Dvostruka kruna.
Neuer daleko najbolji golman kad mu se brani.
Lewa takodjer spic kad mu se igra.
Hvala Robben,Ribery,Rafinha. Falit cete nam.
Kovac carkonja ostaje aBd nije bilo ni sumnje.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
https://telesport.telegram.hr/kolumne/j ... nevjerica/No, bez obzira na muk medijske sobe u utrobi Allianz Arene, Niki nitko ne može oduzeti ‘glas naroda’ koji se pokazao potpuno suprotnim od onoga što su mediji mjesecima forsirali. Proveo sam tri dana u Münchenu i s kim god sam otvorio temu Bayerna i Nike Kovača, doslovno je svaka reakcija bila ista i prije i poslije osvojene titule. Pozitiva i podrška za sve što je napravio u ovoj sezoni, uz gotovo jednoglasan zaključak.
“Scheisse journalisten”.
Bia je ispao pravi pakas zbog svega sto se desavalo u zadnjih nekoliko sedmica.harden je napisao/la:Uli bukvalno tjera Boatenga al bogalj ne yebe ni dva posto
Bio je kad se slavila titula na Marienplatzu, cini mi se da sam ga vidio na slikama. Ono prvo sto je propustio je zbog svadbe od prijatelja, navodno je klub bio obavijesten o tome ranije ... kome je vjerovati sadOmerbavarac je napisao/la:Bia je ispao pravi pakas zbog svega sto se desavalo u zadnjih nekoliko sedmica.harden je napisao/la:Uli bukvalno tjera Boatenga al bogalj ne yebe ni dva posto
Na ima, frajer nije prisustvovao proslavi niti jedne titule.
Ne znam koliki debil moras biti da uradis nesto slicno ali eto, on je ocito time dokazao timski duh i poslao jasnu poruku budućem poslodavcu.
Propustio je drugo slavlje te iz toga proizilaze Ullijevi savjeti jer je i on frustriran ali kulturno rjesava problem.harden je napisao/la:Bio je kad se slavila titula na Marienplatzu, cini mi se da sam ga vidio na slikama. Ono prvo sto je propustio je zbog svadbe od prijatelja, navodno je klub bio obavijesten o tome ranije ... kome je vjerovati sadOmerbavarac je napisao/la:Bia je ispao pravi pakas zbog svega sto se desavalo u zadnjih nekoliko sedmica.harden je napisao/la:Uli bukvalno tjera Boatenga al bogalj ne yebe ni dva posto
Na ima, frajer nije prisustvovao proslavi niti jedne titule.
Ne znam koliki debil moras biti da uradis nesto slicno ali eto, on je ocito time dokazao timski duh i poslao jasnu poruku budućem poslodavcu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.