http://www.genoasamp.com/archivio/54-sa ... irino.html
Sampdoria zainteresirana za Vrsaljka, spominje se 6 milijuna eura.
Kopirana vijest, a ionako ne znam ko je to jer ne pratim baš švedsku ligu.Devil je napisao/la:Valjda Dennia Avdica a ne Abdica taj ne postoji tamo koliko ja znam.
ma sve jedno teško će do tog transfera doći i za njega već ima zainteresiranih pogotovo iz Bundes lige a bolje im je da sačuvaju ove igrače nego da ikoga kupe mada opet ne mogu razumjeti kako jedan Dinamo nema dovoljno sponzoraTed Mosby je napisao/la:Avdić je u pitanju
Kriza prijatelju. Ili Mamić traži alibi za prodaju igrača..brazzo je napisao/la:ma sve jedno teško će do tog transfera doći i za njega već ima zainteresiranih pogotovo iz Bundes lige a bolje im je da sačuvaju ove igrače nego da ikoga kupe mada opet ne mogu razumjeti kako jedan Dinamo nema dovoljno sponzoraTed Mosby je napisao/la:Avdić je u pitanju
ma i ja bi rek'o da je to drugo, nije lako odbiti dobru ponudu zna to on najbolje a sa ovom ''šupljom'' pričom se može izvaditijacky09 je napisao/la:Kriza prijatelju. Ili Mamić traži alibi za prodaju igrača..brazzo je napisao/la:ma sve jedno teško će do tog transfera doći i za njega već ima zainteresiranih pogotovo iz Bundes lige a bolje im je da sačuvaju ove igrače nego da ikoga kupe mada opet ne mogu razumjeti kako jedan Dinamo nema dovoljno sponzoraTed Mosby je napisao/la:Avdić je u pitanju
Plaće u Dinamu su ogromne.. već sam pisao negdje o tome pa mi se neda opet.. Treba platiti Cufrea, Tonela, Bišćana, Sammira, Rukavinu... a skupi se i na ovim mlađim fina svota.. Jedan Bišćan zarađuje oko 750 - 800 000 eura po sezoni, tu negdje je i Tonel.brazzo je napisao/la: ma i ja bi rek'o da je to drugo, nije lako odbiti dobru ponudu zna to on najbolje a sa ovom ''šupljom'' pričom se može izvaditiali jbt ga i da prodaju par igrača imaće u skorije vrijeme dobre zamjene samo što će se opet desiti situacija ''na korak do lige prvaka''.
imate jednog naturalizovanog "sokola" u ekipijacky09 je napisao/la:Nadam se da će Tomečak igrati od početka i da će se Badelj vratiti u sredinu jer on na krilu nema šta raditi s onom brzinom. Nebi bilo loše ni da Bećiraj počme utakmicu dokazao je se do sada, a Rukavina nije zabio od Villareala.![]()
Za Brugge neće igrati njihov najbolji igrač Vargas zbog suspenzije..
NAPRIJED PLAVI LAVOVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.