Hehehe,a sta je to ibisevic ako ne prosjecan....ups i ispod prosjecan al jbg samo nek nije iz nase lige omah je "bolji" Sega ali nema veze eto vam ga tamo .ebo vas on.Cartman je napisao/la:Ma ne zanimaju mene pitari, nit navijam za Zelju. Ali su mi pojedini smjesni kako dizu jednog prosjecnog igraca kao Skoru. To je sve.Pasodzigera je napisao/la:@cartman
A to on kao neka relevantna osoba,koja se nesto pita i koja ce progurati Skoru umjesto Ibisevica?
I prestani na svkoj temi ubacivati Pitare,izgleda zbog njih nemas mirnog sna,pa ih moras u svakoj temi ubacivati. I Sehic je bio pozivan,iako je Buric 5x bolji,pa niko nije srao sto je pozvao nekog iz Zelje. Prestanite vise sa tim sranjima,reprezentacija je svijuh nas,a ne kakva vasa klupska prcija. Samo primitivci ,glupani ,idioti su mogli da zvizde igracima koji nisu iz njihovih klubova,a u reprezentaciji su. A desavalo se x puta.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Škoro je treb'o u Juventus, zapelo oko papira 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako stvari stoje prije ce ovaj u Juventus ,nego onaj u InterVirtu4l je napisao/la:Škoro je treb'o u Juventus, zapelo oko papira

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čuo sam da su klupe za rezervne igrače puno udobnije u Njemačkoj od onih u Meksikuharishp je napisao/la:Kako stvari stoje prije ce ovaj u Juventus ,nego onaj u InterVirtu4l je napisao/la:Škoro je treb'o u Juventus, zapelo oko papira

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Udobnost na nivou.Virtu4l je napisao/la:Čuo sam da su klupe za rezervne igrače puno udobnije u Njemačkoj od onih u Meksikuharishp je napisao/la:Kako stvari stoje prije ce ovaj u Juventus ,nego onaj u InterVirtu4l je napisao/la:Škoro je treb'o u Juventus, zapelo oko papira
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
**** majku vi zivite na ovom forumu
Ovaj Hare, jel'?Institut je napisao/la:**** majku vi zivite na ovom forumu

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa naravno ti si mrtav na forumu.Nemas ni tri posta, pa ja moram umjesto tebe pisati.Virtu4l je napisao/la:Ovaj Hare, jel'?Institut je napisao/la:**** majku vi zivite na ovom forumu![]()
Inace @Institut,mi ti dodjemo ko' transfuzija.Mi forumu a forum nama.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E to je novi slogan.
MI FORUMU FORUM NAMA™
MI FORUMU FORUM NAMA™
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Dase malo podsijetimo [youtube][/youtube]
drobi, melje, sasijeca
drobi, melje, sasijeca

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pobjeda nad direktnim rivalom
Pozdrav svima,
za Hoffenheim i mene ov je bila intenzivan sedmica. Nakon pobjede nad Ingolstadtom u njemačkom DFB kupu i prolaska među 16 ekipa, juče smo igrali važnu prvenstvenu utakmicu protiv Hannovera 96.
Nažalost, trener je odlučio da me odmori, tako da me nije ubacivao u igru. Ipak, naravno da sam sretan što su moji suigrači odradili izvrstan posao i pobijedili sa 4:0. Golove su postigli Gylfie Sigurdsson (2), Demba Ba i Peniel Mlapa. Zahvaljujući osvojena tri boda iz ove utakmice probili smo se do trećeg mjesta na tabeli i tražićemo svoju priliku i u teškom meču u gostima protiv Hamburgera naredne sedmice.
Pored ovoga, juče su objavljeni datumi i parovi narednog kola njemačkog DFB kupa. Mi igramo na svom terenu protiv Borussije iz Mönchengladbacha 21. ili 22. decembra.
U sljedećoj sedmici daću sve od sebe da se vratim u startnu postavu i pokažem treneru da zaslužujem da igram.
Držite mi palčeve!
Vedo
http://www.ibisevic.net
Pozdrav svima,
za Hoffenheim i mene ov je bila intenzivan sedmica. Nakon pobjede nad Ingolstadtom u njemačkom DFB kupu i prolaska među 16 ekipa, juče smo igrali važnu prvenstvenu utakmicu protiv Hannovera 96.
