NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
tugy plaky
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za malo vise od godinu dana ce bit u zadnjih 10 kalendarskih 0.Pa ti pricajEpidaurus je napisao/la:Lakersi u zadnjih 10 godina 2 prstena, Harden samo ku.rac da izbije oci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la:Za malo vise od godinu dana ce bit u zadnjih 10 kalendarskih 0.Pa ti pricajEpidaurus je napisao/la:Lakersi u zadnjih 10 godina 2 prstena, Harden samo ku.rac da izbije oci
Pa koliko nije u PO, navija za gsw.BosniaBoston je napisao/la:Za malo vise od godinu dana ce bit u zadnjih 10 kalendarskih 0.Pa ti pricajEpidaurus je napisao/la:Lakersi u zadnjih 10 godina 2 prstena, Harden samo ku.rac da izbije oci
Ono u BiH navijam za Zelju a u Europi za Real/Barcu/Manchester, tako on La i gsw
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jesu se okupili hejteri Stepha 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne moze Wardella II niko da zaustavi. Ide bez problema do prstena i mvp-a.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Opet? Pa koji mu je ovo put?Justin je napisao/la:Ne moze Wardella II niko da zaustavi. Ide bez problema do prstena i mvp-a.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
bombaysaphire
- Kontakt:
LeBron i društvo okupili se uz tompuse ili ti ga kubanke ( možda i dominikanke ), udaraju konjak i klade se ko će
pokušati namjerno povrijediti Kawhia , jedan glas je otišao za KD-a...
pokušati namjerno povrijediti Kawhia , jedan glas je otišao za KD-a...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Prvi al ko da je treciS-Y-L-A-R je napisao/la:Opet? Pa koji mu je ovo put?Justin je napisao/la:Ne moze Wardella II niko da zaustavi. Ide bez problema do prstena i mvp-a.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svake godine je zasluzio. Zar niste culi o cuvenoj ravnotezi na terenu.harden je napisao/la:Prvi al ko da je treciS-Y-L-A-R je napisao/la:Opet? Pa koji mu je ovo put?Justin je napisao/la:Ne moze Wardella II niko da zaustavi. Ide bez problema do prstena i mvp-a.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
@Justin mislim da ti avatar karma nece funkcionisati ako to namjerno radis
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Justin je napisao/la:Svake godine je zasluzio. Zar niste culi o cuvenoj ravnotezi na terenu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Barbarossa
- Kontakt:
Dakle već 2 puta sam povalio Megan Fox, boli me qrac.harden je napisao/la:Prvi al ko da je treciS-Y-L-A-R je napisao/la:Opet? Pa koji mu je ovo put?Justin je napisao/la:Ne moze Wardella II niko da zaustavi. Ide bez problema do prstena i mvp-a.
41.21.1.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nema Lakersa ni na mapi u playoffu vec odavno, al to ne smeta ove sto ih guza boli od historijskih kompleksa da naskrabaju stranicu o istim. Zaista vam se divim momci.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
mislim da i jerry west ima minimalno 5 finala
- BosniaBoston
- Kontakt:
PG vecinu karijere igraofilip13 je napisao/la:mislim da i jerry west ima minimalno 5 finala
BosniaBoston je napisao/la:PG vecinu karijere igraofilip13 je napisao/la:mislim da i jerry west ima minimalno 5 finala
ali se u gotovo svim mogucim izborima najboljih bekova njega vodi kao SG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.