FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 28 maj 2019, 16:05

plavousrcu je napisao/la:Ne odnosi se na vas, zna indijanac Azpi gdje je pozeljno hraknuti Amara. Od tamo on dolazi. U par godina tri puta se javio i on sad nesto tjera. Necete budite sigurni. S obrazom sam hrakao one ublehase. Da vas vecina nije hipnotisana shvatili biste da su oni 80 posto odgovorni za sva sranja i sramotu koju prezivljavamo. I opet cu naglasiti, preuzeti odgovornost, **** Begicu i drustvu zabraniti dolazak na Grbavicu, debelom kenjcu **** od do ako ikad bude vodio neki klub na Grbavici.
Al' čekaj malo, pa svaka uprava koja je otjerana je otjerana jer nije radila kako treba, i svaka uprava koja je otjerana je sigurno ostavila neka sranja iza sebe koja treba počistiti novi ljudi koji će doći u klub, je l' tako?

Da mi ovdje govorimo o nekim velikim sredstvima, nemogućim za nadoknaditi, pa bih ja rekao, jbg ne može se za par mjeseci ništa, al' ti se nisi sjetio na vrijeme uplatiti 20 hiljada na račun i hoćeš dići klub na stare staze slave, komedija druže iskreno :)

Možemo sad ja i ti ovdje pljuvati po Misimoviću do sutra, imamo vala i pofinog materijala, al' ne vidim zašto u ovom momentu uopšte spominjati njega i bivšu upravu? Ok, jesu nas rezultatski i sportski syebali i šta sad, hoćemo li narednih 20 godina kukati kako je Misimović kriv za sve što će se loše desiti Želji u budućnosti.

Ako je ovoj garnituturi ljudi cilj da se pravdaju kako su žrtve mešetara i kako ih je bivša uprava zavila u crno, hajte vi dalje, nije ovaj posao za vas, niste vi za Želje. Ovaj klub dva rata preživio, nastavio funkcionisati, haman dva puta pravio stadion, možeš misliti kako je bilo ljudima koji su u tim vremenima bili u klubu? Ja ne bih imao obraza da se žalim da sam na mjestu ovih sadašnjih ljudi u klubu, iskreno eto.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 maj 2019, 16:05

pinki je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ocekujem danas press da cujemo sta su sljedeci koraci

Nece Amar nigdje, mogu trubit lobotomci do sutra
pa kako će kad ima važeći ugovor, plati 3 godine puta 17 hiljada je li tako pa izračunaj...
Ti znas kolku ima placu, ma nemoj
Tek ce cirevi da vam puknu sljedece godine kad Brko sastavi ekipu
Cuj tjerali bi trenera, pa nije trenerov poso da se bavi licenciranjem :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 28 maj 2019, 16:07

Kakve se samo gluposti i nebuloze pisu, ali ne cudi me s obzirom na godine i obrazovanje onih koji pisu. Pravnik sam i imao sam informaciju odmah poslije prvostepene da od toga nema nista. Pravila su jasna i nisu ispostovana. Ocigledno ne znate ni sta je uprava ni za sta je zaduzena. Zamislite jednu ogromnu firmu od 1000 zaposlenih pa nece generalni direktor/vlasnik provjeravati svaku fakturu i nadzirati je. Imaju ljudi koji su zaduzeni za to, u ovom slucaju Mirsad Siljak i odgovornost je licno njegova za sta ce snositi posljedice. Naravno ne u mjeri kojoj bi trebao a nama pare niko ne nadoknadi. Vidjecemo kako i sta dalje, dosta planova propada zbog nedostatka sredstava ali to je sad zadatak uprave da ih namakne.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 28 maj 2019, 16:10

irfo je napisao/la:
pinki je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ocekujem danas press da cujemo sta su sljedeci koraci

Nece Amar nigdje, mogu trubit lobotomci do sutra
pa kako će kad ima važeći ugovor, plati 3 godine puta 17 hiljada je li tako pa izračunaj...
Ti znas kolku ima placu, ma nemoj
Tek ce cirevi da vam puknu sljedece godine kad Brko sastavi ekipu
Cuj tjerali bi trenera, pa nije trenerov poso da se bavi licenciranjem :lol:
gdje ja pišem da tjeram trenera, samo konstatujem da je njega haman pa nemoguće otjerati
niko sretniji od mene neće biti da sve gazimo redom, samo načekaćeš se i ti i ja da to vidimo, živ bio pa vidio

ps i što neko napisa ima li veće tuge nego gledati one smradove iz radnika u europi, a mi ćemo pored naše Grbavice sjediti kući
ja sam za to kriv, a ne ovi diletanti, ma bježi ba!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 28 maj 2019, 16:11

