FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 27 maj 2019, 23:20

:bow:
Benkara21 je napisao/la:20 miliona godišnji budžet na 3 godine. Babo moj lijepi šta je ovo :guz:
Ceega
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 maj 2019, 23:38

Pantelija je napisao/la::bow:
Benkara21 je napisao/la:20 miliona godišnji budžet na 3 godine. Babo moj lijepi šta je ovo :guz:
Ceega
Odakle vam to :o :tokralju:
Vracaj Ibraka da sjebe to za sezonu, ko ce cekat 3 god da vidimo na cemu smo :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 27 maj 2019, 23:42

O kakvim miliona se piše? Interesuje me
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 27 maj 2019, 23:45

Opet se rasipamo milionima... Dajte ljudi uozbiljite se Allaha vam.
Nadam se da ljudi u upravi nisu glupi i da neće skrećati sa ovog puta na koji su krenuli! ;)
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Generation74
Kontakt:

Post Postao/la Generation74 » 27 maj 2019, 23:46

AlfredNobel je napisao/la:Još ima ljudi koji misle da neće biti ozbiljne love i da je Vijetnamac došao da prodaje maglu.

Kako se svaka izjava pogrešno protumači.
VIjetnamac je najmanji problem. Uprava kad (a već je) budžetirala narednu sezonu, ostalo je da vlasnici odobre i ide se u realizaciju. Obećanja realna su tu i cifra koja se spominje je tačna. Slatki problem će biti naći adekvatna pojačanja uz koja će akademci stasavati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 maj 2019, 23:59

Sto se tice tima najbitnije da ostanu Lazic, Rahmanovic, Stanoje, Ahmet. Oni su mi nekako vodje u timu igracki i karakterno uz njih ce i akademci biti pravi. Dva dobra pojacanja i bit ce to dobar tim

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 maj 2019, 00:00

:rol:
bordobijeli je napisao/la:Sto se tice tima najbitnije da ostanu Lazic, Rahmanovic, Stanoje, Ahmet. Oni su mi nekako vodje u timu igracki i karakterno uz njih ce i akademci biti pravi. Dva dobra pojacanja i bit ce to dobar tim
Tatar.
Ahmetu smanjiti broj tekmi i minutazu da bude sto svjeziji a dovesti slicnog napadaca.
Rahmanoviceva pozicija je najlaksa za zamjeniti jer je puno dobrih igraca na trzistu a i on oscilira jako puno.

Ostalo se slazem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 28 maj 2019, 00:01

Generation74 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Još ima ljudi koji misle da neće biti ozbiljne love i da je Vijetnamac došao da prodaje maglu.

VIjetnamac je najmanji problem. Uprava kad (a već je) budžetirala narednu sezonu, ostalo je da vlasnici odobre i ide se u realizaciju. Obećanja realna su tu i cifra koja se spominje je tačna. Slatki problem će biti naći adekvatna pojačanja uz koja će akademci stasavati.
Da vidimo i to cudo, ako to uradi nek se preseli u Bosnu, niko ga na svijetu nece volit vise od nas..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 maj 2019, 00:02

:thumbup:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 maj 2019, 00:05

A ja miline, samo stisle me obaveze i ne mogu uživat 100% čitajući forum, portale i sve u i oko kluba i opšte o domaćoj ligi i dešavanjima u istoj :D

Hajmo dogovor sa šefom i hajmo u pojačanja.
Hoće Hus znači bolju ekipu nego što ima, opala
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 28 maj 2019, 00:06

Dovedite nam Džeku, nek pređe na pravi put dok još može.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 28 maj 2019, 00:08

bordobijeli je napisao/la:Sto se tice tima najbitnije da ostanu Lazic, Rahmanovic, Stanoje, Ahmet. Oni su mi nekako vodje u timu igracki i karakterno uz njih ce i akademci biti pravi. Dva dobra pojacanja i bit ce to dobar tim
Bravo bravo bravo :thumbup:
Važno je ostaviti Stanojevića i Ahmeta jer su oni onaj xfactor u svlačionici, oni su tu da stvaraju atmosferu u svlačionici.

Dovesti dobra pojačanja, odstraniti ono što ne valja (ili da se bolje izrazim ono što je FK Sarajevo prevazišlo) i stvoriti tu ekipu za novu duplu krunu. Europa i nešto u toj europi ne treba da bude cilj već ponavljanje ovogodišnjeg rezultata.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 28 maj 2019, 00:21

Cini se samo Bekic i Crepulja nisu zabili u ovoj sezoni u ligi od ovih standardnijih igraca, Pidro, Sabanovic, Stanojevic, Adukor, Resic, Mujakic, Lazic..svi zabili

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 28 maj 2019, 00:36

kosevskobrdo je napisao/la:
Bravo bravo bravo :thumbup:
Važno je ostaviti Stanojevića i Ahmeta jer su oni onaj xfactor u svlačionici, oni su tu da stvaraju atmosferu u svlačionici.

Dovesti dobra pojačanja, odstraniti ono što ne valja (ili da se bolje izrazim ono što je FK Sarajevo prevazišlo) i stvoriti tu ekipu za novu duplu krunu. Europa i nešto u toj europi ne treba da bude cilj već ponavljanje ovogodišnjeg rezultata.
Ma nije samo u svlačionici nego su obojica a pogotovu Mersudin pravi profesionalci, znači svaku utakmicu maximalno požrtvovano bez obzira na protivnika, a takve želiš uvijek zadržati i ostaviti u ekipi da budu: 1. uzor svima i 2. mentori mlađim igračima. :thumbup:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 maj 2019, 00:54

Valja čekat evropske tekme, dosadno ovako. U ovim danima mi fali mahala i insajderi. Daj bacite neku da krene rasprava. :opaopa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 maj 2019, 01:01

skoroalen je napisao/la:Valja čekat evropske tekme, dosadno ovako. U ovim danima mi fali mahala i insajderi. Daj bacite neku da krene rasprava. :opaopa:
Ekipa će se graditi oko Kurdića, svi ostali su zamjenjivi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 maj 2019, 01:08

Nama pare nece biti problem,kapa sad sa svih strana,vec je problem sto nece niko u ovu ligu plus ogranicen broj stranaca,zato sad ne smijes fulit sa strancem,vec mora biti neki top igrac

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 maj 2019, 01:12

AlfredNobel je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Valja čekat evropske tekme, dosadno ovako. U ovim danima mi fali mahala i insajderi. Daj bacite neku da krene rasprava. :opaopa:
Ekipa će se graditi oko Kurdića, svi ostali su zamjenjivi.
On je novi Serhio Ramos, tako i treba!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 maj 2019, 02:07

Produziti Stanojevica,Krepulju(od milja) i perspektivne Akademce do 2023 g. Dovesti lijevog beka , stopera i spica da valja uz zadrzavanje ostalih to je dovoljno za Titulu u Pl BiH . I trece najvece pojacanje da Husref max. podrzi Akademce , a hoce aBd . Gdje ce koji qrac po stare dane u Aziju i odvajati se od porodice . Mozda ima boljih , ali nema takvog tersa i inatcije . :rol: . Naravno Titula uslov za dalje .

A ako gazda zeli grupe , tu ja stajem pisati , nazalost nemam iskustva sa grupama EL i LP pogotovo . LP :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 maj 2019, 02:15

Iskreno mene strah tih budjeta . Treba to 12 pa 14 pa 18 ... :urnebes: :urnebes: , ako se snadje sportski dio kluba , kapa do poda :bow: :bow: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sekac, teamnorth1989 i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []