FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Amar ima ugovor jos tri godine. Skupstina ce imati msndate na raspolaganju, bice joj predstavljeno sta se uradilo za sest mjeseci, sta se zateklo i koliko dugova je vraceno i koliko smo duzni. Nazovi navijaci nece tjerati vise nikada i dovoditi.
invincible1921 je napisao/la:Stalno se zaboravlja da su ove najskuplje ekipe u historiji pravljene od ZELJINIH PARA tj od transfera, a postavlja se hipoteza kao da ih je bivsa uprava sama dala iz svog dzepa ili rodila na neki drugi nacin.Bezideja je napisao/la:Imao si pojacanja al to nije od para od evrope. Na tu ekipu su skrsili milione Amira, Bajica, Sehica, rate Dzeke koliko me sjecanje sluzi.
Pola igraca je otisli za dzaba ili za kikiriki. Tad nisu osvojili titulu, a pare nisu nadomjestili.
Od tad sve ide niz brdo, i od tad se pocinje zaduzivati po bankama. To je ta strasno dobra uprava.
Mene ova uprava ne zanima, al ne mogu kriviti nesto sto se ne moze kriviti.
Rekao sam vec ranije, treba da odgovora koje krivac za ovu situaciju.
I mi smo postali mahalski klub,nama niko ne valja. Odovicu jebu sve, dovedes Krmeta ne valja ni on, dovedes lopova iz slovenije ne valja ni on. Sve se radilo kako mahala hoce i par ljudi. Sad ne valja Amar.
Jedino ko valja Senad, presmijesni ste djecice mala.Samo tako nece moci..
Reko sam i juce, a evo i danas cu. Ovo jeste greska i ove uprave, ali nez zasto se stalno senad i njegovi spominju kao naki spasioci kad su ljudi imali 4/5 godina da pokazu...i pokazali su da ne znaju.
Hvala im za stadion uvijek ce ostat upisani kao neko ko ga je napravio, ali ostalo je sve bila velika dubioza. Milioni baceni na polovjake da bi se osvojio jedan jedini kup...Konstantni cirkus sa igracima tipa dovedu nekoga ko pojacanje i onda taj neko se pokaze ko amater teski i odigra jednu utakmicu, a prima 5 6 milja narendih pola godine. O vranjesovoj situaciji necu ni da pricam. Koliko je tih para vraceno? Skoro nista...jer prodali smo skoro nikoga...
Na kraju svega izgube 6 utakmica u nizu i podviju rep i odu, ostave rasulo i u go.vnima do guse klub..a imali su sve. Dosli na gotovo. Koliko toliko uredjeno stanje i punu kasu....
I sad kao ispada da bi oni bili spasioci pa ih se opet priziva![]()
Da nije bilo stadiona gospodin transparentno i ostali bi nestali iz zeljine historije prije bar dvije godine...
Sto se tice ove uprave i ostalog oko bruke, nek se kazne direktni krivic, a amaru i ostalima dati makar polusezonu pa da vidimo gdje smo. Vidjece se odmah jel idemo naprijed ili nazad. Ako se dubioza nastavi ja cu ih prvi tjerati.

Oni jesu spasioci samo za par udarnih lobotomaca tamo koji pisu iz ciste koristi. Nema veceg sljama od njih. Megamix moze doci samo da gleda Zelju i to da plati kartu. Njegovi poltroni isto tako.
Ne treba to mijesati. Za mene najgora uprava koja je ogadila ljudima klub, onim obicnim ljudima koji nisu navijaci, koja se bahatila, ponizavala sve druge, tjerala igrace i trenere na nehuman nacin. Pa i kada se uzme u obzir ta infrastruktura. Predstavlja se da smo mi imali neku livadu i dosao megamix i sve nam napravio. Cinjenica je da je nas stadion zapaljen u ratu, devastiran totalno, pa je obnovljen koliko toliko, pa reflektori, pa stolice...Samo se potencira da je megamix nesto gradio a niko nista prije njega sto nije istina.