Nažalost, trener je odlučio da me odmori, tako da me nije ubacivao u igru. Ipak, naravno da sam sretan što su moji suigrači odradili izvrstan posao i pobijedili sa 4:0. Golove su postigli Gylfie Sigurdsson (2), Demba Ba i Peniel Mlapa. Zahvaljujući osvojena tri boda iz ove utakmice probili smo se do trećeg mjesta na tabeli i tražićemo svoju priliku i u teškom meču u gostima protiv Hamburgera naredne sedmice.
Pored ovoga, juče su objavljeni datumi i parovi narednog kola njemačkog DFB kupa. Mi igramo na svom terenu protiv Borussije iz Mönchengladbacha 21. ili 22. decembra.
U sljedećoj sedmici daću sve od sebe da se vratim u startnu postavu i pokažem treneru da zaslužujem da igram.
Držite mi palčeve!
Vedo
http://www.ibisevic.net
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta kaze zakon prirode...sto se desi jednom desit ce se opet samo je pitanje kad..Los_Blanos2 je napisao/la:Dase malo podsijetimo [youtube][/youtube]
drobi, melje, sasijeca
Brkamo prirodne i drustvene pojave...gruezi je napisao/la:sta kaze zakon prirode...sto se desi jednom desit ce se opet samo je pitanje kad..Los_Blanos2 je napisao/la:Dase malo podsijetimo [youtube][/youtube]
drobi, melje, sasijeca
A Ibisevic ce proraditi aBd nadam se radi njeg , mi u repki imamo hvala Bogu Zeca i Muslimovica da boli glava a momci na klupi tako da ... za njegovo bolje je da proradi
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Clanak iz regionalne Rhein Neckar Zeitung, koja ima posebnu stranicu za Hoffenheim.
http://www.1899aktuell.de/top-meldungen ... -er-durchq
Kratki prevod za vas.
Rangnick: Kroz to (situaciju) Ibisevic mora da prodje.
Mnogi su se cudili kada je protiv 10 Hannoveranaca u 80oj minuti usao Prince Tagoe umjesto Vedada Ibisevica. No Rangnick kaze, da to nije bilo nista protiv njega, nego je zelio da vidi Tagoe sa kojim isto nije zadovoljan. Rangnick misli, da je bilo bolje ne uvoditi Ibisevica u igru koja je vec bila odlucena, i iz koje je vec vazduh ispusten. Dakle losa situacija za dokazivanje.
Rangnick ocekuje od Ibisevica da se pokaze na treningu. Rangnick:"On upravo ima takvu situacija i mora proci kroz to. Dobit ce svu mogucu podrsku od nas, ali glavne korake mora sam da ide. Tako cemo moci u sljedecim nedeljama imati koristi od Vede."
http://www.1899aktuell.de/top-meldungen ... -er-durchq
Kratki prevod za vas.
Rangnick: Kroz to (situaciju) Ibisevic mora da prodje.
Mnogi su se cudili kada je protiv 10 Hannoveranaca u 80oj minuti usao Prince Tagoe umjesto Vedada Ibisevica. No Rangnick kaze, da to nije bilo nista protiv njega, nego je zelio da vidi Tagoe sa kojim isto nije zadovoljan. Rangnick misli, da je bilo bolje ne uvoditi Ibisevica u igru koja je vec bila odlucena, i iz koje je vec vazduh ispusten. Dakle losa situacija za dokazivanje.
Rangnick ocekuje od Ibisevica da se pokaze na treningu. Rangnick:"On upravo ima takvu situacija i mora proci kroz to. Dobit ce svu mogucu podrsku od nas, ali glavne korake mora sam da ide. Tako cemo moci u sljedecim nedeljama imati koristi od Vede."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Proradit će Vedo kad tad. Samo da mu krene malo....
Isto k'o da si rekao "Proradit će Vedo kad tad, samo da proradi malo..."yup je napisao/la:Proradit će Vedo kad tad. Samo da mu krene malo....
100% sportski i krajnje opušten potpis
Možeš i tako ako hoćešRiNo je napisao/la:Isto k'o da si rekao "Proradit će Vedo kad tad, samo da proradi malo..."yup je napisao/la:Proradit će Vedo kad tad. Samo da mu krene malo....

