Nije Albot 0 bodova, samo je problem sto mu Damir prepusta ofanzivu, a ovaj zna pogadjati vinere...master44 je napisao/la:Opet pobjeduje sam sebe, Albot 0 bodova ali dzabe. Sve je u njegovoj glavi.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
U odnosu na jucerasnje izdanje Wawrinke i topove koje je vracao Damir, Albot je 30% od toga.hm59 je napisao/la:Nije Albot 0 bodova, samo je problem sto mu Damir prepusta ofanzivu, a ovaj zna pogadjati vinere...master44 je napisao/la:Opet pobjeduje sam sebe, Albot 0 bodova ali dzabe. Sve je u njegovoj glavi.
Ma dobice on ovo, ko zna mozda i osvoji ovo kao recimo Antaliju prosle god kad je i sebe i nas iznenadio na tom turniru
Raspade se ko Bugarska skupstina
Kako mrzim ovo kos njega sto se na kraju ne zeli poz sa sudijom,eto on mu je kriv,hebem ti nas mentalitet i kulturu
Raspade se ko Bugarska skupstina

Kako mrzim ovo kos njega sto se na kraju ne zeli poz sa sudijom,eto on mu je kriv,hebem ti nas mentalitet i kulturu
levatski,damirovski poraz.
tacno se svaki put pitam sto meni ovo treba:-)
tacno se svaki put pitam sto meni ovo treba:-)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loša igra danas. Previše je Albotu dopustio da ga napada, previše je defanzivno igrao. Ni blizu igra kao jučer. Šteta, moglo se ovdje i do finala. Ali nakon dugo vremena jedan dobar turnir, valjda nastavi ovako igrati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir u 1. kolu na Hoanga pa 2. kolo Verdasco i ako kojim slučajem to prođe na Monfilsa. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
S obzirom da nije nosilac i da je mogao igrati protiv bilo koga vec u prvom kolu, ne moze biti nezadovoljan moze se sa svima igrat, mada je Verdasco u zadnje vrijeme proigrao.Unofficialpage je napisao/la:Damir u 1. kolu na Hoanga pa 2. kolo Verdasco i ako kojim slučajem to prođe na Monfilsa.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Damir sutra igra na terenu broj šest treći meč poslije mečeva Puig vs Flipkens i Karlović vs Lopez.
Damir nazalost nista napredovao nije zadnje 2-3 godine. Mozda bi se cak moglo reci i da je nazadovao kao igrac. Sad da li je to do fizickih limita ili jednostavno nije narocito ozbiljno sve shvatio tesko je reci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Damir katastrofalan, a meč nije ni počeo kako treba
Bas imal ko kakav link
Jbg. nije ni njemu lako.
Valja zivjeti sa Damirom Dzumhurom...
Valja zivjeti sa Damirom Dzumhurom...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Lik hladno pokloni prvi set 

Od ovoga seta tesko da moze gore 

Tako jbt.
Ne treba nikog potcjenjivati. Start svakog GS-a je tezak, izuzev ako se zoves Federer, Nadal ili Đokovic. U to se juce mogao uvjeriti i Dominic Thiem kojeg je momacki namucio Paul (131. ATP), stavise imao je sansu i dobiti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
A valjda ce on ovo sad okrenuti, i uzeti 3 seta za redom,ima neku finu sansu otici do 3 runde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.