FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 nov 2010, 14:47

Admiral_TM87 je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:
BABO je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dario Purić prelazi u Željezničar

Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, od izvora bliskom klubu sa Grbavice, veznjak zeničkog Čelika, Dario Purić u zimskom prelaznom roku trebao bi pojačati redove aktuelnog prvaka BiH, ekipe Željezničara.
Navodno su već jedan sastanak održali šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim i Dario Purić te su obojica pokazali veliku želju za zajedničkom saradnjom u narednom dijelu sezone.

Ono što je zanimljivo istaći je da Puriću krajem ove polusezone ističe ugovor sa Čelikom, pa je to bilo zeleno svijetlo Amaru Osimu da pokuša privoliti Purića da obuče plavi dres.

Ukoliko bi Purić na zimu pojačao Željezničar, tim sa Grbavice imao bi strašnu konkurenciju u veznom redu jer su tu već igrači poput Bešlije, Višće, Zebe, Savića, Ćuluma, Svrake, Stanića....
za nimljiva izajva sportina mislim vijest i jos da je tacna gdje bi vam bio kraj a puric prica drugu pricu neidem nigdje iz celika samo mogu u inostranstvo iz celika a nasa liga nedolazi u obzir celik je klub u kojem bi samo igro ... pa tako kazem vam da se nenadate puno.ps ne lozim va s bogami jutros na treningu sam s njim pricu u vezi odlaska .......
ne bi se ja bas zakleo da sam na tvom mjestu
a sta to mislis da ste vi real madrid kojeg igraca zapikirate da je vas i gotovo ma covjek ima svoje ja ba garantujem ti a vi ste ko klub zeljeznicar gospodine a ne real zato se mogu zakleti,,,, dovodili ste vi mnoge igrace izmedzu ostali i engleze .....[/quote]
covjeku istice ugovor na polusezoni, nece da produzi sa vama, u cemu je problem onda, uglavnom kod vas nece ostati, a sad gdje ce to nije vise vasa briga, naravno da bi volio da u Zelju dodje, uostalom vidjet cemo to u januaru ;)
Za zivot cijeli!

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 02 nov 2010, 15:07

ma Puric nas igrac garant, cim Osim to zapikira gotovo :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 nov 2010, 15:08

1. FK. Željezničar 7
2. FK. Borac 6
3. NK. Široki Brijeg 4
4. NK. Travnik 3
5. FK: Sarajevo 3
6. NK. Zvijezda 0
7. FK. Leotar -1
8. FK. Olimpic -1
9. NK. Čelik -2
10. FK. Rudar P. -2
11. FK. Slavija -2
12. FK. Sloboda -4
13. FK. Velež -5
14. FK. Budućnost -7
15. FK. Drina Z. -8
16. HŠK. Zrinjski -8

Po ovom pokazatelju dobro stojimo. Na kraju jesenjeg dijela prošle sezone smo imali +4, a na proljeće smo završili sa +16, što je bilo dovoljno za 1. mjesto.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 nov 2010, 15:15

Željezničar - Branitelj, službena lica

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... zbena-lica

fkzeljeznicar.com intervju: Predrag Šimić

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... drag-simic

Vasilić: Uvijek idemo na pobjedu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/va ... -pobjedu-2
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 02 nov 2010, 15:35

mangupp je napisao/la:ma Puric nas igrac garant, cim Osim to zapikira gotovo :D
100%. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 02 nov 2010, 15:41

"Nastavljamo niz protiv Zrinjskog. Svi igrači su spremni osim Miloševića koji će zbog povrede propusiti ovaj susret. Idemo u goste ekipi Zrinjskog koja je dugi niz godina u vrhu našeg nogometa tako da ih moramo maksimalno respektovati. Iako su ostali bez nekoliko igrača, imena poput: Zadre, Salčinovića, Ivankovića zaslužuju svaki respekt. Forma nam je u usponu i Pod bijelim Brijegom očekujem pobjedu jer smo trenutno bolji od domaćina" uvjeren je Purić

Posljednjih dana pojavile su se špekulacije pojedinih medija oko odlaska Purića u redove Željezničara, međutim veznjak crno-crvenih demantovao je takve priče.

"Niko me iz Željezničara nije zvao, i da jeste imam ugovor sa Čelikom i trenutno mi je u glavi samo kako da privedemo polusezonu na najbolji mogući način. Nema govora o odlasku u Želju. To su medijske bombe. Mislim da neko želi unijeti nemir u našu svlačionicu, budući da trenutno igramo možda i najljepši nogomet u ligi. Na polusezoni ćemo vidjeti šta i kako, ali Čelik je uvijek prvi izbor i to je klub koji je meni puno dao" kazao je Purić.
samo celik ale samo celik ale

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2010, 15:45

1921 je napisao/la:fkzeljeznicar.com intervju: Predrag Šimić
Jedan od nas 8-)
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 nov 2010, 15:45

Po toj logici Puric nikad nebi trebao ni maći iz Modrice jer bi trebao biti odan svom klubu.
Što je ikako prelazio u Čelik??
Svaki covjek prelazi zapravo ide tamo gdje mu je bolje...u sređen klub, gdje ce biti bolje placen, gdje su mu vece šanse za osvajanje nekih trofeja, ODAKLE CE SE BRZE I LAKSE PRODATI VANI....šta njega ima vezati za Čelik?? svaka 3 mjeseca mjenjanje uprave?? bojkot navijaca?? borba za opstanak??
Dajte uozbiljite se.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 02 nov 2010, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 02 nov 2010, 15:46

I kapiten Torpeda je onomad prešao u Želju,a ne Purić iz tamo nekog Čelika,ako Amar kaže da je naš,onda je naš 100%.

Dobro došao Purke!
ali nema para,sve se rastalilo....

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 nov 2010, 15:50

Virtu4l je napisao/la:
1921 je napisao/la:fkzeljeznicar.com intervju: Predrag Šimić
Jedan od nas 8-)
" Šime, Šime, Šime...."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 nov 2010, 15:54

Uoči prvog susreta četvrtfinala kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Branitelja, najčitaniji sportski portal u regionu SportSport.ba u saradnji sa FK Željezničar poklanja svojim vjernim čitaocima 20 ulaznica.
Kako biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da na e-mail [email protected] tačno odgovorite na pitanje:

Koliko je puta FK Željezničar bio osvajač kupa Bosne i Hercegovine.

Imena sretnih dobitnika biće izvučena u četvrtak u 9 sati, a ulaznice se mogu preuzeti u redakciji SportSport.ba koja se nalazi u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2.

Kontakt Telefon: 062 622 - 735

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 nov 2010, 15:57

bilino polje je napisao/la:"Niko me iz Željezničara nije zvao...Nema govora o odlasku u Želju
odmah da kazem da je ovo laz i sasvim razumljivo da ce ovo govoriti...a da li ce doci, nit zelim nit hocu da kazem...bice kako bude :mrgreen:

Samo opusteno, malo nas povrede i kartonirani igraci handre ali odlicni smo! Zimska pauza ce nam uduplati snagu tima...nova pojacanja, uigranija ekipa, jake i kvalitetne pripreme...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 nov 2010, 15:58

Tarantino je napisao/la:I kapiten Torpeda je onomad prešao u Želju,a ne Purić iz tamo nekog Čelika,ako Amar kaže da je naš,onda je naš 100%.

Dobro došao Purke!
Daj ba je.bo vas puric sta se primate ko levati...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 nov 2010, 16:04

Prošle sedmice desetak stranica o Ljubiši Vukelji. :roll:
Ove sedmice isto tako o Dariju Puriću. :roll:
Pa ljudi činjenica je da će u zimskoj pauzi biti puno igrača, koji su u njihovoj (sa ugovorima) situaciji i koji će tražiti da se negdje udome. Sigurno je da će tu biti "materijala" za nas, ali ne treba igrače ni dovoditi "radi dovođenja" nego ciljano i bez mnogo pompe (kako FK.Željezničar i radi). ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 nov 2010, 16:47

Ljudi procita ovo saopstenje FK Sarajevo,ovo koda je Staljinova KGB pisala.Kritikovati sva desavanja oko derbija je u redu ali ne kritikovati rasizam i primitivizam svog covjeka stvarno je zalosno.Svi su krivi samo smo mi olicenje dobrote tako su se jos samo Udbasi i komunjare ponasale.Nije ni cudo kada je potparol za stampu i a kolumnista u Avazu veliki "borac za ljudska prava" Vlastimir Mijovic.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 nov 2010, 16:59

Bilo bi krajnje neprofesionalna od čovjeka koji je još pod ugovorom sa jednim timom da govori kako će sigurno preći u neki drugi. Na stranu to što ne vjerujem našim novinarima nimalo.

Što se saopštenja nevoljenih komšija tiče, citirat ću jednog gospodina:

"Kao igrač Sarajeva, koji je igrao 17 godina i živio u tom i za taj klub, moram reći da me je stid ovoga što je predsjednik FKS rekao i načina na koji je govorio." - Predrag Pašić

I zaključiti moj komentar na tu temu: "čega se pametan stidi..."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 nov 2010, 17:14

elSaik je napisao/la:Bilo bi krajnje neprofesionalna od čovjeka koji je još pod ugovorom sa jednim timom da govori kako će sigurno preći u neki drugi. Na stranu to što ne vjerujem našim novinarima nimalo.

