FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
S obzirom da smo u klubu vec vidjali imena tipa Benko, Delac, Jajalo, Stepanov i da mi se cini da je Hadzija veci mangup od Ibraka, ta prica da velika imena nece u nasu ligu ne pije vode. Samo da nam se dajdza isprsi i kapne za ta velika imena.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dobar teren na AFH je bar 25% dobar preduslov da dovedemo dobrog igraca . Tada bi 60% utakmica igrali na dobrim terenima . Taj posao je trebao da krene prije 7 dana . Ko ce platiti i koliko ce klub ucestvovati sad je manje vazno . Zato @Arnelv52 , @zagor1987 , ne treba bjezati od toga da i klub malo pogura , pa ako treba i na "finjaka" , kako to ide u BiHMaroonBjelave je napisao/la:S obzirom da smo u klubu vec vidjali imena tipa Benko, Delac, Jajalo, Stepanov i da mi se cini da je Hadzija veci mangup od Ibraka, ta prica da velika imena nece u nasu ligu ne pije vode. Samo da nam se dajdza isprsi i kapne za ta velika imena.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Upravo tako @samozdravlje!Samozdravlje je napisao/la:Dobar teren na AFH je bar 25% dobar preduslov da dovedemo dobrog igraca . Tada bi 60% utakmica igrali na dobrim terenima . Taj posao je trebao da krene prije 7 dana . Ko ce platiti i koliko ce klub ucestvovati sad je manje vazno . Zato @Arnelv52 , @zagor1987 , ne treba bjezati od toga da i klub malo pogura , pa ako treba i na "finjaka" , kako to ide u BiHMaroonBjelave je napisao/la:S obzirom da smo u klubu vec vidjali imena tipa Benko, Delac, Jajalo, Stepanov i da mi se cini da je Hadzija veci mangup od Ibraka, ta prica da velika imena nece u nasu ligu ne pije vode. Samo da nam se dajdza isprsi i kapne za ta velika imena.
Dobar teren je preduslov za mnoge stvari!
Vrijeme je da se to popravi, obećali su, moraju ispuniti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prijatelju sad procitah ovo na str. SC:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Upravo tako @samozdravlje!Samozdravlje je napisao/la:Dobar teren na AFH je bar 25% dobar preduslov da dovedemo dobrog igraca . Tada bi 60% utakmica igrali na dobrim terenima . Taj posao je trebao da krene prije 7 dana . Ko ce platiti i koliko ce klub ucestvovati sad je manje vazno . Zato @Arnelv52 , @zagor1987 , ne treba bjezati od toga da i klub malo pogura , pa ako treba i na "finjaka" , kako to ide u BiHMaroonBjelave je napisao/la:S obzirom da smo u klubu vec vidjali imena tipa Benko, Delac, Jajalo, Stepanov i da mi se cini da je Hadzija veci mangup od Ibraka, ta prica da velika imena nece u nasu ligu ne pije vode. Samo da nam se dajdza isprsi i kapne za ta velika imena.
Dobar teren je preduslov za mnoge stvari!
Vrijeme je da se to popravi, obećali su, moraju ispuniti.
Kako je ranije navedeno, učesnici sastanka su istakli da je svima želja završiti pomenute zadatke do sredine novembra ove godine kada je planirano odigravanje utakmice reprezentacije BiH protiv Italije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Ako im je rok Novembar , onda ne bih dao marke . Procitaj , kao i nasi bili na sastanku . Teren nam treba , to se da zavrsiti za mjesec dana . Neka kasnije rade sminku . Ako ce odmah poceti radove na travnjaku , onda bih kreditirao nekim parama "Centar za sport i rekreaciju" ,ono svakako im placamo. Sve sto ulozimo da se racuna kao uplata za igranje utakmica na Kosevu, ali uz uslov da travnjak bude do prve utakmice.Ako ne bude za mjesec dana oni ce sami to raditi radi svojih ineresa . Lopovi hoce vjetnamskih KM .
Nek nam ga poklone-prodaju i imat ce repka stadion. Ne da mi ajnadjic prica kako nikad nece biti privatni stadion. Od kud komsinici stadion? Kupili?
Sutra da mi Marija Serifovic zakaze koncert u sred sezone i haos mi napravi od terena. Hvala. Napast Otoku svim silama i kad bude sve godovo, naguzit ce se ajnadjic i prodat ga za sitne pare. Zivi bili vidjeli, sve mi ovo placamo sto koristimo. Sta je to iko od njih dao Sarajevu? Svi guraju klubove, ovi hoce pare od nas.
