Andres je napisao/la:Portillo aj mi reci kolika je tvoja dob , i koliki ti je IQ ! Ti si retrad sine dragi....Znas li ti sta pises??? Pa ti si toliko ocaran Barcom i toliko ih smatras mocnim da trazis svaku dlaku u jajetu svakom njihovom igracu i golu....Stid te reci nesta Messiju ili nekom drugom,ti sto igraju u Barci , su nesto najkvalitetnije na svijetu sto se moze imati , uz jos par pojedinaca , i nesta imas rec na njih ... Sjeti se tih momaka kako u sred Madrida se šale sa igracima Reala... Nebudi smjesan , ja da sam navijac Reala nebi imo obraz nesta pricat protiv Barce i nejnih igraca, previse su vas digle pobjede nad Malagom , Zaragozom , Santanderom ...cekam jaci ispit na strani pa da vidimo gdje ste.... Barca sto je na strani igrala to je i pomela, vi do sad niste imali ozbiljnog protivnika niti u LP niti u La ligi!
Barca je jos uvjek mnogo mnogo dominantniji tim nad Realom!
PLs . Ne seri vise po ovoj temi , ne **** se nama u Madrid , a tako nek se ni tebi ne **** , Veceras mi igramo utakmicu i de pls nemoj sta pisat , jer dosadan si covjece !
Fino bgm, fino, majka je sigurno ponosna sto je odgojila jednog takvog stasitog momka, sklonog nomralnoj komunikaciji koji pritom uvazuje tudje mislenje. Ajmo ljudi, dajte kakve lopate da pokupimo ovog Andresa. Et nek mi ti znas sta e IQ, a sto se tice dobi, nogomet sam za razliku od tebe poceo pratiti pa mozda od 98-2000 ne 2004-05 i vremena Ronaldinha, kojemu je danas stomak ko u matere sedam Jugovica. Zasto bi mene bilo stid pricati ruzno o Barci?! Sudije su vas prosle sezone izvukle bar 15x, penal nad Xavijem protiv Espanyola je vidio samo Iturralde, Pinokiov gol iz ofsajda Realu (...) i mnostvo drugih faula, ofsajda i crvenih kartona na racun protivnika. Pobjede?! Ja ne znam od kad je Milan mali klub, de me prosvjetli molim te. I te carsijske prodane fazone prodaji djeci ispred zgrade, meni neces.