Ne pricaj gluposti bili su bara bara sa Cavsima bez KD jedno finale dobili drugo izgubili, dosao KD pomeli ih i kaze bolji bez njegaEdviin je napisao/la:Neznam, tezko je govoriti za nekoga da je No1 kad ljudi igraju bolje bez njega...majestic24 je napisao/la:Nek uzme i treci Mvp u nizu,niko mu to nece moci osporiti
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Kako?BuffonGigi je napisao/la:Nevjerovatan podatak je da 36 godina za redom u finalima je makar jedan igrac koji igra ili je nekad igrao sa Shaqom u timu.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ni meni nije jasno.
26 god ok,s obzirom da je Shaq 92' usao u ligu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa devedesetih su mu saigraci bili igraci koji su igrali prije njega, tj u osamdesetim, nije bio najstariji igrac u ligi kad je dosaoNEZALAGANJE je napisao/la:Ni meni nije jasno.
poprilicno sam siguran da je ovaj rekord bio da je osvojio titulu 30+ godina igrac koji mu je nekad bio saigrac, i da se prekinuo sa nekom od titula warriorsa, mada su to navlacili sa vujacicem u dallasu 2011. iako nije bio clan ekipe za vrijeme finala, sad je rekord samo da igra finale
NEZALAGANJE je napisao/la:Ni meni nije jasno.
byron scott je igrao 1984. u finalu,kasnije je bio saigrac sa shaqom,a.c. green tri gopdine kasnije takodje,i tako dalje
- BuffonGigi
- Kontakt:
https://ftw.usatoday.com/2019/05/shaq-n ... ate-streakAdkoHz je napisao/la:Kako?BuffonGigi je napisao/la:Nevjerovatan podatak je da 36 godina za redom u finalima je makar jedan igrac koji igra ili je nekad igrao sa Shaqom u timu.
Eto ljudi nacrtali. Prvi saigraci koji su s njim bili u Orlandu su igrali finale 1982...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A nisam znao da su tako to potezali.Ehhhh.....Donnie Darko je napisao/la:pa devedesetih su mu saigraci bili igraci koji su igrali prije njega, tj u osamdesetim, nije bio najstariji igrac u ligi kad je dosaoNEZALAGANJE je napisao/la:Ni meni nije jasno.
26 god ok,s obzirom da je Shaq 92' usao u ligu.![]()
poprilicno sam siguran da je ovaj rekord bio da je osvojio titulu 30+ godina igrac koji mu je nekad bio saigrac, i da se prekinuo sa nekom od titula warriorsa, mada su to navlacili sa vujacicem u dallasu 2011. iako nije bio clan ekipe za vrijeme finala, sad je rekord samo da igra finale
Ima se, može se. Pravi vehabija.Brokula je napisao/la:
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ti kao ne bi jel 
Relevantniji u opijanju nego u playoffu 
Istina.Epidaurus je napisao/la:Relevantniji nego Lakersi u playoffu zadnjih deset godina
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Lakersi u zadnjih 10 godina 2 prstena, Harden samo ku.rac da izbije oci 
Kakav gospodin 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-Kobe Bryant
-Tim Duncan
- Dwyane Wade
- Stephen Curry
Every NBA Finals has had at least one of these players in it since 1999
-Tim Duncan
- Dwyane Wade
- Stephen Curry
Every NBA Finals has had at least one of these players in it since 1999
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne vidim Brona da place sto nijebu playoffu, samo Bahamas, Mexico i fazoni prziEpidaurus je napisao/la:Lakersi u zadnjih 10 godina 2 prstena, Harden samo ku.rac da izbije oci
Covjek je zavrsio sa svojim poslom, sad ima pravo da radi sta hoce. Nije ti Harden kriv sto si ti ljeti isao u skolu dok su se ostsla djeca igrala
Da sam ljeti isao u skolu kad su se ostala djeca igrala bio bih stolar i nepismen kao neki ovdje, sva sreca pa nisam 
Pa tako zvucis, hejtas cojka koji je na vacation. Isto da hejtas nastavnika sto ne predaje casove u Julu, nego je coj'k na moru
Rob Pelinka allegedly made up a story about Kobe having dinner with Heath Ledger after seeing ‘The Dark Knight’ to study how he “locks in” for a role, per
@Baxter
Ledger died six months before the movie came out.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kakve veze imaju Pelinka, Kobe i Heath Ledger s ovim pdf-om?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.