Znas li koga je amaw zaposlio da odrzava zvanicnu?wobly92 je napisao/la:Jel bilo kakvo saopštenje?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Babuka1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- samoposteno
- Kontakt:
Jbt sad se sjeti da nama fali trener ako dodje Slavko najebali smo
- Babuka1946
- Kontakt:
bhpremierliga12 je napisao/la:Srbi su mala maca za njih u ovim izmisljanjima i teorijama zavjere, cekam kad ce Zeljin Milos Obilic doci izmisljeni da ih spasi magijomUraditi isto. Ici preko Uefe. Ja sam ubijedjen da je ovo sve poliitika. U savezu su isli da ne izborimo Evropu kroz ligu preko sudija, pa nisu uspjeli, a ovo su za svaki slucaj zavrsili sa Petrovicem, sto je protivno zakonom. Morali su prvo nas kontaktirati, mislim da su to ovi iz uprave spominjali.![]()
Ovo je jedan od najboljih dana na ovom forumu![]()
![]()
![]()
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pitari, Udba, Islamska zajednica i četnici, sve se urotilo protiv željA!bhpremierliga12 je napisao/la:Srbi su mala maca za njih u ovim izmisljanjima i teorijama zavjere, cekam kad ce Zeljin Milos Obilic doci izmisljeni da ih spasi magijomUraditi isto. Ici preko Uefe. Ja sam ubijedjen da je ovo sve poliitika. U savezu su isli da ne izborimo Evropu kroz ligu preko sudija, pa nisu uspjeli, a ovo su za svaki slucaj zavrsili sa Petrovicem, sto je protivno zakonom. Morali su prvo nas kontaktirati, mislim da su to ovi iz uprave spominjali.![]()
Ovo je jedan od najboljih dana na ovom forumu![]()
![]()
![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nisam upućen?Babuka1946 je napisao/la:Znas li koga je amaw zaposlio da odrzava zvanicnu?wobly92 je napisao/la:Jel bilo kakvo saopštenje?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Gospodin Amar Osim i nova uprava
E moj Misimovicu tako ti je kad klub das u ruke klosarima i narkomanima. Covjek poceo bolje nego Mamic u Dinamu napravio od stale stadion u jako kratkom vremenu i narkomani ga otjeraju, jedina greska sto nije istima zabranio ulazak na stadion i nastavio sa procesom pravljenja evropskog kluba.
E moj Misimovicu tako ti je kad klub das u ruke klosarima i narkomanima. Covjek poceo bolje nego Mamic u Dinamu napravio od stale stadion u jako kratkom vremenu i narkomani ga otjeraju, jedina greska sto nije istima zabranio ulazak na stadion i nastavio sa procesom pravljenja evropskog kluba.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Al dal je realno da ovaj Ustamujic ne konta da nije isto dobiti licencu za PL i evropska takmicenja?
Taj lik je neki magistar, necega (?)....pa kako se provaljuje ovoliko. I to konstantno to ponavlja.
Taj lik je neki magistar, necega (?)....pa kako se provaljuje ovoliko. I to konstantno to ponavlja.
- FKS -
HahahahaHajdeee je napisao/la:To je klub koji je navikao 'harati' u mutnim vodama, i paralelnim 'tokovima', radnjama.
Sjeb.u se ljudi kad im neko postavi striktna pravila, zakonske okvire, ogranicenja, precizne datume i obaveze.
Piljarski mentalitet, zvani - ultrasZeljeznicar - ne trpi to.
Zbunjeni su. Cijeli zivot rade po principu 'dugi i kratki klik' na kasi.
nema potpisa
Al mitomani je prava rijec koja ih opisuje,sami u svoje lazi vjeruju. Nama se nesto smiju i sl a mi marke duzni nemamo,npr oni sad moraju placat Kjosevskog koji im nece igrat,Bogicevica,Zeca kojinje vazda kao i Ramovic povrijedjen,duguju drzavi jos para plus digli i kredite,nas nesto za prodaju prozivali a sad traze da ih neko kupi,to ce se i desiti al kupice ih neko za 1km
"Nije Željo prazan stan..."zagor1987 je napisao/la:Al mitomani je prava rijec koja ih opisuje,sami u svoje lazi vjeruju. Nama se nesto smiju i sl a mi marke duzni nemamo,npr oni sad moraju placat Kjosevskog koji im nece igrat,Bogicevica,Zeca kojinje vazda kao i Ramovic povrijedjen,duguju drzavi jos para plus digli i kredite,nas nesto za prodaju prozivali a sad traze da ih neko kupi,to ce se i desiti al kupice ih neko za 1km
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Josip Broz Tito: Ne SSSR-u 1948.
Slavlo Petrović: Ne FK Željezničaru 2019.

Slavlo Petrović: Ne FK Željezničaru 2019.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
To je stil života svakog prosječnog Bošnje. Živjeti nemarno, nesavjesno, aljkavo. Pa ljudi udare tarabu pa se Bošnjo syebe u život.Hajdeee je napisao/la:To je klub koji je navikao 'harati' u mutnim vodama, i paralelnim 'tokovima', radnjama.
Sjeb.u se ljudi kad im neko postavi striktna pravila, zakonske okvire, ogranicenja, precizne datume i obaveze.
Piljarski mentalitet, zvani - ultrasZeljeznicar - ne trpi to.
Zbunjeni su. Cijeli zivot rade po principu 'dugi i kratki klik' na kasi.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Prevedi nam znacenje, jel ovo navijac veleza pokusava podjebavati najtrofejniji bh klubFSB je napisao/la:
- Babuka1946
- Kontakt:
Pa nas konobar je sada glavni i odgovorni na njihovoj zvanicnoj.wobly92 je napisao/la:Nisam upućen?Babuka1946 je napisao/la:Znas li koga je amaw zaposlio da odrzava zvanicnu?wobly92 je napisao/la:Jel bilo kakvo saopštenje?
Svi ovi novi nikovi ukljucujuci dogrljenka su njihovi. Nisam 100% siguran ali mislim da i crnogorska kanta pomaze.
Ovo su im sad zvanicni nickovi. Prije su imali obicne
- Babuka1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.