Ne moze gazda najavljivati grupne faze u europskim takmicenjima a da je cilj da se afirmisu akademci. Od toga nema nista. Kovacevic, Pidro, Sabanovic, Salcin, Djokanovic, Resic, Mustafic u 18 igraca koji konkurisu za tekmu, od toga tri u prvom timu. Ostalo moraju biti top igraci.miky_hz je napisao/la:Husref zeli ostati ali zeli da mu se ekipa dodatno pojaca i zeli prava pojacanja jel zeli da proba nesto u Evropi uraditi.Ilijevski i ostali iz uprave hoce akademce i da se nastave gurati djeca sto vise.
Danas ce se pokusati naci kompromis tome svemu,da se malo priblize stavovi ,jel ne zeli ni on da mu npr stave titulu kao cilj a da pri tome kazu (primjer dajem prodat cemo ti Rahmanovica a zamjena ce biti Salcin). Sto nije realno opet mora se priznati,jel rezultat ekipe mora biti na prvom mjestu.
Cak ovaj gazda ima neke svoje lude ideje,ove "starije" igrac hoce da vodi u Vijetnam a nama salje neke njihove "talentovane" igrace.
Tako da ovom odlukom dali cemo mjenjati trenera ili ne dobit cemo u startu malo jasniju sliku glede ciljeva i samih pojacanja i koje su nam ambicije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To sa akademcima moze i ja nemam nista protiv toga al da u ekipi svake godine imas 6 Lazica....ee onda ti moze igrati 5 akademaca....ostalo je karanana sve
Bas tako treba izgledati ekipa svake naredne godine.ado-hz je napisao/la:To sa akademcima moze i ja nemam nista protiv toga al da u ekipi svake godine imas 6 Lazica....ee onda ti moze igrati 5 akademaca....ostalo je karanana sve
pa upravo toZip je napisao/la:Bas tako treba izgledati ekipa svake naredne godine.ado-hz je napisao/la:To sa akademcima moze i ja nemam nista protiv toga al da u ekipi svake godine imas 6 Lazica....ee onda ti moze igrati 5 akademaca....ostalo je karanana sve
i to imaš par pozicija gdje je iskustvo presudno, kao npr. Stoper, golman,špic, play to može biti starije , iskusnije ali isto uz Akademca kao zamjenu, i onda šta izleti iz lige a da je npr. bez ugovora a već imamo 10tak Akademaca od njih još uraditi selekciju ko ostaje a ko na posudbu i to je dobar miks
da me neko ne napadne ne tjeram Kovu s gola nego generalno govorim...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tjeras,tjeras ti Kovu sa gola,hoces Kenu da uvalis,garant si mu menadžer...Denchi je napisao/la:pa upravo toZip je napisao/la:Bas tako treba izgledati ekipa svake naredne godine.ado-hz je napisao/la:To sa akademcima moze i ja nemam nista protiv toga al da u ekipi svake godine imas 6 Lazica....ee onda ti moze igrati 5 akademaca....ostalo je karanana sve
i to imaš par pozicija gdje je iskustvo presudno, kao npr. Stoper, golman,špic, play to može biti starije , iskusnije ali isto uz Akademca kao zamjenu, i onda šta izleti iz lige a da je npr. bez ugovora a već imamo 10tak Akademaca od njih još uraditi selekciju ko ostaje a ko na posudbu i to je dobar miks
da me neko ne napadne ne tjeram Kovu s gola nego generalno govorim...
Ma ne mogu se ni akademci gurati po svaku cijenu. Ne znaci da ako je bio vrh kao junior da ce razvaljivati i u seniorima. iskristalisat ce se to vremenom. Kakva god da je liga ipak je zahtjevna na vise nacina.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo najjednostavnije rečeno, Krste Velkoski jučer u intervjuu.
Znači ili će biti balans kao ove sezone, pa da i afirmišeš i osvojiš trofeje ili sve gurnuti Akademce, komplet postavu, ali onda nemojte dizati famu kad ekipa ne bude osvajala ništa i kad se bude borila za Evropu.“Mora svaki klub imati vlastitih igrača, iz sopstvenog pogona. Ali, ne možeš ni ići na neke velike rezultate samo sa talentima. Dok sam bio u Rabotničkom, u jednom trenutku su htjeli upravo to da naprave. Igrat će samo mladi talenti. I onda smo se u jednom trenutku doveli u situaciju da se borimo za opstanak umjesto za izlazak u Evropu. Dakle, uvijek moraš imati barem dva-tri iskusnija igrača. Sarajevo sada ima dobar balans. Tu su Mujakić, Pidro, Kovačević,…Ali, i ovi iskusniji su tu, bez kojih se ne bi moglo ići na titulu.”
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Upravo tako...AlfredNobel je napisao/la:Evo najjednostavnije rečeno, Krste Velkoski jučer u intervjuu.
