Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
grbavicka1921
-
Kontakt:
Postao/la grbavicka1921 » 27 maj 2019, 08:01
LjoZee je napisao/la:Sta je ovo bilo na utakmici ove nase male djece? Pa koji moras biti debil da na takvoj utakmici napadas roditelje.
Evo čitam i ja jutros. Nekakva je organizovana hajka bila.
Imenovali su i lika koji je navodno bio kolovođa svega.
Nevjerovatno!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
BosniaBoston
-
Kontakt:
Postao/la BosniaBoston » 27 maj 2019, 08:51
A o kojem vi forumu pricate kao najlosijem i zasto?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
DobojskiManijak
-
Kontakt:
Postao/la DobojskiManijak » 27 maj 2019, 08:53
ne vidim potrebu za pravljenje foruma na zvaničnoj jer postoji jedini legitimni (zatvoreni) forum koj postoji već 20 godina i to je Themaniacs.org.
Sve dobre stvari su započele na org-u i on je kao i 1921 Udruženje snaga našeg kluba.
-
Bezideja
-
Kontakt:
Da se nije oprostio tacno bih ga prizvao u Želju. Oprostio se jos jedan meni jako drag igrac Kokot. Sretno majstore..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
Admir74
-
Kontakt:
DobojskiManijak je napisao/la:ne vidim potrebu za pravljenje foruma na zvaničnoj jer postoji jedini Legitimni (zatvoreni) forum koj postoji već 20 godina i to je Themaniacs.org.
Sve dobre stvari su započele na org-u i on je kao i 1921 Udruženje snaga našeg kluba.
Bravo.
themaniacs.org je oduvijek tu. I zna se njegova vrijednost.
-
UBIPITAR
-
Kontakt:
Admir74 je napisao/la:DobojskiManijak je napisao/la:ne vidim potrebu za pravljenje foruma na zvaničnoj jer postoji jedini Legitimni (zatvoreni) forum koj postoji već 20 godina i to je Themaniacs.org.
Bravo.
Odron,već zadnjih par godina,nema 10% one raje što su od početka bili tu.
Trenutno ni blizu momcima iz 1921 tv i udruženja,kojima je klub na prvom mjestu,a org-u su nažalost uprave i treneri preći,mogu i slobodno reći preći od onog zbog čega je nastao org,a to su MANIJACI.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
-
DobojskiManijak
-
Kontakt:
Postao/la DobojskiManijak » 27 maj 2019, 11:04
UBIPITAR je napisao/la:Admir74 je napisao/la:DobojskiManijak je napisao/la:ne vidim potrebu za pravljenje foruma na zvaničnoj jer postoji jedini Legitimni (zatvoreni) forum koj postoji već 20 godina i to je Themaniacs.org.
Bravo.
Trenutno ni blizu momcima iz 1921 tv i udruženja,kojima je klub na prvom mjestu,a org-u su nažalost uprave i treneri preći,mogu i slobodno reći preći od onog zbog čega je nastao org,a to su MANIJACI.
odgovorno tvrdim da lažeš jer sam a na org-u već 16 godina i sve akcije pa do one najvažnije kada su u Skupštinu izabrani predstavnici navijača idu sa org-a. Na org-u se svi znamo ličnoza razliku takvih kao što si ti koji se kriješ iza nekog nadimka i pljuješ.Sumnjam uopće da si registrovan na orgu a ako jesi napiši to tamo ako smiješ mudonja.
-
bhsport
-
Kontakt:
DobojskiManijak je napisao/la:UBIPITAR je napisao/la:Admir74 je napisao/la:
Bravo.
odgovorno tvrdim da lažeš jer sam a na org-u već 16 godina i sve akcije pa do one najvažnije kada su u Skupštinu izabrani predstavnici navijača idu sa org-a. Na org-u se svi znamo ličnoza razliku takvih kao što si ti koji se kriješ iza nekog nadimka i pljuješ.Sumnjam uopće da si registrovan na orgu a ako jesi napiši to tamo ako smiješ mudonja.
Pusti hadalja, sta on zna sta je org.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Bezideja
-
Kontakt:
Imam tamo acc preko dobrog druga i nisam nikad pisao, samo citao. I istina je da org nije sto je nekad bio, to je definitivno. Kazem jer upravo dugo citam i prije se zaista nesto moglo procitati kvalitetno.
I da evo Marin Popovic raskinuo s Sirokim,dobra prilika za dovesti dobrog ljevaka.. I
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
Admir74
-
Kontakt:
Bezideja je napisao/la:Imam tamo acc preko dobrog druga i nisam nikad pisao, samo citao. I istina je da org nije sto je nekad bio, to je definitivno. Kazem jer upravo dugo citam i prije se zaista nesto moglo procitati kvalitetno.
I da evo Marin Popovic raskinuo s Sirokim,dobra prilika za dovesti dobrog ljevaka.. I
Ma jeste da je org malo "ofalio" ali itekako ima kvalitetnih diskusija i informacija. Ipak org je org .
Marin Popović, dobar igrač slažem se, i također za Adukora imam baš dobro mišljenje..
-
bhsport
-
Kontakt:
Bezideja je napisao/la:Imam tamo acc preko dobrog druga i nisam nikad pisao, samo citao. I istina je da org nije sto je nekad bio, to je definitivno. Kazem jer upravo dugo citam i prije se zaista nesto moglo procitati kvalitetno.
org je daleko najbolji forum navijaca Zeljeznicara.
Ovo ostalo je dno dna.
Misketovu prciju ne racunam, ona je jos ispod tog dna.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
HongKong
-
Kontakt:
StrikeWarzone je napisao/la:Nadam se da ce taj forum na zvanicnoj biti uvertira za slanje najslosijeg foruma u historiji kluba na smetljiste historije. Svakako je nastao guzovace i preko noci.
Ako mislimo na isti forum sigurno nije nastao preko noci. Dobro je to isplanirano sve.
Jel poceo taj sastanak, odobrite nam tu licencu i da dovedemo prave igrace dosta je bilo amatera u klubu.
Cuva Bog Zelju svog!
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Sto se mene tice nema nista lose u tome da ljudi iz citavog svijeta imaju forum na zvanicnoj kao mjesto za druzenje za sve navijace i gdje nema "provjerenih" informacija koje moze pisati svaki pitar i pljuvat i destabilizovati klub.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Osim13
-
Kontakt:
**** majku hoćel više ovo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
svrakino1921
-
Kontakt:
Postao/la svrakino1921 » 27 maj 2019, 14:14
Osim13 je napisao/la:**** majku hoćel više ovo
Suzdrzi se od takvih komentara
Ima 90 gostiju
Prati se tema i ceka se
-
grbavicka1921
-
Kontakt:
Postao/la grbavicka1921 » 27 maj 2019, 14:18
103 and counting...od toga 90 % hadalja s lavora

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
Zeljo92
-
Kontakt:
fk bosna sarajevo je napisao/la:Ništa od licence. Radnik ide u europu
Imas temu opste diskusije
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
Zeljo92
-
Kontakt:
@Irfo de nam saznaj sta bi na danasnjoj sjednici.
EDIT
Ipak nista od licence izgleda..
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []