Al' čekaj malo, pa svaka uprava koja je otjerana je otjerana jer nije radila kako treba, i svaka uprava koja je otjerana je sigurno ostavila neka sranja iza sebe koja treba počistiti novi ljudi koji će doći u klub, je l' tako?plavousrcu je napisao/la:Ne odnosi se na vas, zna indijanac Azpi gdje je pozeljno hraknuti Amara. Od tamo on dolazi. U par godina tri puta se javio i on sad nesto tjera. Necete budite sigurni. S obrazom sam hrakao one ublehase. Da vas vecina nije hipnotisana shvatili biste da su oni 80 posto odgovorni za sva sranja i sramotu koju prezivljavamo. I opet cu naglasiti, preuzeti odgovornost, **** Begicu i drustvu zabraniti dolazak na Grbavicu, debelom kenjcu **** od do ako ikad bude vodio neki klub na Grbavici.
Da mi ovdje govorimo o nekim velikim sredstvima, nemogućim za nadoknaditi, pa bih ja rekao, jbg ne može se za par mjeseci ništa, al' ti se nisi sjetio na vrijeme uplatiti 20 hiljada na račun i hoćeš dići klub na stare staze slave, komedija druže iskreno

Možemo sad ja i ti ovdje pljuvati po Misimoviću do sutra, imamo vala i pofinog materijala, al' ne vidim zašto u ovom momentu uopšte spominjati njega i bivšu upravu? Ok, jesu nas rezultatski i sportski syebali i šta sad, hoćemo li narednih 20 godina kukati kako je Misimović kriv za sve što će se loše desiti Želji u budućnosti.
Ako je ovoj garnituturi ljudi cilj da se pravdaju kako su žrtve mešetara i kako ih je bivša uprava zavila u crno, hajte vi dalje, nije ovaj posao za vas, niste vi za Želje. Ovaj klub dva rata preživio, nastavio funkcionisati, haman dva puta pravio stadion, možeš misliti kako je bilo ljudima koji su u tim vremenima bili u klubu? Ja ne bih imao obraza da se žalim da sam na mjestu ovih sadašnjih ljudi u klubu, iskreno eto.