PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
To mozemo vidjeti i kad se radi o kamati iz sljedeceg hadisa: “Allahov Poslanik s.a.w.s. je prokleo onoga ko kamatu uzima , onoga ko je daje , svjedoke koji su ucestvovali u tom cinu i zapisnicara “.( hadis biljezi Imam Tirmizijj).
Kamata spad u grijehe za koji stize brza kazna na dunjaluku , a sta je tek onda sa ahiretskom kaznom?? Da nas Allah sacuva od nje.
Nista im se ovo nije desilo tek tako,pogotovo u ovom svetom mjesecu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa priznao je sudija da vam je poklonio titulu 1984. pacenicimiky_hz je napisao/la:To mozemo vidjeti i kad se radi o kamati iz sljedeceg hadisa: “Allahov Poslanik s.a.w.s. je prokleo onoga ko kamatu uzima , onoga ko je daje , svjedoke koji su ucestvovali u tom cinu i zapisnicara “.( hadis biljezi Imam Tirmizijj).
Kamata spad u grijehe za koji stize brza kazna na dunjaluku , a sta je tek onda sa ahiretskom kaznom?? Da nas Allah sacuva od nje.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Babuka1946
- Kontakt:
Ali su ispostovali mjesec oprosta i oprostili se od licence i europe.miky_hz je napisao/la:To mozemo vidjeti i kad se radi o kamati iz sljedeceg hadisa: “Allahov Poslanik s.a.w.s. je prokleo onoga ko kamatu uzima , onoga ko je daje , svjedoke koji su ucestvovali u tom cinu i zapisnicara “.( hadis biljezi Imam Tirmizijj).
- Babuka1946
- Kontakt:
Neandertalca amaw ''zaposlio'' u zeljani. Placaju mu da odrzava zvanicnu i brani amawa po forumima i na drustvenim mrezama.
Siptar sa pestera i hrasno to jos uvjek rade volonterski

Siptar sa pestera i hrasno to jos uvjek rade volonterski
pa dajte više sliku te Maje **** ga bog i Maja, nek ste šiljkovih 30 staviliDenchi je napisao/la:bez zajebancije, neko je zaposli jer je došla u dopičnjaku na mjesto pravnice kluba, sa iskustvom kod Sipe MirsadaAdmir74 je napisao/la: Maja.
ovog luđaka https://www.klix.ba/vijesti/bih/uo-advo ... /181213112
izbačen lik iz advokatske komore...
a neko je reko a jesi fina de se opet okreni![]()
![]()
investirajte u ozbiljne advokate, nama su oni sami skinuli par miliona duga...ove pišulje vas dosad koštale cca. milion
![]()
![]()
![]()
a dobro haj zgodne su jel
p.s. - na drugu stranu poprilično je lako skontati KOME odgovara da su advokati kluba tuta? samo JEDNOM, koji se baš s tim klubom(gle čajnoslu) tuži
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pričat ću sa upravom Mladosti iz Župče da zovu ŽeljA ove godine na šehidski turnir. Prošle sezone je bio Velež, nek vam prenesu utiske, lijepo bude.
Mladost Župča, Rudar Kakanj, Radnik Hadžići, FK Željezničar.
Mladost Župča, Rudar Kakanj, Radnik Hadžići, FK Željezničar.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Penaltiky je napisao/la:
pa dajte više sliku te Maje **** ga bog i Maja, nek ste šiljkovih 30 stavili
ukucaj u g
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolji ti je avatarDenchi je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:
pa dajte više sliku te Maje **** ga bog i Maja, nek ste šiljkovih 30 stavili![]()
ukucaj u gglenzi lijenčino
#Punoljetstvo
jbg ovo kad se obučeBosniaBoston je napisao/la:Bolji ti je avatarDenchi je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:
pa dajte više sliku te Maje **** ga bog i Maja, nek ste šiljkovih 30 stavili![]()
ukucaj u gglenzi lijenčino
da vidiš tatoo
Osim13 je napisao/la:Halalio bi joj licencu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- dynamodresden1
ANTIFA ! je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Ka'e sarajevska hlunta, sad ce u rat sa savezom, otkazat ce svaki vid saradnje hahhahahahaha
Grob te yebo kakav bot !
Ma budala Dokoljenko napravio 10-15 profila, pise nebuloze i konstantno brani trenutnu upravu u Zelji, ne bi me cudilo da mu placaju da se svadja ovdje jer normalna osoba ne moze ovo raditi.
bolje bi joj kožni kauč ležo al šta je tu je, daj instsgram, pentagram u pp
kod nas u Ameriki se ovo kaže JizzWhizz
kod nas u Ameriki se ovo kaže JizzWhizz
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 28 maj 2019, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Halalosun...Osim13 je napisao/la:Halalio bi joj licencu.
Bježi druže...Oplakah...bambus je napisao/la:
Imaju licencu znači...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nezapamceno prcanje po zeljani 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Znaci i ovo isprosili...avenija je napisao/la:
Led displeji su vlasnistvo Sparsa a ne Zeljeznicara, Spars bez naknade posudjuje ledove Zelji.
Svrakino moj dobri![]()
![]()
E sad me interesuje,jesu li one Amawowe plave ćizmice njegove ili od nekog ribara...
Ma navik'o narod,ona ne zna skupiti noge...redbull93 je napisao/la:Nezapamceno prcanje po zeljani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.