Ne kuzis me. Hocu da kazem da nije bitno koliko mjenjas, to te ne sputava da napravis dobar rez.Marvin je napisao/la:Znas li zasto je to radio? Razlog nema veze sa razlozima iz kojih je to Alegri radio...Mig_Mig je napisao/la:Pa Fergi u 20godina nikad nije izveo istu ekipu u dvije uzastopne utakmice, pa je jedan od najvecih.Pogba je napisao/la:
Fakat je seljak, da ne govorim ispadi na presicama, seksizam, antiJuve komentari. Baš me čudi da bi izabrali taj profil. Valjda je očaj velik.
Ako gledamo samo stranu lopte, ne mogu reći da je loš trener, njegova filozofija je hvaljena i od Pepa, ali lik igra sa 13 igrača cijelu sezonu, ne vidim kako sa ovim povredama bi on to iznio. Opet, Allegri je izveo 38 različitih timova u sezoni pa nije ni to bajno.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Max Allegri
						- forza_juve
- Kontakt:
Ako se ne dovedu kakva pojacanja pogotovo u veznom redu onda macku o rep svaki trener. Eh sada da li Juve moze dovesti top klasu trenera i pojacanja to cemo da vidimo. Ja imam misljenje da nece doci top trener ali ce doci pravo pojacanje. Daj Boze da me demantuju u vezi trenera

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
						Na tronu može biti samo jedan
Moze,jasta. Kljucno je ko ce biti trener, u igracki kadar uopste ne sumnjam. Upgrade je radjen svake sezone, i ne vidim razlog da opet ne bude. Samo da vidimo ko ce i kako za kormilo.

- Juventinisimo
- Kontakt:
Hoce li vise nadoci taj trener...svaki dan barem 2-3 "dogovore" licne ili ti osobne uslove ili ti uvjete..niko jos da potpise..  

Zuta stampa tuce sa svih strana...pogotovo ona "pouzdana", koja dnevno izbaci barem tri trenera..

Zuta stampa tuce sa svih strana...pogotovo ona "pouzdana", koja dnevno izbaci barem tri trenera..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
						2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sari+Higuain ne daj boze..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
						- anonymousHD
- Kontakt:
Kakvu ovo utakmicu igraju? Ima li negdje prenos?

Ma ostaje Allegri  

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
						Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- IlCapitano
- Kontakt:
Orsolini trajno u Bolognu za 15m. Demiral potpisuje ugovor na 5 godina. 
Momblano insistira da će Pep biti trener. Ako ima išta pozitivno u ovome on će ili postati najpouzdaniji novinar u vezi Juventusa ili trajno pasti u zaborav.

Momblano insistira da će Pep biti trener. Ako ima išta pozitivno u ovome on će ili postati najpouzdaniji novinar u vezi Juventusa ili trajno pasti u zaborav.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mombalno lupa, previse je demantija bilo u vezi Guardiole. Ipak kod Ronaldo je bilo od prvog dana otvoreno...

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Moguce je imati citav dogovor sa Pepom, pa da on zbog neke sitnice propadne i da se uzme Sarri ili tako neko jeftin. Trziste je to, milioni u pitanju. Nije to bas crno bijelo hoces, neces. Ja vjerujem da postoji jasan dogovor sa nekim. Nisu toliko budale da rade stvar na slijepo. Ustvari, ovaj menadzment nista ne radi tek tako.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
						- MysticAladin
- Kontakt:
Italia je napisao/la:Moguce je imati citav dogovor sa Pepom, pa da on zbog neke sitnice propadne i da se uzme Sarri ili tako neko jeftin. Trziste je to, milioni u pitanju. Nije to bas crno bijelo hoces, neces. Ja vjerujem da postoji jasan dogovor sa nekim. Nisu toliko budale da rade stvar na slijepo. Ustvari, ovaj menadzment nista ne radi tek tako.

