FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 01:56

dvokorak je napisao/la:@StaraRinaka Nikad nisam ni napisao kako je stanje idealno u klubu a ni u gradu. Nego, kad kupite prnje i odlazite?
Čim prije...vjeruj da je svakome zlo kad prođe pored one ruševine....a što se tiče grada ,prije ćeš ti otic...volja ti beljina,volja ti zvornik a ako ces da te ne hvata nostalgija preporučio bih ti lopare ...urbano leglo tvojih istomišljenika...tu možeš sa krezubima do prekosutra uz pivu oplakivat stare komšije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 27 maj 2019, 02:04

staragarda je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:@StaraRinaka Nikad nisam ni napisao kako je stanje idealno u klubu a ni u gradu. Nego, kad kupite prnje i odlazite?
Čim prije...vjeruj da je svakome zlo kad prođe pored one ruševine....a što se tiče grada ,prije ćeš ti otic...volja ti beljina,volja ti zvornik a ako ces da te ne hvata nostalgija preporučio bih ti lopare ...urbano leglo tvojih istomišljenika...tu možeš sa krezubima do prekosutra uz pivu oplakivat stare komšije
Čim prije? Inšala :pray:
A ja ne mičem, StaraRinaka! tinaSla till I die <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 08:22

dvokorak je napisao/la:
Čim prije? Inšala :pray:
A ja ne mičem, StaraRinaka! tinaSla till I die <3
Ići ćeš ti,ići ćeš moj dvokurac....vidis da vas je svakim danom sve manje jer vi kad se ukopitite negdje odmah kontate da polazete neki ekskluzivitet na grad....najbolji primjer je ovaj "tuzlak " iz islamovaca ...tako da kad vidite da taj vas fašizam ne prolazi vidjet ćeš da ti valja il u beljinu il u maticu

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 27 maj 2019, 09:48

DEJANE HVALA TI .OSTAĆEŠ UVIJEK JEDAN OD NAS.

Širanović napustio Tuzlu City

U klubu su bili zadovoljni njegovim igrama, no donio je odluku
Tuzla City je premijernu sezonu u najjačem rangu bh. fudbala uspjela da ispuni glavni cilj - opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

E. Dindić
26.05.19. 21:00

Širanović napustio Tuzlu City
Širanović odlazi u Švedsku nakon završetka ove sezone

......................slika

https://sportsport.ba/fudbal/siranovic- ... ity/320335

Sigurno je da slijedi veliko spremanje u timu iz Simin Hana, koji će željeti svakako iduće sezone da napravi korak više. Prvi koji će napustiti ovaj tim je pouzdani defanzivac Dejan Širanović koji je donio odluku o odlasku.

Kako saznaje SportSport.ba razlog odlaska iz Tuzla Cityja nisu loše igre, naprotiv čelni ljudi ovog kluba željeli su da nastave suradnju sa ovim stoperom, međutim to se neće desiti.

Širanović odlazi u Švedsku kako bi tamo nastavio svoj životni put.

Dejan je bio član ekipe Tuzla Cityja kada su ostvarili historijski ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, te za ovaj klub nastupao je pune tri godine.

Ove sezone za Tuzla City nastupio je u 15 susreta u Premijer ligi Bosne i Hercegovine te tome dodao po jedan pogodak i jednu asistenciju.

...........................
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 27 maj 2019, 10:25, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 27 maj 2019, 09:57

tuzlak1987 je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: Halo al ljudi su tek usli u premijer ligu pa i na ostalim stadionima je vise gledalaca kad ti dolazi Sarajevo Zeljo Celik nego Gosk Krupa ili Zvijezda ne znam samo sta je tu smijesno
Poenta je da u njihovom slucaju to nisu bili domacini vec gosti, kada gost zabije 80% stadiona slavi.

Kod Slobode nije tako vec obrnuto, 80% slavi kada Sloboda zabije. Uz ulazak Veleza i Borca ovaj klub City moze potrositi 5 miliona ako hoce ali nece prismrdit iznad 7. mjesta.
A gdje će poštovani poznavalac fudbalskih (ne) prilika završiti Sloboda?

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 27 maj 2019, 10:05

samoposteno je napisao/la: Po tvom pisanju reklo bi se da ste im bar 20 bodova pobjegli na tabeli a imali ste sve domace utakmice a oni ni jednu
Pa mi igrali 33 utakmice sa 14 igraca, oni ulupali 3 milona. Nama pola budzeta ide za prosla vremena. Dvije godine vracamo sto je njihov predsjednik poreskog duga nabio. Uglavnom skreno si sa teme sada..

Zivi bili pa vidjeli, oni nece nigdje stici, ceka se da dobiju 5-10 utakmica pa kao doci ce ljudi. Kako da ne, prije ce izgubiti 5-10 utakmica dok dodju ljudi od ekipa koje imaju podrsku iza sebe. :wave:
LAŽEŠ .DEVETNEST IGRAČA ,VRIJEDNOST PO TRANSFERMARKTU 4,40 Mill. €.
FK TUZLA CITY 27 IGRAČA ,VRIJEDNOST PO TRANSFERMARKTU 3,50 Mill. €.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 27 maj 2019, 10:11

samoposteno je napisao/la: Tom njihovom predsjedniku samo mozes zahvalit sto igrate premijer ligu jer bi jos visili u federalnoj da nije njega bilo....pa druze i vi postojite 100 godina pa gdje ste stigli budi malo realan
Nemoj mi ti kao navijac Celika drzati predavanje molim te. Vi od ratnih dejstava niste makli. A ni u Jugoslaviji niste 80% vremena igrali u prvoj ligi dok je Sloboda iza Sarajeva, Zeljeznicara i Veleza skupila najveci broj sezona i bodova u toj ligi.

