FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
reko sam vam da je planirani budet 20milki, al je pitanje hocel ova korporacija prihvatiti trogodisnji
plan, a bili su ga prihvatili kad su preuzimali upravljacka prava
plan, a bili su ga prihvatili kad su preuzimali upravljacka prava
Najradije bih vidio da opština sama uradi teren jer nam samo odmažu ako bismo i mi morali učestvovati. Njihov stadion, FK Sarajevo njihov klub, kažu da je sport jako važna privredna grana pa eto im prilike da pokažu.
Podrška sportu ima puno širi kontekst od same podrške sportu. Zdrava nacija će puno manje koristiti zdravstvene usluge. Manje korištenje zdravstvenih usluga = manje izdataka za zdravstvo. Zdrava nacija će namjesto toga pare preusmjeriti na potrošnju drugih dobrina = bolja struktura agregatne potrošnje. Zdrava nacija će biti sposobnija više raditi, manje biti na bolovanjima = povećana ("radna") produktivnost. I zdrava nacija će imati više vremena da posveti vlastitom usavršavanju = bolja struktura zaposlenih (i veća produktivnost).
Zato neka nam ne seru puno i obnove travu, a neka se malo i potrude pa naprave stadion.
A normalno da nam je kvalitet trave na Koševu jako važno jer smanjuje broj povreda i olakšava nam jer smo tehnički superiornija ekipa od svih ostalih.
PS. Sretno Rikiju. Malo koji igrač mi se svidio kao on i Rahmanović. Oba su kvalitet za Bundeslige. Želim mu da dobije priliku za dokazivanje jer jeste sposoban igrati Bundesligu. Ako bog da vidim ja njega u jačim klubovima od Padeborna.
Podrška sportu ima puno širi kontekst od same podrške sportu. Zdrava nacija će puno manje koristiti zdravstvene usluge. Manje korištenje zdravstvenih usluga = manje izdataka za zdravstvo. Zdrava nacija će namjesto toga pare preusmjeriti na potrošnju drugih dobrina = bolja struktura agregatne potrošnje. Zdrava nacija će biti sposobnija više raditi, manje biti na bolovanjima = povećana ("radna") produktivnost. I zdrava nacija će imati više vremena da posveti vlastitom usavršavanju = bolja struktura zaposlenih (i veća produktivnost).
Zato neka nam ne seru puno i obnove travu, a neka se malo i potrude pa naprave stadion.
A normalno da nam je kvalitet trave na Koševu jako važno jer smanjuje broj povreda i olakšava nam jer smo tehnički superiornija ekipa od svih ostalih.
PS. Sretno Rikiju. Malo koji igrač mi se svidio kao on i Rahmanović. Oba su kvalitet za Bundeslige. Želim mu da dobije priliku za dokazivanje jer jeste sposoban igrati Bundesligu. Ako bog da vidim ja njega u jačim klubovima od Padeborna.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Dok ne bude sa oficijalnog kanala moze i ovo posluziti
Svi golovi 2018/19
Svi golovi 2018/19
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako volim Hadžiju vidjeti 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Generation74
- Kontakt:
Daju 60.000 KM, Zrinjski 120.000 KM.Denchi je napisao/la:On I cenca leeamypitar je napisao/la:Ima li sta za Irfana Hadžića iz Radnika, navodno ode u Zelju,dal ima istine.![]()
![]()
Samo ga čudo može odvesti u Želju!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jest da je igrao u zeljA al dobro radi za sad svoj posao.MortemHz je napisao/la:Kako volim Hadžiju vidjeti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije iz Sarajeva, to mu mogu oprostiti.bordobijeli je napisao/la:Jest da je igrao u zeljA al dobro radi za sad svoj posao.MortemHz je napisao/la:Kako volim Hadžiju vidjeti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kad moze Koldzo Zeljin privatni stadion a ne gradski obnavljat sto centar nebi svoj obnovio,sta traze uopste da mi ulazemo,nanjusili pare,kad mi budemo nas pravili il kad nam daju koncesiju ona mozemo o tome pricat,samo sto tad ovaj uhljup nebi marke daoArnelv52 je napisao/la:Najradije bih vidio da opština sama uradi teren jer nam samo odmažu ako bismo i mi morali učestvovati. Njihov stadion, FK Sarajevo njihov klub, kažu da je sport jako važna privredna grana pa eto im prilike da pokažu.
Jel hadzija vcrs bio na bht-u?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Znaći šef hoće garanciju da će imati respektabilan tim za Evropu i narednu sezonu. Da te vidimo vijetnamac
Meni bi žao bilo da se radikalno okrenemo juniroima i njihovoj afirmaciji samo sa ciljem prodaje. Rezultati na prvom mjestu a meni se čini da su vijetnamci u klubu samo zbog tog profita od prodaje juniora.
Ova sezona treba biti vodilja kako sastavljat ekipu. Kombinacija mladost i iskustvo, a kvalitet uvijek ispliva na kraju.
Ova sezona treba biti vodilja kako sastavljat ekipu. Kombinacija mladost i iskustvo, a kvalitet uvijek ispliva na kraju.
Pa ako Riki ide u Padernborn, onda ide u 1. Bundesligu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I ja sam tako nesto skontao, znaci ako Hus ne produzi, vijetnamac ne da lovu. Ako produzi, bit ce para.FoSte95 je napisao/la:Znaći šef hoće garanciju da će imati respektabilan tim za Evropu i narednu sezonu. Da te vidimo vijetnamac
Da,Padernborn se plasirao u bundesligu!emir79 je napisao/la:Pa ako Riki ide u Padernborn, onda ide u 1. Bundesligu.
ISTINA ZA VEDRANA!
Vjetnamac zaradi nas profit dok popije jutarnju kafuharis004 je napisao/la:Meni bi žao bilo da se radikalno okrenemo juniroima i njihovoj afirmaciji samo sa ciljem prodaje. Rezultati na prvom mjestu a meni se čini da su vijetnamci u klubu samo zbog tog profita od prodaje juniora.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
20 miliona godišnji budžet na 3 godine. Babo moj lijepi šta je ovo 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ako će on čekat da na akademcima zaradi, onda je trebo nekim drugim biznisom da se bavi. Pa veće su zarade plasman u grupnu fazu EL a kamoli LP, nego da prodamo 30 akademaca u sezoni cijeloj.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Još ima ljudi koji misle da neće biti ozbiljne love i da je Vijetnamac došao da prodaje maglu.
Kako se svaka izjava pogrešno protumači.
Kako se svaka izjava pogrešno protumači.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ima li emisija negdje na nettu?
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 12 gostiju.