I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Ja sa svojim ''seljaklukom'' tokom tekmi odlično pašem uz Sarrija - šutanje stvari koje dođu pod ruku, mjesto cigare žvačem olovku ili naočale, češem se pa na kraju skinem dres, sjedim na naslonjaču fotelje pa je prevrnem...
Srednji prst Pa šta mnogo navijača opsuje igračima i treneru tokom utakmica kad ne ide zaslužili bi da nikad više ne bodre nigdje. Niđe veze, huja dođe i prođe. Safet, Meša, Baka - reprezentacija, Husref, Agim, Capello u Juveu...
  Pa šta mnogo navijača opsuje igračima i treneru tokom utakmica kad ne ide zaslužili bi da nikad više ne bodre nigdje. Niđe veze, huja dođe i prođe. Safet, Meša, Baka - reprezentacija, Husref, Agim, Capello u Juveu... 
Ako ne može Pep ili Pochetino daj onda ovog ''seljaka''

Srednji prst
 Pa šta mnogo navijača opsuje igračima i treneru tokom utakmica kad ne ide zaslužili bi da nikad više ne bodre nigdje. Niđe veze, huja dođe i prođe. Safet, Meša, Baka - reprezentacija, Husref, Agim, Capello u Juveu...
  Pa šta mnogo navijača opsuje igračima i treneru tokom utakmica kad ne ide zaslužili bi da nikad više ne bodre nigdje. Niđe veze, huja dođe i prođe. Safet, Meša, Baka - reprezentacija, Husref, Agim, Capello u Juveu... Ako ne može Pep ili Pochetino daj onda ovog ''seljaka''

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Uglavnom, utakmica sa Napolijem bi dobila još jednu dimenziju više 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mislio sam da poslije higuaina nema vece dimenzije,kad ne lezi vrazeOsim13 je napisao/la:Uglavnom, utakmica sa Napolijem bi dobila još jednu dimenziju više

Znaci dolazi trener koji zna sta je evropski trofej. 
Eno i danas pokazuje srednji prst na nekom zadnjem treningu. Valjda nece debelog ex igraca povesti, ni u Chelseau nema minutazu. Ono sto moze biti prednost je sto može igrati 4-3-3 s ovim sto imamo i nema potrebu da prodajemo ikoga sto bi se desilo s Allegriem. Vezu samo pojacati uz odbranu na kojoj se nesto i radi.
 Valjda nece debelog ex igraca povesti, ni u Chelseau nema minutazu. Ono sto moze biti prednost je sto može igrati 4-3-3 s ovim sto imamo i nema potrebu da prodajemo ikoga sto bi se desilo s Allegriem. Vezu samo pojacati uz odbranu na kojoj se nesto i radi.

Eno i danas pokazuje srednji prst na nekom zadnjem treningu.
 Valjda nece debelog ex igraca povesti, ni u Chelseau nema minutazu. Ono sto moze biti prednost je sto može igrati 4-3-3 s ovim sto imamo i nema potrebu da prodajemo ikoga sto bi se desilo s Allegriem. Vezu samo pojacati uz odbranu na kojoj se nesto i radi.
 Valjda nece debelog ex igraca povesti, ni u Chelseau nema minutazu. Ono sto moze biti prednost je sto može igrati 4-3-3 s ovim sto imamo i nema potrebu da prodajemo ikoga sto bi se desilo s Allegriem. Vezu samo pojacati uz odbranu na kojoj se nesto i radi.░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
						#MaxOUT
Ja ne znam kome cemo prodati Gonzala, nadat se nekim kinezima, inace ce Muazu uzet dragocjene minute.Pogba je napisao/la:Znaci dolazi trener koji zna sta je evropski trofej.
Eno i danas pokazuje srednji prst na nekom zadnjem treningu.Valjda nece debelog ex igraca povesti, ni u Chelseau nema minutazu. Ono sto moze biti prednost je sto može igrati 4-3-3 s ovim sto imamo i nema potrebu da prodajemo ikoga sto bi se desilo s Allegriem. Vezu samo pojacati uz odbranu na kojoj se nesto i radi.
Max Allegri
Pa zar se nije pisalo o nekoj klauzuli ako celzi zavrsi medju 3 da ga moraju otkupiti?
Sarri je izuzetno neotesan lik i nisam siguran da bi bio dobro rijesenje.
Na ovo sljedece finale u subotu bi trebao ici agneli pa vrbobati. Ovo vcr nek bude plan d.

Sarri je izuzetno neotesan lik i nisam siguran da bi bio dobro rijesenje.
Na ovo sljedece finale u subotu bi trebao ici agneli pa vrbobati. Ovo vcr nek bude plan d.
- IlCapitano
- Kontakt:
Di Marzio kaže da je danas sastanak između direktorice Chelsea i Sarrijevog agenta da dogovore raskid. Juventus sve dogovorio sa njim, čekaju rasplet sastanka...

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Debilna odluka.

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
						Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!