Za ulazak bi se naslo rjesenje, nije jedan covjek veci od kluba. Na nacin na koji se uslo je mogao svako uci, kupovinom utakmica i pisanjem pozajmica.
Zato zbog takvih danas placamo ceh i ne mozemo stati na noge.
VREDNIJI JE ČELIKOV STADION PUNO VIŠE OD TIH 7-8 SEZONA U DRUGOJ LIGI.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 27 maj 2019, 10:21

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sloboda moze jos hiljadu godina nista ne osvojit,mogu ispast u osmu ligu i opet ce i tada biti velika i sinonim necega sto se prenosi s koljena na koljeno. Koga rezultat titule liga ili upravni odbor kluba vodi i time mjeri njegovu ljubav taj je moj ku.rac a ne navijac. Tuzlaci ne dajte svoj ideal i ponos po cijenu svega. Covjek u zivotu ima samo jedan fudbalski identitet. Neko se rodi u Madridu a neko u Lubinu. To je nebitno vazno je biti do groba odan pa sta bude
slika
Tuzla je uz Nerku trenerku.Tuzla zna.

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 27 maj 2019, 10:39

tuzlak1987 je napisao/la:Ok opet ste bez argumenta. Ocito da vam sve smeta samo od debeljuce ni qovna ne smetaju. :urnebes:
Sada cete vi opet sa pricom o Evropi i trofejima, a i sami ste svjesni da od toga nema nista bez publike. Bez obzira koga doveli biti cete zadnja rupa i necete moci ispred 5-6-7 klubova.

Nema ni kod nas kokosara, sa manjim parama cemo opet biti ispred ovog picvajza. To samo vi vidite kokosare jer zelite da vidite.

Sto se tice nas evo ide i druga tribina. Neko nista, neko dvije tribine. Ali dobro to ovi iz grada lazu samo i bacaju suplje..Ipak oni su ti koji su obecali stadion od 30 mil. :urnebes:
........................

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 10:45

:urnebes: :urnebes:

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 27 maj 2019, 12:46

Kad ce finansijski izvjestaj?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 12:51

Skojevska je napisao/la:Kad ce finansijski izvjestaj?
Samo da pokupi od macka onaj sa salvete koji je bio za slobodu i prepise svoje cifre

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 27 maj 2019, 12:52

Samo da pokupi od macka onaj sa salvete koji je bio za slobodu i prepise svoje cifre
to se ovde ne trazi jel.
Jos jedno pod pitanje ako je OKK frankestajn kako ovo nije?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 13:05

Skojevska je napisao/la:
to se ovde ne trazi jel.
Jos jedno pod pitanje ako je OKK frankestajn kako ovo nije?
Pa šta će sam sebi podnositi izvještaj :urnebes: ...nisi valjda toliko plitak
Izvještaj će biti čim mu jaskec prebaci sa gradske sise par miliona pa GV bude trazilo uvid gdje su potrosene BUDŽETSKE pare....kontas ....nesto poput Slobode
A sto se frankestajna tiče, Tuzla je pravni naslijednik Sloge...nije se ugasila ko SLOBODA ZBOG DUGA...milion klubova je promijenilo ime...al boli vas tuki, ne razmisljate o tome vi....ima bevba, on će vam objasnit

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 27 maj 2019, 13:07

Kakvi ste vi navijaci kad dozvolite da vam mjenjaju ime kluba kako oni hoce ccc.
Jel stadion pri kraju?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 13:48

Skojevska je napisao/la:Kakvi ste vi navijaci kad dozvolite da vam mjenjaju ime kluba kako oni hoce ccc.
Jel stadion pri kraju?
Mi smo navijači nadničari...za razliku recimo od fukaraštinje mi uzimamo repa a vas jaskec placa u bambucama...velika je razlika...a stadion se gradi i već je sad uslovniji od Slobodinog...bar ne postoji šansa da ti zid padne na leđa...ako te još nešto interesuje pitaj slobodno

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 27 maj 2019, 13:56

Skojevska je napisao/la:Kakvi ste vi navijaci kad dozvolite da vam mjenjaju ime kluba kako oni hoce ccc.
Jel stadion pri kraju?
Mi smo navijači nadničari...za razliku recimo od fukaraštinje mi uzimamo repa a vas jaskec placa u bambucama...velika je razlika...a stadion se gradi i već je sad uslovniji od Slobodinog...bar ne postoji šansa da ti zid padne na leđa...ako te još nešto interesuje pitaj slobodno
Muzli su vas ko navijace slobode sad vas muzu i kao navijace TC-a, zasto to dopustate?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 14:07

Skojevska je napisao/la:
Jel stadion pri kraju?
Muzli su vas ko navijace slobode sad vas muzu i kao navijace TC-a, zasto to dopustate?
Ma možeš ti i bolje

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 27 maj 2019, 14:23

Jel stadion pri kraju?
Ipak, susret je obilježila povreda Almedina Ziljkića. Fudbaler Sloge je udario glavom o zid jedne od tribina, te je morao napustiti igru. Ziljkić je odmah prebačen u bolnicu, a utvrđeno je da je pretrpio potres mozga, te će najvjerovatnije biti zadržan na liječenju.
Daj ga vraćaj na Tušanj da i naš „zid srama“ vuglom dovrši.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 14:26

dvokorak je napisao/la:
Jel stadion pri kraju?
Ipak, susret je obilježila povreda Almedina Ziljkića. Fudbaler Sloge je udario glavom o zid jedne od tribina, te je morao napustiti igru. Ziljkić je odmah prebačen u bolnicu, a utvrđeno je da je pretrpio potres mozga, te će najvjerovatnije biti zadržan na liječenju.
Daj ga vraćaj na Tušanj da i naš „zid srama“ vuglom dovrši.
Vas se sam urušava

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []