Ako dovedu Hadzica , naci cu te i pocastit .Vanja8 je napisao/la: To je to...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Zato jer ga koristimo cijeli zivot ispred nas ima prednost Joksimovic i slicni pa moramo u Travniku igrat ajd majke ti ko da zivis na marsuskoJaa je napisao/la:Pa sta ako nije nase? Mi taj stadion koristimo od osnivanja i bit ce tako jos dugo. Novi teren je nama u interesu.ledesma je napisao/la:Jooj Ajnadzica debila, hebem mu mrtve, koji qrac da mi ulazemo u sanaciju Koševa ako nije naše? Poziva upravu Sarajeva da ucestvuje u izgradnji terena i ostalih zajebancija
Hvala Allahu da ce ostat,najtrofejniji,najboljii itd sva sreca pa ne razmisljamo svi isto jel tako? Ide podrska Husu kao i do sad maksimalna,kao na proslavi,kao u domu mladih Hus jedan od nas JBGA brotherArhitekt je napisao/la:jbg izgleda da ce ostati Husref.
Zato ce nam se opet i desavati slicno.zagor1987 je napisao/la:Zato jer ga koristimo cijeli zivot ispred nas ima prednost Joksimovic i slicni pa moramo u Travniku igrat ajd majke ti ko da zivis na marsuskoJaa je napisao/la:Pa sta ako nije nase? Mi taj stadion koristimo od osnivanja i bit ce tako jos dugo. Novi teren je nama u interesu.ledesma je napisao/la:Jooj Ajnadzica debila, hebem mu mrtve, koji qrac da mi ulazemo u sanaciju Koševa ako nije naše? Poziva upravu Sarajeva da ucestvuje u izgradnji terena i ostalih zajebancija
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="revolt"]
Neko ko je toliko radio protiv kluba koji mu je sve dao, pljuvao, sada treba da ga uprava vrati i da uživa U BENEFITIMA ONOGA PROTIV ČEGA SE BORIO!!!!
Ovdje se treba citati u kakvom je stanju FKS . Mashala . Dobro ce biti svakom ko bude trener FKS , a da zna zanat .
Treba biti surovo realan . Husref je usao u istoriju kluba , prva DK . No nije nesto Husref aman zaman zasluzan za BENEFITE u FKS i ovakvoj(dobroj) situaciji . Mnogi su radili na tom dobrom rosteru i dobroj atmosveri u svlacionici . HUSREF JESTE I OSTAT CE TRENERSKA LEGENDA FKS . PRVA U NIZU DUPLI TROFEJA . Samo jako i pametno do dominacije . Ili dominacija ili sunovrat . Po meni ovo prvo 99% .
Neko ko je toliko radio protiv kluba koji mu je sve dao, pljuvao, sada treba da ga uprava vrati i da uživa U BENEFITIMA ONOGA PROTIV ČEGA SE BORIO!!!!
Ovdje se treba citati u kakvom je stanju FKS . Mashala . Dobro ce biti svakom ko bude trener FKS , a da zna zanat .
Treba biti surovo realan . Husref je usao u istoriju kluba , prva DK . No nije nesto Husref aman zaman zasluzan za BENEFITE u FKS i ovakvoj(dobroj) situaciji . Mnogi su radili na tom dobrom rosteru i dobroj atmosveri u svlacionici . HUSREF JESTE I OSTAT CE TRENERSKA LEGENDA FKS . PRVA U NIZU DUPLI TROFEJA . Samo jako i pametno do dominacije . Ili dominacija ili sunovrat . Po meni ovo prvo 99% .
Ne kontas o cemu pricam. Kad kazem benefiti mislim na stabilan i jak klub, stranog investitora itd, sve ono sto je on sa puncem i kompanijom sabotirao.Samozdravlje je napisao/la:revolt je napisao/la:
Sastanku su prisustvovali Musemić, generalna direktorica Sabrina Buljubašić, predsjednik Upravnog odbora Senad Jahić i koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić, koji je izjavio
Iza nas je historijska sezona i svi smo ponosni na ostvareni uspjeh. Tokom sezone fokus je bio na sportskim rezultatima, a sada nakon završetka takmičenja, bavimo se logistikom. Kao što je najavljeno, današnjim sastankom započeli smo pregovore o produženju ugovora šefa stručnog štaba Husrefa Musemića, a što se tiče dugoročne strategije FK Sarajevo ona će i u narednom periodu biti zasnovana na afirmaciji igrača iz Omladinskog pogona”, prenosi fksarajevo.ba.
Iza nas je historijska sezona i svi smo ponosni na ostvareni uspjeh. Tokom sezone fokus je bio na sportskim rezultatima, a sada nakon završetka takmičenja, bavimo se logistikom. Kao što je najavljeno, današnjim sastankom započeli smo pregovore o produženju ugovora šefa stručnog štaba Husrefa Musemića, a što se tiče dugoročne strategije FK Sarajevo ona će i u narednom periodu biti zasnovana na afirmaciji igrača iz Omladinskog pogona”, prenosi fksarajevo.ba.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Hadžić: Naša strategija je zasnovana na afirmaciji igrača iz omladinskog pogona
Ovo sve govori
Ovo sve govori
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma bit ce dobro , mora Husref prihvatiti novonastalu situaciju . Cini mi se da je tek sad svjestan kuda ide ovaj brod zvani FKS . Mora Uprava obezbjediti 8 igraca ala Lazic ,a imamo vec 4-5 ala Lazic . Jos 3-4 i to je to .Dobro je sto oni to znaju vec 8 mjeseci(od kad je Hadzija tu , a otisao Faruk moj rodjakado-hz je napisao/la:Mislim da je Hus prebolio tu staru boljku i djeciju bolest da ne vjeruje mladim igracima. Primjer Mujakic...Pidro...Kovacevic..Sabanovic i ostali.
