FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
da hoce u zrinjski otici... nek mu je sa srecom (Bekic)
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Smijesno mi ovo "Huki" , prvi put cujem . U svakom slucaju sretno Almire .Dobar si igrac(Kirin Kup dokaz), ali pritisak u FKS .Sretno .
- Ne vjerujem da ce Hodzic odigrati i minutu vise za FKS . Tu treba ispostovati Husrefa . Licno mislim da je bolje da na klupi sjedi Akademac .
- Ne vjerujem da ce Hodzic odigrati i minutu vise za FKS . Tu treba ispostovati Husrefa . Licno mislim da je bolje da na klupi sjedi Akademac .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kosevskobrdo je napisao/la:Nema više akrobatskih centaršuteva na porodilište kuknjava kuknjavaDenchi je napisao/la:Ljudi dragi suze mi same idu 28. Maj ce zauvijek ostati u sijecanju
Almir Bekic nas je napustio
Vise nije igrac Sarajeva
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jest ovaj lik dosadan sa akademcima nevjera. garant i uz kafu narucis jednog akademca.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma šta ti je, Ahmo se osjeća ko dječak. Proživljava drugu mladostmoj uzor-S.G je napisao/la: Joj Ahmetovica Allaha mi, najbolji igrac sezone po meni. Kako samo grize, prava steta sto je u godinama..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gnjavator i fejkerKamuflazn je napisao/la:Jest ovaj lik dosadan sa akademcima nevjera. garant i uz kafu narucis jednog akademca.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kod Husrefa nece biti u planovima ako bi ovaj ostao,nisu dobri nestoado-hz je napisao/la:Bas me zanima sta ce biti sa Hodzicem, jer se vraca ili pedala....moje misljenje neko je da nam ne treba.
Cak ni na klupi nam ne treba jer bi samo unosio nemir, a za prvih 11 nije ni u ludilu.
Sretno Bekicu,100 tekmi nije malo,ali taman dosta ,posteno se rastati u finim odnosima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ostali smo bez skoro cijele odbrane jbte.
Mujakić ode, Pidro povreda, Lazić bi kao trebao ici, Bekić.. Ostadosmo sigurno samo na Sabanovicu i Hebibovicu.
Kakav je ovo Maj mjesec braco drago
Sreto Bekicu
Mujakić ode, Pidro povreda, Lazić bi kao trebao ici, Bekić.. Ostadosmo sigurno samo na Sabanovicu i Hebibovicu.
Kakav je ovo Maj mjesec braco drago
Sreto Bekicu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sretno Bekiću
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Lazić nigje ne ide. Ozbiljni klubovi ne mogu sebi dopustiti da im igrač koji se pokazao kao pojačanje ode nakon pola godine. Lazića ne smiju pustiti
Vidi se da nisi pitar, sad se narucuje duplaKamuflazn je napisao/la:Jest ovaj lik dosadan sa akademcima nevjera. garant i uz kafu narucis jednog akademca.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Viđo Rahmana u Tuzli, kaže ne mogu sto posto reć da ostajem al on vjeruje i 99% je tu i u buduće, kaže da bi i velika većina trebala ostatFoSte95 je napisao/la:Lazić nigje ne ide. Ozbiljni klubovi ne mogu sebi dopustiti da im igrač koji se pokazao kao pojačanje ode nakon pola godine. Lazića ne smiju pustiti
FK Sarajevo
Ode Bekic. Dzigericu mi je moju poj'o.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Lazkan ostaje, Stanoje, Rahman. Oko njih se stvara ekipa.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ako će mi išta od Almira nedostajat, to su oni savršeni penali u stilu Rooneya, i onaj psihotični ravnodušni pogled. Bio sretan, tužan, bijesan, zabrinut, razočaran... Lik ima istu facu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
vidim ja nenormalno lijeZip je napisao/la:Ostali smo bez skoro cijele odbrane jbte.
Kakav je ovo Maj mjesec braco drago![]()
Sreto Bekicu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ko scholesskoroalen je napisao/la:Ako će mi išta od Almira nedostajat, to su oni savršeni penali u stilu Rooneya, i onaj psihotični ravnodušni pogled. Bio sretan, tužan, bijesan, zabrinut, razočaran... Lik ima istu facu.
Samo bi valjalo da Zrinjski odluci da angazuje Matu za novog trenera kako se prica,iskreno bas bi nas poguralo da nastavimo sa uspjesima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo nek' je otišao, veliko pojačanje za ekipu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️