Nadam se da ce sad kad je sve zvanicno pronaci vremena da se obrate navijacima i da predstave konacno svoj plan. Ne neke utopijske gradjevine, gledali smo ih i kod proslih. Ne neke mi smo najveci i najtrofejniji klub slusali smo to od proslih. Ne prebacivanje krivice na svakog drugog i to smo imali kod proslih. Nije nikakav problem izgubljena titula, jedna, pa druga, nije problem ni ostati bez europe na terenu i van njega, problem je sto je neko picka pa nema muda da izadje pred ljude i kaze ja sam pogrijesio, do mene je, dajem mandat na raspolaganje. Takvom covjeku ce svako skinuti kapu i reci svaka cast i zasluzujes jos jednu sansu da vodis klub. Svakome se greska moze dogoditi ali je odlika pravih ljudi da priznaju gresku i da se suoce s posljedicama toga. To je odlika vodje i osobe sposobne da vodi klub. Slusali smo kmecanje megamixa i internet botova godinama kako ih niko ne voli, kako im podmecu, kako niti jedna greska nije njegova nego tamo necija. Ne zelimo to vise slusati. Citali smo poltrone koje je neko vec i nabrojao kako prije svake odluke po forumima pustaju probne balone i pred svaku odluku prave adekvatnu klimu i unaprijed se peru za nesposobnost. Sta ce nekome takve stvari ako zna da radi ispravno? Sumnjivo.
Trebaju svi pogledati u ogledalo i zapitati sebe da li su tu zbog Zelje ili zbog sebe. Oni prije to nisu mogli i ego im je bio veci od kluba i zato mi je malo zao sto su onako otisli jer da su ostali jos malo toljagama bi ih najurili. Svojom arogancijom su bas to i zasluzili. Ovi danas idu putem prethodnika, a to ce im donjeti isti rezultat. Podrsku treba zasluziti i imaju priliku da to i urade.
Cuva Bog Zelju svog!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 maj 2019, 16:13

irfo je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Nije problem u tjeranju, to je najlaksi dio.

Poenta je sto nijedan od novih nije napravio gresku.Novi su dosli u jedno opce rasulo u klubu, upali su s neba i vjerovatno nisu bili dobro pripremljeni, i to je njihova greska.

Gresku je napravio covjek koji je 5 godina u klubu i Maja koju je isto doveo Senad. To je bila njihova obaveza i zadatak. Dva covjeka im ga slozila da valja sve preko Zeljo. Zasto, zbog cega, treba da se kaze i da se kazne oni koji su krivi! Jasno ko dan.

Tako da ovi bubuljicari sto Zelju prate od kuce, niti dolaze na utakmice, nece konstatno da pljuju i laju jer su obicni šupci koji nemaju svoj stav.

A komentari na fb vrte pricu dva tri lika koja ja na Grbavici nisam nikad vidio ili nekad.
Apsolutno se slazem, ova uprava je itekako ima krivice, ali stavljati citavu krivicu na njih je ogromna glupost koja veze sa mozgom nema
Zanimljivo kako prosla uprava kad je ostala bez evrope(na zelenom terenu) je dobila nikad vecu podrsku u historiji uprava Fk Zeljeznicara
Objasnili ste. Imaju krivice i trebaju da preuzmu odgovornost. Kako? Tako sto ce struci osigurati novcana sredstva za sklapanje respektabilnog tima. Tolika kao da igramo 2. pretkolo. Novca ne smije da nedostaje. Ako i jednom spomenu da nema novca jer nismo igrali Evropu **** motkom ih istjerati iz kluba.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 maj 2019, 16:15

Treba sto vise belaja sad savezu napravit, ici ce klub koji prijavljuje igrace na minimalac u evropi a bi ko budale placamo vamo, sad sto vecu buku dicu i skrenut paznju na situaciju u bh fudbalu, obrukat ih maksimalno u svim evropskim krugovima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 28 maj 2019, 16:18

plavousrcu je napisao/la:Ne odnosi se na vas, zna indijanac Azpi gdje je pozeljno hraknuti Amara. Od tamo on dolazi. U par godina tri puta se javio i on sad nesto tjera. Necete budite sigurni. S obrazom sam hrakao one ublehase. Da vas vecina nije hipnotisana shvatili biste da su oni 80 posto odgovorni za sva sranja i sramotu koju prezivljavamo. I opet cu naglasiti, preuzeti odgovornost, **** Begicu i drustvu zabraniti dolazak na Grbavicu, debelom kenjcu **** od do ako ikad bude vodio neki klub na Grbavici.
Kakav si ti kloc :rol: :rol: zanimljivo da na drugom forumu nisam za razliku od vas koji ako nista citate ga redovno :rol:

