazda ima neke svoje lude ideje,ove "starije" igrac hoce da vodi u Vijetnam a nama salje neke njihove "talentovane" igrace.

Tako da ovom odlukom dali cemo mjenjati trenera ili ne dobit cemo u startu malo jasniju sliku glede ciljeva i samih pojacanja i koje su nam ambicije.
Mater mi @Miky,ne znam otkud ti te informacije...
Prioritet jeste na akademiji,ali ne u tom smislu da se odvode igraci a da se guraju akademci na svako mjesto i da se dovede vijetnamski "talenti"
Sa Husom se sasvim normalno pregovara jer se cekalo kraj sezone i kako god odu pregovori da se krene u stvaranje jos jace ekipe...
I ako Musemic ostane ili ode van ,mi cemo sigurno ti kažem imati izuzetan sastav...Na tome se radi i mnoge stvari su vec poduzete i samo se ceka rasplet ovog dogadjaja oko trenera... :kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 maj 2019, 10:48

miky_hz je napisao/la:Husref zeli ostati ali zeli da mu se ekipa dodatno pojaca i zeli prava pojacanja jel zeli da proba nesto u Evropi uraditi.Ilijevski i ostali iz uprave hoce akademce i da se nastave gurati djeca sto vise.

Cim smo kamp napravili, zna se sta je cilj.
Dugorocno gledano, jedino je to ispravan potez. A hvala Bogu imamo dosta talentovanih igraca.

Samo neka nam primjer Kovacevica bude u glavi da se moze i da nasa djeca imaju kvalitet, treba im neko ko ce u iste vjerovati.

Naravno, niko ne misli da ce 11 igraca biti iz akademije, treba par kvalitetnih imena..
Al cilj je svakako akademija.
To su mnogo puta do sada spomenuli.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 27 maj 2019, 10:54

Ljudi moj pa ne moze Almir Bekic prenijet znanje akademcu, ne moze Edin Rustemovic...

Uz akademca ti treba top igrac, primjer Jajalo Cimirot je fantastican, primjer Lazic Mujakic..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []