Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pravo si "ispogađo" ovaj tiketWilly je napisao/la:
Zbog ovakvih komentara skoro niko više ne kači tikete na Prijedloge i sugestije. Još nas samo nekoliko postavljamo tikete prije utakmica. Skoro svaki dan postavim tiket, pa je normalno da se nekad desi i ovakav tiket. Umjesto što u meni podgrijava želju da prestanem postavljati tikete neka koji put postavi svoj, da vidimo kako pogađa.bart je napisao/la:pravo si "ispogađo" ovaj tiketWilly je napisao/la:

šta si se odma nadrko jbt, a druga stvar kad več kačiš tikete ostavi da vidimo kompletan tiket da vidimo kolika je uplata pa da po tome otprilke mogu da procjenim s koliko ču uloga ja da idem, a ovak otkud znam jesil uopšte uplatio taj tiketWilly je napisao/la:Zbog ovakvih komentara skoro niko više ne kači tikete na Prijedloge i sugestije. Još nas samo nekoliko postavljamo tikete prije utakmica. Skoro svaki dan postavim tiket, pa je normalno da se nekad desi i ovakav tiket. Umjesto što u meni podgrijava želju da prestanem postavljati tikete neka koji put postavi svoj, da vidimo kako pogađa.bart je napisao/la:pravo si "ispogađo" ovaj tiketWilly je napisao/la:
Imam i ovakvih tiketa ovih dana:

Laganojopaa7 je napisao/la:Duplanje RG
De Minaur - Klahn 1
Đokovic - Hurkacz 3:0
Nadal - Hanfmann 3:0
Kvota 2.10
jopaa7 je napisao/la:Begu, I. - Zhu, Lin 1
Fognini, F. - Seppi, A. 1
Millman, J. - Zverev, A. 2
Garcia, C. - Barthel, M. 1
Halep, S. - Tomljanovic, A. 1
Osaka, N. - Schmiedlova, A.K. 2:0
Anisimova, A. - Tan, Har. 2:0
Kvota 3.88

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.