Založili Lutvu da isplate Samprasu dug i sad kad ne dođu pare od Evrope ode Lutvo u biber meso.wobly92 je napisao/la:Meso kod Brajlovića > licenca za Evropu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A nemogu ga sad skloniti taman da im sad kaze Uefa evo vam milion opet nebi pokrilo troskove koje Amar potrazuje od njih,3 + godine ugovora sad potpisao plata od 5 cifri,plus famozni dug od 6 cifri.Pa morat ce travu kopat da ga isplate.dynamodresden1 je napisao/la:Tjeraj upravu al ne diraj onog ko ih je doveo da otplati svoj dug haha,jedan sampanjac za lutvine fanove na nas racunmiky_hz je napisao/la:Nije im promakla,znaju oni to,nego na ovom forumu je druga struja pa ovi sute na te Amarove poteze sto im je pitara stavio za predsjednika.Beton je napisao/la:Još jedna stvar je štrumfovima promakla. Nihad Selimović je navijač Sarajeva.
Ko ce mu bolan preuzeti klub a da treneru milion moras dati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eno prijete Brkom da ce nas sve yebati kad ON sastavi ekipu
Naravno ekipu od igraca iz nizeligasa 
Gdje su zapele ove koverte sa zvanicnim odlukama za jedan klub,a i internet nesto spor izgleda . Da nije Mirsad promjenio pasword pa se nemoze uci na mail 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jadna nam majka!Stroj1946 je napisao/la:Eno prijete Brkom da ce nas sve yebati kad ON sastavi ekipuNaravno ekipu od igraca iz nizeligasa
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Realno. Ipak smo mi klub čija je legenda kažnjena za namještanje i koji je zbog toga izbačen u niži rang. Ali mi ne priznajemo te političke i satanske sudove, to su sudovi samo za Pitare.Admir74 je napisao/la:Ko o čemu, pitari o poštenju
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
al bi nas zajebali u pm, kako igra i bolje da ne igra nikako
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nevjerovatno.
Njuškaju i zaviruju okolo, ukradu post da druge teme, možda cak i sa drugog foruma i onda se kleberaju ko majmuni, štancaju po 20 smajlija na silu.
Njuškaju i zaviruju okolo, ukradu post da druge teme, možda cak i sa drugog foruma i onda se kleberaju ko majmuni, štancaju po 20 smajlija na silu.
Mi imamo licencu za to, vi nematelet3 je napisao/la:Nevjerovatno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Ali sta je to sve sebi umislilo u glavu od samoga bojkota,tjeranja i prekida utakmica repke. Ja opet ne vjerujem cuj zeljini igraci hahhaha tesko im priznati da su pali k.rcu za usi, gdje ces dalje kad ne mogu Jamaka od nas otkupiti veca fukara od donji rahica 
- prisonbreak
- Kontakt:
Dat cemo im bez marke, da ih poguramoBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ali sta je to sve sebi umislilo u glavu od samoga bojkota,tjeranja i prekida utakmica repke. Ja opet ne vjerujem cuj zeljini igraci hahhaha tesko im priznati da su pali k.rcu za usi, gdje ces dalje kad ne mogu Jamaka od nas otkupiti veca fukara od donji rahica
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Kad im i djaba das opet ga ne mogu zadrzati kod sebe jer nemaju ni za kifleprisonbreak je napisao/la:Dat cemo im bez marke, da ih poguramoBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ali sta je to sve sebi umislilo u glavu od samoga bojkota,tjeranja i prekida utakmica repke. Ja opet ne vjerujem cuj zeljini igraci hahhaha tesko im priznati da su pali k.rcu za usi, gdje ces dalje kad ne mogu Jamaka od nas otkupiti veca fukara od donji rahica![]()
Islamska zajednica Bosne i Hercegovine, objavila je novo mjesta gdje se mogu uplatiti vitre. S obzirom na to da je trenutno mjesec Ramazana a bliži se i Bajram, naši sugrađani češće uplaćuju vitre, tj. sadaku ili pomoć za socijalno ugrožene kategorije društva.
