NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Nije to mrznja prema Lakersima, nego ne moze niko da slusa njihove fanove koji se ponasaju kako se ponasaju...Stereotipni amerikanci, sve i da amerike ni na google earth nisu vidjeli, valjda je zarazno to sta li...Meni je Kobe jedan od drazih igraca ikad, al dzaba kad navijaci useru sve dobro sto ima oko te ekipe
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Toronto.Brokula je napisao/la:Za koga navijaju fanovi KD-a to je najveće pitanje
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav brutalan 3- game streakBernardBarnjak je napisao/la:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Anketa, Kawhi, trenutno, vodi...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znaci vecina,za sada,misli da ce TOR uzeti,a ne smiju to napisati.BernardBarnjak je napisao/la:Anketa, Kawhi, trenutno, vodi...
Cast izuzecima,poput @ronalda.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
BuffonGigi je napisao/la:@bombaysaphire
Moze jedno bas offtopic pitanje, jel i Bruce Bowen smece?
#samopitam
Da , naravno .
Po meni i veće smeće nego Zaza, jad.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Većina navija da Golden izgubi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne mogu navijati da izgubi ekipa koja igra onakvu kosarku, mogu samo da pozelim da traju jos dugo. A da je i Kawhi zasluzio prsten sa ovakvom sezonom i play offom, definitivno jeste. Kako god okrenes, bit ce uzivancija.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Polako sa tim kvalifikacijama o odlasku iz SASa i velikom napretku zec je jos u sumi. uopste nije iskljuceno da Kawhiju jedini prsten na kraju karijere bude bas u tom mrskom SASu koji mu navodno nije vjerovao. Kawhi je ekstra igrac ali prerano ste poceli da likujete nad Spursima i njegov odlazak ste vec proglasili za pravi potez, ja to jos uvijek ne bi smio reci.BuffonGigi je napisao/la:Kod nas ima kakve takve perspektive, vi sa kolicinom talenta koju posjedujete mozete da tavorite u sredini godinama, ili da uz par povreda budete u lotteryju. Nema tu trolanja, covjek je od odlaska iz SAS kao zvijer pustena s lanca, bolji igrac u svakom pogledu.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa zar neko moze navijat da oni dobijuBrokula je napisao/la:Većina navija da Golden izgubi
Mada realno gledno 4-1 za GSW
=\_1921_/=
Ma ja a zaboravlja se izjava Parkera kako je njegova povreda quada bila 100 puta gora, pa smicalica Popa, meetinga i pizde materine, sto narusavaju cist razum. Gdje ces reci za suigraca da je tvoja povreda bila gora a da si igrao, osim ako ga ne blatis
i tako milion stvari u onom periodu, gdje tretiran kao ush neka. Nakupilo se covjeku izmedju ostalog da kae ko vas je.be i vozdra. 
I neka je
I neka je
Ja se kladio na pocetku konferencijskih finala da uzima Toronto. ATG odbrana, plus ATG lider u napadu. Podsjecaju na Mavse iz 2011. sa dosta ljudi kojim je ovo vjerovatno zadnja sansa.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- majestic24
- Kontakt:
Ja mislim da ce Toronto uzeti. Jednostavno ovaj trio pod kosem (gasol-siakam-ibaka) mi djeluje predominantno u odnosu na centre gswNEZALAGANJE je napisao/la:Znaci vecina,za sada,misli da ce TOR uzeti,a ne smiju to napisati.BernardBarnjak je napisao/la:Anketa, Kawhi, trenutno, vodi...![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da a centri narocito mnogo igraju ulogu u danasnjoj NBA...
Jedno su zelje a drugo realnost.
Jedno su zelje a drugo realnost.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Iskreno,prvi sam pisao da je novi prvak s Istoka,ali ne znam da je TOR bas prevaga taj frontcourt.Gasol nema koga da cuva dole,na perimetru je non faktor defanzivno,a morace itekako izlaziti.Ibaka vec 2 serije ne igra nista.Siakam je dobar,ali njega ce Green skoro sigurno cuvati.Looney igra fantastican PO,a Bogut i Bell budu solidni u onih nekoliko minuta.majestic24 je napisao/la:Ja mislim da ce Toronto uzeti. Jednostavno ovaj trio pod kosem (gasol-siakam-ibaka) mi djeluje predominantno u odnosu na centre gswNEZALAGANJE je napisao/la:Znaci vecina,za sada,misli da ce TOR uzeti,a ne smiju to napisati.BernardBarnjak je napisao/la:Anketa, Kawhi, trenutno, vodi...![]()
Koliko se podcjenjuje GSW, bas smijesno čitat, a i ova anketa dovoljno govori. Valjda svima dosadili il sta pa raja jedva čeka da ih neko skine i dobije.
Tesko, bas tesko Toronto može uzeti njima 4 gejma, sa il bez KDa, ljudi su sampioni. Kad bih morao prognozirati, rekao bih 4-2 GSW bez KDa, a s njim ni metla nije nerealna, ali eto 4-1 nek bude.
Tesko, bas tesko Toronto može uzeti njima 4 gejma, sa il bez KDa, ljudi su sampioni. Kad bih morao prognozirati, rekao bih 4-2 GSW bez KDa, a s njim ni metla nije nerealna, ali eto 4-1 nek bude.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja nekako ne vjerujem u titulu Ratnika, pretanka klupa ako se KD ne vrati ratnici bukvalno igraju sa 4 igrača jbg. Dok bgm Toronto ima strašnu ekipu. Ne znam po kojoj logici je GS favorit, ali eto uskoro ćemo vidjeti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Osvajaju Warriorsi i Wardell Stephen Curry II finals MVP. Nije upitno uopste.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.