I debilu na amara rijeci nisam rekao, ne lazi keru jedan, na amara nikad ne bih nista rekao pa da i Europu nije izborio, dok ova **** sebi kuci vodi iz uprave yebali te oni i branjenje njih gdje su svi krivi a nisu i i koji su fulili vrijeme uplate

Gdje su ostavke, evo sad je zvanicno selimovicuuuu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 16:19

Nije nama dušman ni Begić, ni Misimović ni Selimović već mi sami sebi. Dozvolili smo sebi da se dovedemo u situaciju gdje se dijelimo na torove, uprave, klanove i grupice a svi kao imamo zajedničku stvar navijanja za Želju. Ma ne navija se ovako.

Dozvolili smo sebi da jedne druge vrijeđamo, etiketiramo, pišemo na drugim forumima i špijuniramo ove druge a kao navijamo za isti klub.

Pa šta bi rekle generacije ljudi koje su bile i prošle a živile su Želju i navijali za Želju svaki dan kao i mi. Mene je stid svih tih ljudi u ovom trenutku.

Postajemo predmet šprdnje jer jedni drugima poturamo noge, podvaljujemo probleme, od uprava među sobom pa do navijača među sobom. Kad najtrofejniji klub neke države u istoj postane predmet sprdnje onda nije tu kriv jedan čovjek, Misimović, Selimović, bilo ko, već mi svi koji smo uz Želju smo zakazali. Zakazali zato što smo dozvolili da nas ti neki hahari kontrolišu i dijele. Pa nije to Željo.

Biće Želje i poslije nas. Proći će i Miske, Selim, Amar, ja, svi mi za 100 godina ćemo biti negdje pod zemljom, crvi će nas razabirati ali Željo će i dalje biti tu. Ne mislimo o tome očito.

Ponavljam se, mogu samo misliti kako se osjećaju stariji navijači i legende ovog kluba koje stoje sa strane i samo onako posmatraju. Mogu misliti kako njih tek boli. A boli i mene, nisam u životu na ovom forumu napisao post duži od dvije rečenice, a ovo me sra.nje natjeralo.

Probudimo se braćo, ne smijemo sebi ovo raditi. Ni mi ovdje, ni oni na drugim forumima. Pogledajmo se u oči.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 maj 2019, 16:25

master44 je napisao/la:Kakve se samo gluposti i nebuloze pisu, ali ne cudi me s obzirom na godine i obrazovanje onih koji pisu. Pravnik sam i imao sam informaciju odmah poslije prvostepene da od toga nema nista. Pravila su jasna i nisu ispostovana. Ocigledno ne znate ni sta je uprava ni za sta je zaduzena. Zamislite jednu ogromnu firmu od 1000 zaposlenih pa nece generalni direktor/vlasnik provjeravati svaku fakturu i nadzirati je. Imaju ljudi koji su zaduzeni za to, u ovom slucaju Mirsad Siljak i odgovornost je licno njegova za sta ce snositi posljedice. Naravno ne u mjeri kojoj bi trebao a nama pare niko ne nadoknadi. Vidjecemo kako i sta dalje, dosta planova propada zbog nedostatka sredstava ali to je sad zadatak uprave da ih namakne.
Pa prije 20 dana su stali uz Šiljka i govorili kako je sve uredu samo nas savez hebe, kao anagažovat će oni najjače pravnike :lol: Angažovat ćeš qrac moj, ako si kriv, kriv si, ne može te oprati hiljadu pravnika ako si zasrao, a zasrao si.

Sad, 20 dana nakon svega toga, oni hoće da suspenduju Šiljka koji eto odgovaran za ovo sranje, a paralelno sa tim nešto se bodu sa savezom, sami sebi kontradiktorni, mene to nervira najviše.