Sutra da mi Marija Serifovic zakaze koncert u sred sezone i haos mi napravi od terena. Hvala. Napast Otoku svim silama i kad bude sve godovo, naguzit ce se ajnadjic i prodat ga za sitne pare. Zivi bili vidjeli, sve mi ovo placamo sto koristimo. Sta je to iko od njih dao Sarajevu? Svi guraju klubove, ovi hoce pare od nas.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Tatar autor najljepših golovajohntravolta123 je napisao/la:Dok ne bude sa oficijalnog kanala moze i ovo posluziti
Svi golovi 2018/19
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prvi uslov Husrefov je a nisam vidio da se spominjalo je da dobije ugovor na vise godina,nece prihvatiti ako mu ponude samo na godinu dana. Ceka se sad da mu oni posalju zvanicnu ponudu za novi ugovor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nema potrebe da vijetnamac ovdje pljune velike pare. Nije ovo liga gdje treba puno para. Treba nam onoliko koliko je potrebno da samo pokrijemo one koji odu i da se pojaca klupa. U sustini mi mozemo dobiti i 100 mil eur., al ako imas nesposobne ljude sa slabom procjenom, dovedes skupa pojacanja i totalne fule ili dobijes onoliko koliko je dobio Hadzija i dovedes ono sto si doveo. Znaci do sposobnosti procjene i pregovora je najvise. A ja vjerujem Hadziji da ce naci dobre igrace opet, samo da pojaca klupu da se opet mozemo fajtat na oba fronta.
30 g.Denchi je napisao/la:More al sarni 10god koncesiju bar
Ja se nadam da nasi rade na lokaciji za stadion pa makar evropske utakmice igrali u Zenici narednih 5 godina.
Ne postoji investitor koji ce ulozi ti novac u Kosevo. I ako postoji nekim cudom karta vise ne bi bila 5 nego minimum 55 KM iz razloga sto bi taj Stadio nio skup za iznajmljivanje
Ako se mogu na Butmiru napraviti tribine za 5-8 hiljada je dugoročno bolje nego ulozi ti fening u Kosevo.
Ne postoji investitor koji ce ulozi ti novac u Kosevo. I ako postoji nekim cudom karta vise ne bi bila 5 nego minimum 55 KM iz razloga sto bi taj Stadio nio skup za iznajmljivanje
Ako se mogu na Butmiru napraviti tribine za 5-8 hiljada je dugoročno bolje nego ulozi ti fening u Kosevo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Al cuj cekaju bobov isaret HAHAHAHA. bas su grohnuli.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Joj Ahmetovica Allaha mi, najbolji igrac sezone po meni. Kako samo grize, prava steta sto je u godinama..Derdiyok je napisao/la:Tatar autor najljepših golovajohntravolta123 je napisao/la:Dok ne bude sa oficijalnog kanala moze i ovo posluziti
Svi golovi 2018/19
ZZ
ako hoće vijetnamac ligu šampiona neka pljune te pare 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovo je bas novi momenat .Mozda Husref bas ima neku inostranu ponudu .Poslije istorijskog uspjeha , mozda je i normalno . Bit ce interesantno kako ce odgovoriti Sabrina i Emir .Ako bi rezultati bili losi u sljedecoj sezoni i dodje do raskida ugovora ni Sabrini ni Emiru ne bi bilo prijatno . Novo Sarajevo , novi Husref. Sad mi se cini da je to odnos Mr.Musemic-FC Sarajevo , ono profesionalno yebo emociju. Da sam na mjestu Mr. Musemica i ja bih vjerovatno trazio dugogodisnji ugovor . Ne bi nas nas Husref , kao sto je Amaw tuzako ili mozda bimiky_hz je napisao/la:Prvi uslov Husrefov je a nisam vidio da se spominjalo je da dobije ugovor na vise godina,nece prihvatiti ako mu ponude samo na godinu dana. Ceka se sad da mu oni posalju zvanicnu ponudu za novi ugovor.
Kad bih se ja pitao u ugovoru bi bila klauzula Titula svake godine(Kup nebitan) i afirmacija Akademaca . Onda moze i na 10 god., ako se to ne ostvari onda moze i raskid ugovora bez obaveze kluba kao u slucaju Jesic . No sada ima sindikat
Jesicev raskid nas kosto ko 10 trenera sjeme mu se zatrlo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bas me interesuje kako su po tom pitanju prosli Jarni , Kodro , Cala i dr. , ako ih je bilo ?Kamuflazn je napisao/la:Jesicev raskid nas kosto ko 10 trenera sjeme mu se zatrlo.
Cala sigurno marke nije uzo.Samozdravlje je napisao/la:Bas me interesuje kako su po tom pitanju prosli Jarni , Kodro , Cala i dr. , ako ih je bilo ?Kamuflazn je napisao/la:Jesicev raskid nas kosto ko 10 trenera sjeme mu se zatrlo.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Raspadamo li se ljudi.
Imali manje nego jesicevi pomocnici.Samozdravlje je napisao/la:Bas me interesuje kako su po tom pitanju prosli Jarni , Kodro , Cala i dr. , ako ih je bilo ?Kamuflazn je napisao/la:Jesicev raskid nas kosto ko 10 trenera sjeme mu se zatrlo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.