FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
UPRAVA NAPOLJE
Nek se ne zale ni sad, kad se nisu zalila nakon onog penala u Bijeljini pokazali su svi kakve su picke. Prodale se picke za hibrid i krov na istoku.ZaZelju je napisao/la:Ako imaju osnove za to, neka se zale Uefi. Meni se cini da je ovo sve politika, pritisak sa srpske strane, a mi nemamo nikog u savezu. Pitari i Srbi nam kroje sudbinu, a mi sutimo, ili mozda ipak necemo. Ima Uefa.
Cuva Bog Zelju svog!
Ma jasno je od starta da od tog nema ništa.
Sramota i dno dna, fuj. Ovakve stvari se ne smiju na Manageru dešavati a ne u pravom svijetu. Fuj još jednom.
Sramota i dno dna, fuj. Ovakve stvari se ne smiju na Manageru dešavati a ne u pravom svijetu. Fuj još jednom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
Stalozeno momci
Ima 300 gostiju
Ima 300 gostiju
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ovo je 100% politicki donesena odluka. Ko s djavolom tikve sadio o glavu mu se obijale. Dabogda se srusilo sve sto ima 0.1% udjela saveza na nasem stadionu. A i vi mutavci iz uprave (ko god da je kriv), kupite prnje nesposobnjakovici.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Iskljucivi krivac za sve ovo je stara uprava i crvi koji su ostali iza nje(Šiljak).Glupo bi bilo otjerati citavu upravu !
Nesto se mora poduzet, makar do UEFE islo, a ko je krivac zato sto smo se doveli u ovu situaciju treba letit iz kluba, ocekujem da klub odmah za sutra zakaze sjednicu i press
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- elamalakia
- Kontakt:
I krivo i drago mi je. Nisam jadniju igru Zelje gledo od kako znam za sebe, velikani sa Malte i San Marina bi nam bili je.be.ni, a da ne pricam za litvance, moldavce, albance, makedonce..
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
A **** to samo se budale kod nas i nadaju nekom rezultatu vani. Pitanje je para i koeficijenta. Nek namire ove pare sto su nas zakinuli svojom nesposobnoscu, ali problem je koeficijent. To nas je najvise **** od 2009 do 2013 jer prije toga nismo izlazili u europu i trebalo je nabiti koeficijent. Kad smo i to uspjeli onda sabljini ratnici propustise sansu da budu nosioci. Najvise mi je zbog toga zao. Treba ti 5 stabilnih godina da izlazis stalno u europu i da dobijes povlasten polozaj. Kod nas je sve na silu. Jednu godinu titula drugu ni u europu.elamalakia je napisao/la:I krivo i drago mi je. Nisam jadniju igru Zelje gledo od kako znam za sebe, velikani sa Malte i San Marina bi nam bili je.be.ni, a da ne pricam za litvance, moldavce, albance, makedonce..
Cuva Bog Zelju svog!
Kako god. Ako imamo osnova, odma se sutra žaliti u UEFU. A ako nemamo, fino neka se sami otjeraju i odstupe.
ako imamo ok, moramo se boriti, a ako stvarno nemamo i ako je neko debelo zasro odma snjim na marindvor!Admir74 je napisao/la:Kako god. Ako imamo osnova, odma se sutra žaliti u UEFU. A ako nemamo, fino neka se sami otjeraju i odstupe.
Hajde da se nije osvojila na zelenom teernu hajde pa inekako, a ovako boris se cijelu godinu da dodjes u evropu, ugrabis je i ne dobijes licencu
kako tek ovo za igrace djeluje demoralisajuce , iako iskreno receno nisu zasluzili evrope.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Na kraju Slavko dobio pare a mi ostali bez licence
tragikomedija

tragikomedija
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Hebo ga onaj ko ga dovede. Fuj.irfo je napisao/la:Na kraju Slavko dobio pare a mi ostali bez licence![]()
tragikomedija
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Eki onaj , ko da se ne zna ko je tajStrikeWarzone je napisao/la:Hebo ga onaj ko ga dovede. Fuj.irfo je napisao/la:Na kraju Slavko dobio pare a mi ostali bez licence![]()
tragikomedija

Kakve su ovdje malverzacije bile, znaci tri covjeka smatraju da smo ispunili uslove, tri ne smatraju?Drugostepena komisija za licenciranje NSBiH ima šest članova i navodno prilikom glasanja za licencu rezultat je bio 3:3. S obzirom na to da po Statutu NSBiH glas predsjednika komisije ima veću vrijednost, presudio je njegov glas.
Pa valjda treba da bude sve jasno crno na bijelo jesmo li ili nismo ispunili uslove za licencu, a ne da imaju razlicita misljenja. Boze sacuvaj
Kupite se yebem vas nesposobne
Mars **** platiti na vrijeme ne znate majmuni jedni, bruku nevidjenu ste nam napravili **** jedna
Mars **** platiti na vrijeme ne znate majmuni jedni, bruku nevidjenu ste nam napravili **** jedna
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.