Btw. evropu , koliko znam, ćete možda igrati na Grbavici.
Kako god, ja vam želim svu sreću, i da što bolje prođete u eu takmičenjima.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dok je stara mitomancina i dokazani lopov Ivica Osim odnosno Amarov babo imao stele i bio u snazi i babin retard Amar je nesto pravio. Stara lopina ostarila, doslo do promjena u Savezu, Amara yebe ko kako stigne.BosniaBoston je napisao/la:Vas je bogami je.bo 5 titula nije bilo lako prezivjet.Jos u ovom mandatu ima da prestigne JordanaSabinho je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Amaw se šlagiro kad je vidio da za 5k ne može tri boda više uzet, kakva su vremena došla.
Sabinho je napisao/la:Dok je stara mitomancina i dokazani lopov Ivica Osim odnosno Amarov babo imao stele i bio u snazi i babin retard Amar je nesto pravio. Stara lopina ostarila, doslo do promjena u Savezu, Amara yebe ko kako stigne.BosniaBoston je napisao/la:Vas je bogami je.bo 5 titula nije bilo lako prezivjet.Jos u ovom mandatu ima da prestigne JordanaSabinho je napisao/la:
Igramo na Grbavici i iz humanitarnih razloga se odricemo svih prihoda od tih tekmi,treba nahraniti igrace Skretnice...Admir74 je napisao/la:Dobro je bolan više, imate li vi vaš klub , ili zavisite od situacije u Želji. Okej zajebancija ali ovo već polako prelazi u kompleks.Ako vam je toliko dobro u klubovima ( a nije) onda se sebi posvetite, pojačanja, evropa, teren, tribine itd.
Kako god, ja vam želim svu sreću, i da što bolje prođete u eu takmičenjima.![]()
Vanja8 je napisao/la:Igramo na Grbavici i iz humanitarnih razloga se odricemo svih prihoda od tih tekmi,treba nahraniti igrace Skretnice...Admir74 je napisao/la:Dobro je bolan više, imate li vi vaš klub , ili zavisite od situacije u Želji. Okej zajebancija ali ovo već polako prelazi u kompleks.Ako vam je toliko dobro u klubovima ( a nije) onda se sebi posvetite, pojačanja, evropa, teren, tribine itd.
Kako god, ja vam želim svu sreću, i da što bolje prođete u eu takmičenjima.![]()
Pogrijesio si,nije nama Željo kompleks,on je nama cirkus,jer ko bi sebi stvarao kompleks od ovakvog kluba,zato fino uzmemo kokice i gledamo najnovije akrobacije sa Grbavice...
A vama ostalo jos samo stadionom da se kofrcite,kako je krenulo nemojte se iznenaditi kad vam jedno jutro banka udje na njega i sve vas izbaci na parking...
Nema zaebancije sa zeljkanom!Vanja8 je napisao/la:Moj Amawe...Nas'o se ti sa Misketom kaciti i tjerati ga iz Želje...
Jesi li se sad uvjerio kako Miske uzvraca udarac,đaba Šiljak rodbina,para je najsladji rod...
Šta li je slijedece na redu...

Babuka1946 je napisao/la:Nema zaebancije sa zeljkanom!Vanja8 je napisao/la:Moj Amawe...Nas'o se ti sa Misketom kaciti i tjerati ga iz Želje...
Jesi li se sad uvjerio kako Miske uzvraca udarac,đaba Šiljak rodbina,para je najsladji rod...
Šta li je slijedece na redu...
Na kojem cemo mi igrati i Ljuba Aličić držati koncerte...svrakino1921 je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Igramo na Grbavici i iz humanitarnih razloga se odricemo svih prihoda od tih tekmi,treba nahraniti igrace Skretnice...Admir74 je napisao/la:Dobro je bolan više, imate li vi vaš klub , ili zavisite od situacije u Želji. Okej zajebancija ali ovo već polako prelazi u kompleks.Ako vam je toliko dobro u klubovima ( a nije) onda se sebi posvetite, pojačanja, evropa, teren, tribine itd.
Pogrijesio si,nije nama Željo kompleks,on je nama cirkus,jer ko bi sebi stvarao kompleks od ovakvog kluba,zato fino uzmemo kokice i gledamo najnovije akrobacije sa Grbavice...
A vama ostalo jos samo stadionom da se kofrcite,kako je krenulo nemojte se iznenaditi kad vam jedno jutro banka udje na njega i sve vas izbaci na parking...![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ih priznase da imamo stadion

Kao što "rekoh".budimo_realni je napisao/la:Ukoliko Radnik ostane ispred Mladosti, Željo neće dobiti licencu, u suprotnom Željo dobija licencu. Kod nas sve funkcioniše na nacionalnom ključu, a Želju više vole od Mladosti pa će ih pustiti u ovom drugom slučaju osim ako se Menso ne "izuje" dobro.
Jel ovo od jutrosSabinho je napisao/la:Kad spomenes Zeljanu u Savezu
Svaka castsvrakino1921 je napisao/la:Na kojem cemo mi igrati i Ljuba Aličić držati koncerte...
To je tajnasvrakino1921 je napisao/la:Necemo u Zenicu,nama je gust igrati na Grbavici,jer tu trpamo i polnim organima ...
Nego da te pitam, jesi li oprao onu bordo frizuru sa proslave...
Kojem li ce zabiti kolac u supak od njih dvojice na kraju svega...treba org ono glasaanje tipa:Vanja8 je napisao/la:Ti si kralj...Sabinho je napisao/la:Na kraju ce Amawa i Ivicu ganjati po Grbavici k'o Gadafija.redbull93 je napisao/la:Evo u sta hocete da amaw u zelji nece docekati kraj sezone 19/20![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.