Da su prije 20 dana na onoj konferenciji rekli kako je Šiljak kriv, da će odgovarati za to i da ćemo probati na drugostepenoj dobiti licencu, ja im "a" ne bih rekao.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 28 maj 2019, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Plavi1987
Kontakt:

Post Postao/la Plavi1987 » 28 maj 2019, 16:26

Gospodo iz Uprave, nadomjestite milion maraka i ODLAZITE

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 maj 2019, 16:26

Osim13 je napisao/la:Nije nama dušman ni Begić, ni Misimović ni Selimović već mi sami sebi. Dozvolili smo sebi da se dovedemo u situaciju gdje se dijelimo na torove, uprave, klanove i grupice a svi kao imamo zajedničku stvar navijanja za Želju. Ma ne navija se ovako.

Dozvolili smo sebi da jedne druge vrijeđamo, etiketiramo, pišemo na drugim forumima i špijuniramo ove druge a kao navijamo za isti klub.

Pa šta bi rekle generacije ljudi koje su bile i prošle a živile su Želju i navijali za Želju svaki dan kao i mi. Mene je stid svih tih ljudi u ovom trenutku.

Postajemo predmet šprdnje jer jedni drugima poturamo noge, podvaljujemo probleme, od uprava među sobom pa do navijača među sobom. Kad najtrofejniji klub neke države u istoj postane predmet sprdnje onda nije tu kriv jedan čovjek, Misimović, Selimović, bilo ko, već mi svi koji smo uz Želju smo zakazali. Zakazali zato što smo dozvolili da nas ti neki hahari kontrolišu i dijele. Pa nije to Željo.

Biće Želje i poslije nas. Proći će i Miske, Selim, Amar, ja, svi mi za 100 godina ćemo biti negdje pod zemljom, crvi će nas razabirati ali Željo će i dalje biti tu. Ne mislimo o tome očito.

Ponavljam se, mogu samo misliti kako se osjećaju stariji navijači i legende ovog kluba koje stoje sa strane i samo onako posmatraju. Mogu misliti kako njih tek boli. A boli i mene, nisam u životu na ovom forumu napisao post duži od dvije rečenice, a ovo me sra.nje natjeralo.

Probudimo se braćo, ne smijemo sebi ovo raditi. Ni mi ovdje, ni oni na drugim forumima. Pogledajmo se u oči.
Slozio bih se. Samo jos da si naglasio kada i od koga su pocele te podjele. Svaka cast za sve ostalo napisano.

Brainiac
Kontakt:

Post Postao/la Brainiac » 28 maj 2019, 16:28

I ovu PR sluzbu kluba izbacite naglavacke.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 maj 2019, 16:30

Plavi1987 je napisao/la:Gospodo iz Uprave, nadomjestite milion maraka i ODLAZITE
Kad prošli saziv nadomjesti milion iz 2016 onda ćemo i ovima na grbaču.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 maj 2019, 16:32

Osim13 je napisao/la:Nije nama dušman ni Begić, ni Misimović ni Selimović već mi sami sebi. Dozvolili smo sebi da se dovedemo u situaciju gdje se dijelimo na torove, uprave, klanove i grupice a svi kao imamo zajedničku stvar navijanja za Želju. Ma ne navija se ovako.

To će teško ići moj Oske, dobro smo zalutali u te podjele, oko nas samo nekakve svađe, podjele, podvale, upiranje prstom prema drugom i tako u krug.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 maj 2019, 16:34

Kad ovako budemo razmišljali ko navijači,niko nam ništa neće moći!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 maj 2019, 16:34

Po kojem osnovu niste dobili licencu za evropu a jeste za PL?!
Max Allegri

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 16:36

Plavi1987 je napisao/la:Gospodo iz Uprave, nadomjestite milion maraka i ODLAZITE
Prvo trazi od prosle uprave 5 miliona..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 maj 2019, 16:41

Mig_Mig je napisao/la:Po kojem osnovu niste dobili licencu za evropu a jeste za PL?!
Vjerovatno po osnovu da se za PL pita savez, a za Europu važi pravilnik UEFA-e.

Sad i sam možeš skontati, pošto se Petrović žalio UEFA-i da smo probili datum, licencu za Europu ne možemo dobiti, a sa savezom se to završi uvijek, a i nije bilo problema, uplaćeno je nakon par dana, samo što UEFA ne prašta kada ne platiš u datom roku.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2019, 16:41

Bezideja je napisao/la:
Prvo trazi od prosle uprave 5 miliona..
Prvo neka i jedni i drugi sad nadomjeste jer su debili klasicni. Od Misimovica do Selimovica. Je li bitno ko ce prvi kad su **** i jednu i drugi? Za Zelju nimalo dobri.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, pintol_TM87, zeljooo13 i 40 gostiju.