Znam da nisi jedna od ovih borova dugo smo tu bas, ali nema te teoretske sanse da je tako bar meni, pa yebote dosao si preuzeo si sva prava i obaveze, isto kao da ja nesto za yebem na poslu i kazem ma kriv je onaj prije jako eto neki njegov posao nedovršeni ostaolet3 je napisao/la:@Azpi
Drug, da ne bude da nešto branim ove nove debile koji ne znaju popuniti uplatnice, Bože sacuvaj, ne pada mi na kraj pameti.
Ali realno, objektivno, onako pošteno - ovo sranje oko licence je 90% krivica prethodne Misketove bande koja je imala mnogo vremena da sve to izmiri sa Petrovićem, da se uopšte ne prica o ovome u 2019-toj. Petrović je bio njihov covjek, njihov izbor, oni su ga doveli, oni su mu dali ugovor, oni su ga nogirali, oni su trebali izmiriti sve dugove prema njemu. A ne ostavljati svoje dugove ovim novim debilima.
To je prava prica.
Jos je to sica pare, kao plate par igraca, nisu milioni, yebote nisi nesposoban, a znao si za dug znao si za rok, ja sam to znao ali sam konto da imaju trbku mozga pa da ce na vrijeme uplatiti
Ma bruka i sramota, ako imaju imalo obraza veceras nek idu jer ovo je milion ski gubitak