Mozda bi bilo dobro da ostane...neka dovede par dobrih kapitalaca i uz mlade iz akademije da opet aBd slavimo titulu
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Puno da odrijesi kesuskoJaa je napisao/la:Dobro je sto se pritisak prebacio na Vijetnamca, neka odrijesi kesu malo.
Samo da dodam Kovacevica , Pidru i Sabanovica ja ne vidim kao Akademce , to su formirani igraci bez obzira na godine (a i nisu u cvijetu mladostiala Salcin , Djokanovic i dr to jeu Akademci ).
Hocemo SallahaSamozdravlje je napisao/la:Puno da odrijesi kesuskoJaa je napisao/la:Dobro je sto se pritisak prebacio na Vijetnamca, neka odrijesi kesu malo.![]()
![]()
Samo da dodam Kovacevica , Pidru i Sabanovica ja ne vidim kao Akademce , to su formirani igraci bez obzira na godine (a i nisu u cvijetu mladostiala Salcin , Djokanovic i dr to jeu Akademci ).
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
Samozdravlje
- Kontakt:
NE ,NE I NE . Nista ispod nivo ala LAZICemir79 je napisao/la:Hocemo SallahaSamozdravlje je napisao/la:Puno da odrijesi kesuskoJaa je napisao/la:Dobro je sto se pritisak prebacio na Vijetnamca, neka odrijesi kesu malo.![]()
![]()
Kova , Pidro i Saban su samo po nacionalnosti Akademci , a Salcin , Djokanovic i dr su akademska Mladez
Poslije duple nista vise nije isto, vise je samopouzdanja, vidjelo se da djeca mogu.Samozdravlje je napisao/la:Ma bit ce dobro , mora Husref prihvatiti novonastalu situaciju . Cini mi se da je tek sad svjestan kuda ide ovaj brod zvani FKS . Mora Uprava obezbjediti 8 igraca ala Lazic ,a imamo vec 4-5 ala Lazic . Jos 3-4 i to je to .Dobro je sto oni to znaju vec 8 mjeseci(od kad je Hadzija tu , a otisao Faruk moj rodjakado-hz je napisao/la:Mislim da je Hus prebolio tu staru boljku i djeciju bolest da ne vjeruje mladim igracima. Primjer Mujakic...Pidro...Kovacevic..Sabanovic i ostali.
Mozda bi bilo dobro da ostane...neka dovede par dobrih kapitalaca i uz mlade iz akademije da opet aBd slavimo titulu![]()
![]()
).
Sad ce to bit sve bolje, sto se tice igraca i ss, opustenije, sa vise povjerenja i sa jedne i sa druge strane.
Za razliku od proslih sezona kad su tesko dolazili do prvog tima, ove godine su akademci dominirali ligom, samim tim postavili zadacu sljedecoj generaciji.
To je nas najveci dobitak u prosloj sezoni. Vise je motiva za dokazivanjem, takmicarski duh, povjerenje u trenera.
Od kad je Kovacavic trebao u zvezdu ja pitam znal ko sta vlasnik zeli.
Bilo bi fino teren dobar da se obezbjedi, nek nadju nacin, nije isto gledat fudbal i slow-motion valjanje u blatu. Malo vise brzine u igri.
To nam je osnovno.
Ja mislim i da je to najbolji poklon od novog vlasnika za igrace i ss, zasluzili su, dobio je sampionski docek.
Cekamo da vidimo ambicije vlasnika.
Ko zna kakve on ideje ima, kako i gdje on vidi FK Sarajevo.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Napravis teren i onda svako koristi teren...za trening, utakmice i sl. Ni ne pita te. Bas isplativa investicija.
Ispravan put je put akademaca. Sa ili bez Husa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ima li sta za Irfana Hadžića iz Radnika, navodno ode u Zelju,dal ima istine.
ma kakav zeljo imas intervju na ovom portaluamypitar je napisao/la:Ima li sta za Irfana Hadžića iz Radnika, navodno ode u Zelju,dal ima istine.
https://sportsport.ba/fudbal/irfan-hadz ... tvo/320395
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
On I cenca leeamypitar je napisao/la:Ima li sta za Irfana Hadžića iz Radnika, navodno ode u Zelju,dal ima istine.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Pa neka koristi, neće ga sebi kući ponijet.muhamedhulk je napisao/la:Napravis teren i onda svako koristi teren...za trening, utakmice i sl. Ni ne pita te. Bas isplativa investicija.
Sarajevo bi itekako profitiralo od dobrog koševskog terena, prvenstveno jer ne bi bilo problema odigravat akcije tokom cijele sezone i puno lakše bi se rješavale utakmice-dolazilo do bodova.
Kažeš ispravan put su akademci a Pidro ti se povrijedio na onoj bari na koševu kad smo igrali skoro nebitnu utakmicu...
Novi teren na koševu bi najviše prijao Sarajevu i zato klub itekako treba da učestvuje u tom projektu!!!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Hadzija u emisiji na bht1
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, ErosViverosViv, Lecler, miguelramos, misstianopenaldo, Venom i 34 gosta.