Znači ili će biti balans kao ove sezone, pa da i afirmišeš i osvojiš trofeje ili sve gurnuti Akademce, komplet postavu, ali onda nemojte dizati famu kad ekipa ne bude osvajala ništa i kad se bude borila za Evropu.“Mora svaki klub imati vlastitih igrača, iz sopstvenog pogona. Ali, ne možeš ni ići na neke velike rezultate samo sa talentima. Dok sam bio u Rabotničkom, u jednom trenutku su htjeli upravo to da naprave. Igrat će samo mladi talenti. I onda smo se u jednom trenutku doveli u situaciju da se borimo za opstanak umjesto za izlazak u Evropu. Dakle, uvijek moraš imati barem dva-tri iskusnija igrača. Sarajevo sada ima dobar balans. Tu su Mujakić, Pidro, Kovačević,…Ali, i ovi iskusniji su tu, bez kojih se ne bi moglo ići na titulu.”
Samo imamo problema neko nam igrace opskrbljue fus kopackama,moramo tome stati u kraj...
Umalo titulu zbog njih ne zijanismo...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam...AlfredNobel je napisao/la:Ma dobre su nego ih nije razgaz'o.
Balotelli:
Nisam ja kriv što ne igram za Italiju, možda tu ima i rasizma!
Srecom, kod nas toga nema...

Srecom, kod nas toga nema...
Pa.... Sad.... Ima jedan ovdje koji ne voli obojeneVanja8 je napisao/la:Balotelli:
Srecom, kod nas toga nema...![]()
![]()
Ma, ne mogu da vjerujem u to...Kakvi,da znam ko je odmah bi se obratio nasem Moderatoru da ga banuje...Stroj1946 je napisao/la:Pa.... Sad.... Ima jedan ovdje koji ne voli obojeneVanja8 je napisao/la:Balotelli:
Srecom, kod nas toga nema...![]()
![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Najgluplja prica mi je kao ako ovaj dodje od mene klub nema podrsku. Amar Osim da dodje Sarajevo je moj klub i uvijek ce imati podrsku. Bilo je i bit ce loši trenera, igraca, sezona to nije razlog da ne das podrsku svom timu. Ko god da bio trener treba ga podrzati, mrzim ovo skidanje glava a još se nista nije desilo.
ma normala Osim, Ješić ili Hurtić odmah ih prihvatit i tetovirat ako si pravi navijač, pa i da tuže klub šta falibordobijeli je napisao/la:Najgluplja prica mi je kao ako ovaj dodje od mene klub nema podrsku. Amar Osim da dodje Sarajevo je moj klub i uvijek ce imati podrsku. Bilo je i bit ce loši trenera, igraca, sezona to nije razlog da ne das podrsku svom timu. Ko god da bio trener treba ga podrzati, mrzim ovo skidanje glava a još se nista nije desilo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
Majstore naveo sam brutalan primjer. To jest htio sam reci da je klub iznad pojedinaca i da je glupo pisati necu ici na utakmice ako ovaj ili onaj budu treneri. Ne brini necemo Amar.Denchi je napisao/la:ma normala Osim, Ješić ili Hurtić odmah ih prihvatit i tetovirat ako si pravi navijač, pa i da tuže klub šta falibordobijeli je napisao/la:Najgluplja prica mi je kao ako ovaj dodje od mene klub nema podrsku. Amar Osim da dodje Sarajevo je moj klub i uvijek ce imati podrsku. Bilo je i bit ce loši trenera, igraca, sezona to nije razlog da ne das podrsku svom timu. Ko god da bio trener treba ga podrzati, mrzim ovo skidanje glava a još se nista nije to desilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Irfan Hadžic
Čestitao je FK Sarajevo na duploj kruni.
"FK Sarajevo je dominiralo ovu sezon, imali su najjaču ekipu i zasluženo su osvojili duplu krunu. Igrali su dobro kao kolektiv i vidjelo se da na svakoj poziciji imaju odlične igre", dodao je Hadžić na kraju razgovora.
HVALA...
"FK Sarajevo je dominiralo ovu sezon, imali su najjaču ekipu i zasluženo su osvojili duplu krunu. Igrali su dobro kao kolektiv i vidjelo se da na svakoj poziciji imaju odlične igre", dodao je Hadžić na kraju razgovora.
HVALA...
A oni hudnici se bore za njega, znaci ako ne pronađe ino angazman, nas je, kratko i jasnoVanja8 je napisao/la:Irfan Hadžic
HVALA...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
To je to...ledesma je napisao/la:A oni hudnici se bore za njega, znaci ako ne pronađe ino angazman, nas je, kratko i jasnoVanja8 je napisao/la:Irfan Hadžic
HVALA...
Salcinovica, Kurdica i Cruza poslati na posudbu pa sta Bog da.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DoktorXabaras, fks74, Laganini1986, sekac i 42 gosta.