Ekskluzivno: Ibišević: To što nisam igrao pred Sušićem je znak nepoštovanja
Ne znam zašto sam ispao iz ekipe. Nisam u svađi s Ragnikom, ali nikad nismo ni imali super odnos, kazao je Vedad
Vedad Ibišević je ispao iz prve postave Hofenhajma. Trener Ralf Ragnik (Ragnick) dva puta je izostavio našeg napadača iz sastava (Borusija Dortmund i Hanover). U tim mečevima Hofenhajm je osvojio četiri boda.
Nakon meča s Hanoverom, naš reprezentativac napisao je na svojoj internet-stranici šta ga tišti. Malo neobično za igrače s našeg podneblja, ali to je postala sasvim normalna stvar u svijetu.
- Obraćam se svojim fanovima i kada ide i kada ne ide. Želim da im kažem kakva je situacija, kako se osjećam i šta želim napraviti da se stanje popravi. Mislim da je ovo normalan vid komunikacije s navijačima - rekao je Ibišević u ekskluzivnoj ispovijesti za "Dnevni avaz".
Igrao poluvrijeme
Na stranici http://www.vedadibisevic.ba napisali ste da ćete dati sve od sebe da se vratite u startnu postavu i da pokažete treneru da zaslužujete mjesto u prvom timu. A zašto ste ispali iz prve ekipe?
- Teško je reći. Jedini pravi odgovor bio bi da ne znam. Osjećao sam se dobro. Igrao sam stalno. Po povratku iz Albanije zamijenjen sam na poluvremenu. Uvijek sam davao maksimum. Ispao sam iz ekipe, a igralo se dobro.
Kada se igra dobro i kada se osvajaju bodovi, ekipa se ne mijenja. S tim se slažem, ali se ne slažem da ne dobijem priliku da popravim stvari i nametnem se. Jedna je stvar ispasti iz ekipe, a druga je nikako ne igrati.
Koliko je tome kumovalo isključenje u Kupu protiv Ingolštata?
- Da je neki lijep događaj, reklo bi se da je to bio šlag na tortu. Ali, nažalost, ovo je bilo sasvim suprotno od toga. Vjerovatno je to bio još jedan pokazatelj treneru da ne trebam igrati, a ja sam platio danak svojoj nervozi zbog statusa u timu.
U kakvom ste odnosu s trenerom Ragnikom?
- Nije bilo nikakve svađe ili nekih povišenih tenzija. Dugo smo skupa i poznajemo se dobro. Doduše, nikad nismo imali neki super odnos. Između nas vlada profesionalan odnos trenera i igrača i to je to.
Dolazak selektora
Ni dolazak selektora Safeta Sušića na meč s Hanoverom nije pomogao da Vam Ragnik da priliku, barem u finišu meča?
- To je stvar koju ne razumijem i koja nema veze s crvenim kartonom. To je bio nedostatak poštovanja.
Jeste li se vidjeli sa Sušićem?
- Nisam uspio. Selektor je poslije utakmice morao brzo ići. Sejad Salihović je bio s njim. Razgovarali su i zajedno gledali utakmicu.
Popraviti stvari koje su škripale
Šta očekujete od provjere sa Slovačkom 17. novembra u Bratislavi?
- Svaki termin se treba iskoristiti, pogotovo ako je protivnik jak poput Slovačke. Igrali su SP i dobro im ide u ovim kvalifikacijama. Svaku utakmicu treba iskoristiti da se poprave neke stvari u igri koje su škripale i da se dodatno poboljša atmosfera. Nadam se da ćemo to napraviti protiv Slovačke.
Ključni mečevi s Rumunijom
Kako komentirate dosadašnji tok kvalifikacija i kakva su predviđanja?
- Ne možemo biti pretjerano zadovoljni početkom. Mogli smo zaraditi koji bod više. Ipak, ništa nije izgubljeno. Ima dosta utakmica da se igra. Naredni mečevi s Rumunijom bit će ključni.
Ne znam zašto sam ispao iz ekipe. Nisam u svađi s Ragnikom, ali nikad nismo ni imali super odnos, kazao je Vedad
Vedad Ibišević je ispao iz prve postave Hofenhajma. Trener Ralf Ragnik (Ragnick) dva puta je izostavio našeg napadača iz sastava (Borusija Dortmund i Hanover). U tim mečevima Hofenhajm je osvojio četiri boda.
Nakon meča s Hanoverom, naš reprezentativac napisao je na svojoj internet-stranici šta ga tišti. Malo neobično za igrače s našeg podneblja, ali to je postala sasvim normalna stvar u svijetu.
