Nisi me skontao dobro. Mene boli.ku rac za strankama jer nikad ni u jednoj nissm bio niti imao koristi od njih.Nah1d je napisao/la:Vrati se nazad i pogledaj da gdje je god se ukljucila politika (bilo koja stranka) sve je propalo i neki su kljuc u bravu a neki su se preko privarnog kapitla vratilicombe je napisao/la:Nacelnik i opstinska vlast tu najvise mogu napravit. Samo sto naseg vrlog nacelnika zaboli racku za sportom u gradu.
Moze zaposlit svaku susu u Dom zdravlja i Komunalac, moze sredit Beli plac u centru grada, sredit 101 tender i jos hiljadu ku raca al kad treba pomoc sportu u gradu onda nista.
Nije samo pomoc opstina je dala 200 milja treba se malo ukljucit. I tih opstinskih para se dosta izvuklo u privatne dzepove.
Nema carsije da ima vise ljudi na jakim pozicijama a da ih boli rinaka za svojim gradom. A i to je radi stranackih prepucavanja. Sport nam u gradu otiso u goli ku rac.
A pored svega osramotili obraz zadnje 2-3 godine skinuli gace i kome treba i kome ne treba.
Slavija istočno novo sarajevo - pred gasenje
Čelik- i dalje duzan izvukli turci pred gasenjem
Sloboda- vrti se Azmir parama spasio gasenje
Velez- orivatni kapitl vratio ga u zivot nikšićevi puleni ga doveli pred gašenje
Travnika- kanton gurao i pregurao, ugašen skoro
Borac- dodikovi ga ugasili, vuce se ali dužan ko niko
Stabilne klubove u BiH mozes nabrojati na prste jedne ruke i svi su u privatnim rukama.
Idući upravni odbor je ključan, bez privarnog kapitala spremite se na derbije sa omladincem i mahmut mahalom. Najbitnije i primarno je to da se stadion da firmi Parkinzi. A klub ko hebe, istih 200 budala moze i u kerepu i mionici gledat fudbal.
Pripremite se, poslje nove godine se bijedo opet dijelite na zelene i cevene, ocekujem od standardne ekipe nove seljacke ispade i favoriziranje istih debila.
I da, ovo sto rade sa klubom ste im vi omogucili jer ste se prodali za poslic tu i tamo, a neki za dva bureta piva na vidari i po MZ. Sad ce vam nove pive, pripremite se za sjela i prodaju a ti ko salda su vam samo produkt vase demokratske volje. Sve dok je ovaca nece falit vune. Adiooooo
Nego sam rekao da nacelnik i opstinska vlast imaju mogucnost da privatnike privole(pa ako hoces i uslove) da se ukljuce u poboljsanje lokalne zajednice a tako i samih sportskih kolektiva.