“Javnost je upućena u kakvoj finansijskoj i sportskoj krizi se nalazi fudbalski klub Željezničar, te koliko im je svaki dinar bitan. Mi smo imali sluha za njihove probleme, te smo odlučili od ove godine da se vitre mogu uplatiti direktno u prostorije kluba. Sav prihod će ići direktno njima, kako bi malo pokušali popraviti njihovu finansijsku situaciju. Jadnicima je i dozvola čak istekla, šteta, ipak je to klub s velikom historijom”, rekao reis Husein Kavazović.
Također je rečeno da će mogućnost uplate vitri biti dokle god to bude potrebno, zbog velikih troškova i slabe zarade.
“Vitre će se moći uplaćivati do daljnjeg, sve dok ne objavimo da je klub stao na noge. Mi smo u konstantnoj komunikaciji s njima, te su nam rekli javiti čim se izvuku iz ove krize. Sudeći po trenutnoj situaciji, ona bi mogla potrajati godinama”, dodao je Kavazović.
Uplata vitri će se moći izvršiti i putem karata od naredne sezone, gdje će se štampati posebna serija ulaznica, gdje će navijači pored standardne cijene donirati koliko ko može.
“Javnost je upućena u kakvoj finansijskoj i sportskoj krizi se nalazi fudbalski klub Željezničar, te koliko im je svaki dinar bitan. Mi smo imali sluha za njihove probleme, te smo odlučili od ove godine da se vitre mogu uplatiti direktno u prostorije kluba. Sav prihod će ići direktno njima, kako bi malo pokušali popraviti njihovu finansijsku situaciju. Jadnicima je i dozvola čak istekla, šteta, ipak je to klub s velikom historijom”, rekao reis Husein Kavazović.
Također je rečeno da će mogućnost uplate vitri biti dokle god to bude potrebno, zbog velikih troškova i slabe zarade.
“Vitre će se moći uplaćivati do daljnjeg, sve dok ne objavimo da je klub stao na noge. Mi smo u konstantnoj komunikaciji s njima, te su nam rekli javiti čim se izvuku iz ove krize. Sudeći po trenutnoj situaciji, ona bi mogla potrajati godinama”, dodao je Kavazović.
Uplata vitri će se moći izvršiti i putem karata od naredne sezone, gdje će se štampati posebna serija ulaznica, gdje će navijači pored standardne cijene donirati koliko ko može.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Sevap je bratePantelija je napisao/la:Islamska zajednica Bosne i Hercegovine, objavila je novo mjesta gdje se mogu uplatiti vitre. S obzirom na to da je trenutno mjesec Ramazana a bliži se i Bajram, naši sugrađani češće uplaćuju vitre, tj. sadaku ili pomoć za socijalno ugrožene kategorije društva.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /160203094BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Kad im i djaba das opet ga ne mogu zadrzati kod sebe jer nemaju ni za kifleprisonbreak je napisao/la:Dat cemo im bez marke, da ih poguramoBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Ali sta je to sve sebi umislilo u glavu od samoga bojkota,tjeranja i prekida utakmica repke. Ja opet ne vjerujem cuj zeljini igraci hahhaha tesko im priznati da su pali k.rcu za usi, gdje ces dalje kad ne mogu Jamaka od nas otkupiti veca fukara od donji rahica![]()
ne znam o cemu pricate ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Avenija procitaj jos jednom text molim te nude 400 000 ali eksera i sarafa
nesto drugo ne mogu ponuditi
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da ste za aplauza, aplaudirali bi vam.let3 je napisao/la:Nevjerovatno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
ja ovdje vidim zvanicni dokument zeljeznicara gdje nude 400 000 eura za igraca Sarajeva, ne znam sta je vamaBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Avenija procitaj jos jednom text molim te nude 400 000 ali eksera i sarafanesto drugo ne mogu ponuditi
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.