PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Probisvjet
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2019, 18:11

Nema Zelja za cim da zali. Ustedice za putovanje na utakmicu, a ostat ce im sigurno i dvije tri kante od jupola pavlake sto bi ponijeli za puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2019, 18:15

mnoge stvari sam očekivao ali priznanje i ne baš :rol: :rol: :rol:
Na kraju, postoje identični slučajevi gdje je UEFA donosila odluke u korist klubova poput Željezničara čak i ako se desilo kašnjenje od nekoliko dana, ukoliko bi se i tako gledalo, jer se gledalo postupanje u dobroj namjeri i pomenuto dugovanje je u potpunosti izmireno.
Savez:
Sve prednje pomenute odluke su konačne.
željo:
FK Željezničar će nastaviti pravnu borbu i uputiti žalbu prema Izvršnom odboru NS/FS BiH, potom ukoliko bude bilo potrebe i prema UEFA-i, a sve u cilju zaštite interesa Kluba, ovo ujedno ne isključuje lokalno tužbe prema odgovornim licima u NS/FS BiH u dosadašnjem procesu
:facepalm: :damn:
do you even read bro?

jedno neizbježno pitanje se nazire ko kara Maju??? jer pravnica nije 100%
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2019, 18:20

Sabinho je napisao/la:
komshija je napisao/la:
benko21 je napisao/la:slika
:rol: :rol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :kralj:
:rol: :rol: :rol:
Ima li neko info da li se selektor Prosinecki zabrinuo zbog ovoga komentara i prijetnje?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 28 maj 2019, 18:24

Denchi je napisao/la:mnoge stvari sam očekivao ali priznanje i ne baš :rol: :rol: :rol:
Na kraju, postoje identični slučajevi gdje je UEFA donosila odluke u korist klubova poput Željezničara čak i ako se desilo kašnjenje od nekoliko dana, ukoliko bi se i tako gledalo, jer se gledalo postupanje u dobroj namjeri i pomenuto dugovanje je u potpunosti izmireno.
Savez:
Sve prednje pomenute odluke su konačne.
željo:
FK Željezničar će nastaviti pravnu borbu i uputiti žalbu prema Izvršnom odboru NS/FS BiH, potom ukoliko bude bilo potrebe i prema UEFA-i, a sve u cilju zaštite interesa Kluba, ovo ujedno ne isključuje lokalno tužbe prema odgovornim licima u NS/FS BiH u dosadašnjem procesu
:facepalm: :damn:
do you even read bro?

jedno neizbježno pitanje se nazire ko kara Maju??? jer pravnica nije 100%
Sabrina.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 maj 2019, 18:29

Ovako su i Mirsada pitali:Sta je 31 marta? on odgovorio 4 April :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 maj 2019, 18:40

Ja bi da repliciram.Bolje radnik nego cigani :geek:
:guz: :guz: :guz:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2019, 18:49

Admir74 je napisao/la: Maja.
bez zajebancije, neko je zaposli jer je došla u dopičnjaku na mjesto pravnice kluba, sa iskustvom kod Sipe Mirsada
ovog luđaka https://www.klix.ba/vijesti/bih/uo-advo ... /181213112
izbačen lik iz advokatske komore...

a neko je reko a jesi fina de se opet okreni :rol: :rol: :rol: investirajte u ozbiljne advokate, nama su oni sami skinuli par miliona duga...ove pišulje vas dosad koštale cca. milion :?: :hmmmmm: :think:

a dobro haj zgodne su jel :D

p.s. - na drugu stranu poprilično je lako skontati KOME odgovara da su advokati kluba tuta? samo JEDNOM, koji se baš s tim klubom(gle čajnoslu) tuži ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 28 maj 2019, 19:07

asocijacija sarajevska pivara :D
slikanbt bank atm locations
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 28 maj 2019, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 maj 2019, 19:09

Fudbalski savez također sve do danas na svojoj zvaničnoj web stranici nije postavljao nikakve informacije oko sjednice za licenciranje.