"Kao igrač Sarajeva, koji je igrao 17 godina i živio u tom i za taj klub, moram reći da me je stid ovoga što je predsjednik FKS rekao i načina na koji je govorio." - Predrag Pašić

pa kakve veze ima pajina izjava,covjek je upucen koliko i ja u stanje u branitelju recimo :roll: gdje je bio i on i sve ostale legende kada je klub muku mucio sa upravom,kada smo bili pred bankrotom i jos uvijek se borimo...sto tad nije dao svoj glas kao legenda kluba..sto se nije tad oglasio...nas sjever je iznio sve na svojim ledjima i spasio klub propadanja..ko su oni da nam sude..

ne umanjujuci njegovu igracku velicinu i staus igracke legende..njegovo nije bilo da komentarise stvari koje ni sam ne zna...al sta ces...izmanipulisan dvojicom "strucnjaka" kakav su sinanovic i pecanin....nije bolje ni mogao.Cuj pecanin mu kaze..:"dosao sam u iskusenje da vam aplaudiram nakon ovog sto ste rekli"..koji kreten majku jbo...

Pa onda konstaracija da su navijaci sarajeva izmanipulisani od strane uprave,koja im je naplacivala ulaz...iako smo bezbroj puta rekli da je to na nasu vlastitu inijativu i da to nema veze sa istinom...uostalom sto nisu sad spomenuli da su kapije sjevera bile otvorene protiv leotara...majku im jbem,gdje je tu interes uprave i blekica...

Svima je jasno da je to bila izrezirano i usmjereno protiv FKS al nebitno...to nas nece poljuljati, naprotiv
...svi smo jedinstveni i bezrezervno podrzavamo upravu i gospodina Blekica koji Bogu hvala vode klub u pravom smjeru sto nekima smeta....i dusmani mogu samo da gledaju...u ostalom ima zvanicno saopstenje

SA GOSPODOM GOSPODSKI,SA CIGANIMA CIGANSKI... 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 02 nov 2010, 17:17

haj mozel samo objasnjanje al normalno sto ste toliko ljuti pa nemate mira toliko 10 dana samo o tome pisete mi vas nismo toliko peglali kad ste pjevali za haseta nebitno koliko je to ljudi pjevalo onda nezzz ako je istina da ste navijali ono sve vas je manje pa onda za zbodene momke mislim neznam ba sto jestel bjesni sto je blekic rekao za vasu upravu da su cigani ill .... neznam ozb pitam ako ce ko da sadd pocne vrijedzat nek se ne muci da mi odg

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 nov 2010, 17:22

Samo ovo: Risto ogo!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 nov 2010, 17:33

sarajlija89 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Bilo bi krajnje neprofesionalna od čovjeka koji je još pod ugovorom sa jednim timom da govori kako će sigurno preći u neki drugi. Na stranu to što ne vjerujem našim novinarima nimalo.

pa kakve veze ima pajina izjava,covjek je upucen koliko i ja u stanje u branitelju recimo :roll: gdje je bio i on i sve ostale legende kada je klub muku mucio sa upravom,kada smo bili pred bankrotom i jos uvijek se borimo...sto tad nije dao svoj glas kao legenda kluba..sto se nije tad oglasio...nas sjever je iznio sve na svojim ledjima i spasio klub propadanja..ko su oni da nam sude..

ne umanjujuci njegovu igracku velicinu i staus igracke legende..njegovo nije bilo da komentarise stvari koje ni sam ne zna...al sta ces...izmanipulisan dvojicom "strucnjaka" kakav su sinanovic i pecanin....nije bolje ni mogao.Cuj pecanin mu kaze..:"dosao sam u iskusenje da vam aplaudiram nakon ovog sto ste rekli"..koji kreten majku jbo...

Pa onda konstaracija da su navijaci sarajeva izmanipulisani od strane uprave,koja im je naplacivala ulaz...iako smo bezbroj puta rekli da je to na nasu vlastitu inijativu i da to nema veze sa istinom...uostalom sto nisu sad spomenuli da su kapije sjevera bile otvorene protiv leotara...majku im jbem,gdje je tu interes uprave i blekica...

Svima je jasno da je to bila izrezirano i usmjereno protiv FKS al nebitno...to nas nece poljuljati, naprotiv
...svi smo jedinstveni i bezrezervno podrzavamo upravu i gospodina Blekica koji Bogu hvala vode klub u pravom smjeru sto nekima smeta....i dusmani mogu samo da gledaju...u ostalom ima zvanicno saopstenje

SA GOSPODOM GOSPODSKI,SA CIGANIMA CIGANSKI... 8-)
Volio bih da me uputiš koji su to "uslovi" i "okolnosti" koje je trebao Pašić poznavati da bi mu nazivanje pola grada Ciganima, Žuju pizdom, a Grbavicu četničkim jezgrom, bilo prihvatljivo i opravdano?

Ostalo što si napisao je demagogija, sem tog posljednjeg. Posljednje je primitivizam. Ali jbg, nekad punk danas trube.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []