ledesma je napisao/la:Dobili ste, evo javljaju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- samoposteno
- Kontakt:
Kako saznajemo sjednica se nastavlja u petak Salem pojeo koverte
Uplata Želje nije prošla jer je Salem pojo server u Ziratu.samoposteno je napisao/la:Kako saznajemo sjednica se nastavlja u petak Salem pojeo koverte
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Salem haker, sve Zeljine uplate ponistio
- prisonbreak
- Kontakt:
Kad se obajvi ko dobio l8cencu, vidjet ces ludila na forumu hahahah
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Dajte im licencu, jadovima, yebo ih babo onaj hostapler sto proda klub za petobu.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa to i govorim nikakav vi iskorak niste napravili to bi trebalo biti normalno ko i u cijelom svijetu.Ali to sto je u BiH i normalno poslovanje iskorak,jbg.mma_hz je napisao/la:Ja sam napisao "dok je njega Zeljeznicar nikad nece preci taj prag u poslovanju koji smo mi napravili hvala Bogu",Brcanskamalta je napisao/la:A kakav iskorak je napravilo Sarajevo.....Sta je to tako posebno.mma_hz je napisao/la:A realno Zeljo kao Zeljo je institucija i treba dobiti licencu.
Sad ,drugi je par cipela sto u Zelji rade mesetari koji mu ne zele dobro i sto su otjera jedinog covjeka koji ih je mogao povuci naprijed.
Osim moze napraviti instant uspjeh,ali kao i godinama prije iza njega ostane pustos i dugovi koji se saniraju po 5,6, godina i on opet kad namirise da je klub stao na zdrave noge i da ima nekih para se dovuce sa nekom supljom pricom.
Neka nama Osima vala,dok je njega Zeljeznicar nikad nece preci taj prag u poslovanju koji smo mi napravili hvala Bogu.
Mozda se stice takav dojam jer ovo je BiH PL .
Ono sto vi smatrate iskorakom za vecinu na Balkanu je normalna pojava,to se podrazumjeva.Maribor,Domzale,Osijek,Dinamo,Zvijezda,Partizan,Rijeka,i td i td.
Da ne svatis pogresno,nasli ste rjesenja investitora nema dugova i pritiska....Ali...
Nema ni investicija...Nema tog iskoraka u evropi nista konkrektno.
Taj Zeljo isto ima rezultate u BiH iako grca u dugovima,Sloboda u finansijskom kolapsu pa pravila milionske transfere(u km) u vidu Mesica Saida Darka i td.....
Evropski iskorak donosi prestiz novac(milione)transfere....Valjda to svate i ovi vasi kosooki.Ja bi volio da gledam BiH klub u evropi pa bilo to Sarsjevo Zeljo Zrinjski Borac...(Sloboda)nema veze....
Eh sad ajd ti meni objasni sta si ti iz tog mog shvatio sto sam napisao,gdje sam ja spominjao neke iskorake ,neke Evrope itd itd.
Brate procitaj pa onda repliciraj
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ba....kod nas je normalno, legalno i transparentno poslovanje iskorak....hahahaahahhah
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stroj1946 je napisao/la:Dajte im licencu, jadovima, yebo ih babo onaj hostapler sto proda klub za petobu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta je ba, vidis da navijam da dobijeteOsim13 je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:Dajte im licencu, jadovima, yebo ih babo onaj hostapler sto proda klub za petobu.![]()
Zbog toga si se i okrenuo PodrinjuCity. Samo poštenostaragarda je napisao/la:Ja ba....kod nas je normalno, legalno i transparentno poslovanje iskorak....hahahaahahhah
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Sta ti uradise Mandze pa mrzis to Podrinje tolikodvokorak je napisao/la:Zbog toga si se i okrenuo PodrinjuCity. Samo poštenostaragarda je napisao/la:Ja ba....kod nas je normalno, legalno i transparentno poslovanje iskorak....hahahaahahhah
Al zamisli tvoje muke,svaki dan vidjati te ljude i smijati se nazor i cekati kuci na forum da ih popljujes
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- prisonbreak
- Kontakt:
Cuj ne smiju reci, dal je ovo humano.
Pa ovo samo u Bosni ima..
-
belosevic28
- Kontakt:
Al yebu baglame. Zao mi vas, ostali nek cekajuprisonbreak je napisao/la:Cuj ne smiju reci, dal je ovo humano.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hajmo apaurina ,apaurina popust Zenica i Grbavica
Joj sta rade ljudi pa sta je ovo,ratna presuda prije se rijesi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta je ovo ba ljudiprisonbreak je napisao/la:Cuj ne smiju reci, dal je ovo humano.
Pa yebem im majku da im yebem
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Završena sjednica Drugostepene komisije: Odluke donesene, ali drže se u tajnosti
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Čelik objavio da smo dobili licencu 
Završena sjednica Drugostepene komisije: Odluke donesene, ali drže se u tajnosti
dok izmjeste porodice hahahahahahhaha
neko je zguzit hahahaha
dok izmjeste porodice hahahahahahhaha
neko je zguzit hahahaha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.