- Pa znate kako to ide, to se drži u tajnosti, dok se klubovima uredno ne dostavi odluka, a to se radi u roku od 48 sati nakon završetka sjednice. Neki će to dobiti u toku dana, a neki u srijedu najdalje do 14 sati. Ne želimo doći u situacija da takve informacije klubovi doznaju sa televizije ili nekih drugih medija, rekao nam je Đogić.
Ja ne znam šta se sad žale, ljudi im javili u roku od 48h kako nalaže pravilnik. Šta sad nije jasno potlačenoj nejači?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2019, 19:34

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Fudbalski savez također sve do danas na svojoj zvaničnoj web stranici nije postavljao nikakve informacije oko sjednice za licenciranje.

- Pa znate kako to ide, to se drži u tajnosti, dok se klubovima uredno ne dostavi odluka, a to se radi u roku od 48 sati nakon završetka sjednice. Neki će to dobiti u toku dana, a neki u srijedu najdalje do 14 sati. Ne želimo doći u situacija da takve informacije klubovi doznaju sa televizije ili nekih drugih medija, rekao nam je Đogić.
Ja ne znam šta se sad žale, ljudi im javili u roku od 48h kako nalaže pravilnik. Šta sad nije jasno potlačenoj nejači?
slika

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2019, 19:45

priča se o nekakvoj prodaji skupštinskih/upravljačkih prava kod kona

i uleće ovaj pilot sa kažnjivim djelom :urnebes: :rol: :rol: :rol:
Samo ove dionice uvjek trebaju biti dostupne. Recimo ako se prodaju svih planiranih 10.000, onda emitovati jos 100 a pare od tih 100 podjeliti ovim 10.000. Tako da nikada nikom ne bude zatvorena vrata, već samo disperzija vrijednosti.
tzv. piramida prevara

kakve budaletine :tokralju: :bow: :kralj:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 maj 2019, 19:52

slika
!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 maj 2019, 20:04

Led displeji su vlasnistvo Sparsa a ne Zeljeznicara, Spars bez naknade posudjuje ledove Zelji.
Svrakino moj dobri :facepalm: :facepalm: :facepalm:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 maj 2019, 20:05

@Denchi
Zna covjek sve o Zelji
Ko je kakav dosao
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 maj 2019, 20:07

avenija je napisao/la:

Led displeji su vlasnistvo Sparsa a ne Zeljeznicara, Spars bez naknade posudjuje ledove Zelji.
Svrakino moj dobri :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Hajd ti to malo bolje poslusaj ako ti se da
Ja tebe smatram ozbiljnim forumasem i medu 3 najbolja

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 maj 2019, 20:12

Vlasnistvo SPARSA ? hahahahahah :mrgreen:
@avenija imas pivu zbog ovog. :urnebes:
!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 maj 2019, 20:12

Ka'e sarajevska hlunta, sad ce u rat sa savezom, otkazat ce svaki vid saradnje hahhahahahaha
Grob te yebo kakav bot !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 maj 2019, 20:17

belosevic28 je napisao/la:Ka'e sarajevska hlunta, sad ce u rat sa savezom, otkazat ce svaki vid saradnje hahhahahahaha
Grob te yebo kakav bot !

Ma budala Dokoljenko napravio 10-15 profila, pise nebuloze i konstantno brani trenutnu upravu u Zelji, ne bi me cudilo da mu placaju da se svadja ovdje jer normalna osoba ne moze ovo raditi. :rol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 maj 2019, 20:18

ANTIFA ! je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ka'e sarajevska hlunta, sad ce u rat sa savezom, otkazat ce svaki vid saradnje hahhahahahaha
Grob te yebo kakav bot !

Ma budala Dokoljenko napravio 10-15 profila, pise nebuloze i konstantno brani trenutnu upravu u Zelji, ne bi me cudilo da mu placaju da se svadja ovdje jer normalna osoba ne moze ovo raditi. :rol:
Koji bilde
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 maj 2019, 20:19

Grob te yebo kakav bot !
To je doticni bot @Hrasno koji pise sa tog profila i sa profila @Registrovani i sa ja jos par komada.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.