- Obraćam se svojim fanovima i kada ide i kada ne ide. Želim da im kažem kakva je situacija, kako se osjećam i šta želim napraviti da se stanje popravi. Mislim da je ovo normalan vid komunikacije s navijačima - rekao je Ibišević u ekskluzivnoj ispovijesti za "Dnevni avaz".
Igrao poluvrijeme
Na stranici http://www.vedadibisevic.ba napisali ste da ćete dati sve od sebe da se vratite u startnu postavu i da pokažete treneru da zaslužujete mjesto u prvom timu. A zašto ste ispali iz prve ekipe?
- Teško je reći. Jedini pravi odgovor bio bi da ne znam. Osjećao sam se dobro. Igrao sam stalno. Po povratku iz Albanije zamijenjen sam na poluvremenu. Uvijek sam davao maksimum. Ispao sam iz ekipe, a igralo se dobro.
Kada se igra dobro i kada se osvajaju bodovi, ekipa se ne mijenja. S tim se slažem, ali se ne slažem da ne dobijem priliku da popravim stvari i nametnem se. Jedna je stvar ispasti iz ekipe, a druga je nikako ne igrati.
Koliko je tome kumovalo isključenje u Kupu protiv Ingolštata?
- Da je neki lijep događaj, reklo bi se da je to bio šlag na tortu. Ali, nažalost, ovo je bilo sasvim suprotno od toga. Vjerovatno je to bio još jedan pokazatelj treneru da ne trebam igrati, a ja sam platio danak svojoj nervozi zbog statusa u timu.
U kakvom ste odnosu s trenerom Ragnikom?
- Nije bilo nikakve svađe ili nekih povišenih tenzija. Dugo smo skupa i poznajemo se dobro. Doduše, nikad nismo imali neki super odnos. Između nas vlada profesionalan odnos trenera i igrača i to je to.
Dolazak selektora
Ni dolazak selektora Safeta Sušića na meč s Hanoverom nije pomogao da Vam Ragnik da priliku, barem u finišu meča?
- To je stvar koju ne razumijem i koja nema veze s crvenim kartonom. To je bio nedostatak poštovanja.
Jeste li se vidjeli sa Sušićem?
- Nisam uspio. Selektor je poslije utakmice morao brzo ići. Sejad Salihović je bio s njim. Razgovarali su i zajedno gledali utakmicu.
Popraviti stvari koje su škripale
Šta očekujete od provjere sa Slovačkom 17. novembra u Bratislavi?
- Svaki termin se treba iskoristiti, pogotovo ako je protivnik jak poput Slovačke. Igrali su SP i dobro im ide u ovim kvalifikacijama. Svaku utakmicu treba iskoristiti da se poprave neke stvari u igri koje su škripale i da se dodatno poboljša atmosfera. Nadam se da ćemo to napraviti protiv Slovačke.
Ključni mečevi s Rumunijom
Kako komentirate dosadašnji tok kvalifikacija i kakva su predviđanja?
- Ne možemo biti pretjerano zadovoljni početkom. Mogli smo zaraditi koji bod više. Ipak, ništa nije izgubljeno. Ima dosta utakmica da se igra. Naredni mečevi s Rumunijom bit će ključni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To što nisam igrao pred Sušićem je znak nepoštovanja". Iako mi je Vedo jedan od dražih igrača u reprezentaciji, ovo mi nikako nije jasno. Pa, da je to tako, onda bi selektori dolazili i gledali svoje igrače, a isti ti igrači bi dobivali minutažu na osnovu toga. Činjenica je da je Vedo trenutno u drugom planu, ali uvjeren sam da će isplivati iz te situacije i nametnuti se Ragnicku. Tagoe i Vukčević sasvim sigurno nisu u njegovom rangu, a i Ragnick zna da je Hoffenheim najbolje partije pružao sa triom Obasi - Ba - Ibišević. To što je trenutno na tankom ledu, ne mora značiti da će tako ostati i u budućnosti.
Jbg, da je Redknapp trener Hoffenheima, sigurno bi igrao protiv Hannovera(sjetimo se samo šta je bilo kada je Palaciosova majka došla na utakmicu).
Jbg, da je Redknapp trener Hoffenheima, sigurno bi igrao protiv Hannovera(sjetimo se samo šta je bilo kada je Palaciosova majka došla na utakmicu).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vedo, trazi sebi novi klub, reci zvanicno da zelis da odes! imas sada sansu u januaru!
BLUE NATION.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.