Lobotomci su opravdavali svaki potez pa i one pogresne, bas zato i jesu lobotomci. Ne treba nam i ovdje da se stvori takva slika. Ono sto nije dobro treba kritikovati, sto je dobro pohvaliti i to je to.
Cuva Bog Zelju svog!
HongKong je napisao/la:Ono sto nije dobro treba kritikovati, sto je dobro pohvaliti i to je to.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma na kraju krajeva nije taj covjek toliko los, nego su oni raji njega ogadili da je to za povracati.
Ja shvatam pola njih je on doveo, dao im plate, dosta mladje raje ima. Neka ljudi zaradjuju, al to ne znaci da treba pljuvati svakog sljedeceg.
Ja shvatam pola njih je on doveo, dao im plate, dosta mladje raje ima. Neka ljudi zaradjuju, al to ne znaci da treba pljuvati svakog sljedeceg.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
fino nek se iskupe na skupstini svi, pa nek predstave ideje pa da vidimo ko ima najbolji plan za buducnost kluba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Predstavili su prosli plan prije 5 god evropskog Želju, a onda otisli na sud zbog 20.000 KM. Treba opet da mi oni nesto predstavljaju..irfo je napisao/la:fino nek se iskupe na skupstini svi, pa nek predstave ideje pa da vidimo ko ima najbolji plan za buducnost kluba
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
+ kamateBezideja je napisao/la:Predstavili su prosli plan prije 5 god evropskog Želju, a onda otisli na sud zbog 20.000 KM. Treba opet da mi oni nesto predstavljaju..irfo je napisao/la:fino nek se iskupe na skupstini svi, pa nek predstave ideje pa da vidimo ko ima najbolji plan za buducnost kluba

- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Meni ova uprava nije nista kriva
Vama se cini
Ako su igre lose sve je lose
Ova uprava ima godinu dana da pokaze na cemu smo
Prosla uprava je ostavila velike dugove
Prema Amaru,Petrovicu,kaznama....
Vama se cini
Ako su igre lose sve je lose
Ova uprava ima godinu dana da pokaze na cemu smo
Prosla uprava je ostavila velike dugove
Prema Amaru,Petrovicu,kaznama....
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
Bas to. Uopste mi nije odvratan covjek ne znam ga licno i nije mi nista uradio, ali su ga lobotomci ogadili da valja. Bolje da im je placao da ga ne brane vise bi koristi imao. Sto se toga tice nikad vise u klub to zlo. Koliko god ovi ispali levati za licencu veca podrska njima nego onim prije. Imali su 4 godine da naprave klub po svom, imali najvecu podrsku ikad od navijaca, imali vjerovatno i najveci finansijski priliv ikad. Pare od europe onda mislim oko 600.000, Amir i Bajic po 1.000.000, Kvesa 100 i nesto hiljada, mislim da su tada uplace pare od Sehica, onda kupi stolicu za europsku Grbavicu oko 300.000, 919 desetogodisnjih po 1.000 km...Ne treba ni spominjati da smo bili ubjedljivo najposjeceniji klub u drzavi i da smo redovno punili kasu kluba dolaskom na utakmice...To su ogromne pare za jedan klub kod nas.
Sta su oni uradili? Prvi prelazni rok otjerali skoro cijelu ekipu, vecinu na nehuman nacin. Prvo Kokot. Onda degradiranje nase djece koja su pokazala koliko mogu Dado, Memija, Dzenis, Zeric, Mujagic...preko forumskih pipaka pljuvanje po toj djeci. Onda je uslijedio Mulalic trener na duge staze, nije ni do kraja sezone izdrzao. Prvi kamion igraca predvodjen Bekricem, Stanicem i Bogicevicem koje lobotomci danas pljuju i prozivaju Amara da ih je doveo ili dovodi. Kakav supak moras biti. Onda europska potraga za trenerom i dolazak skijasa Kostica. Onda ustaljene procedure i dovodjenje igraca menadjerskim kanalima. Secerovic i Lazic koje je kao Kostic trazio. Toskas, Boccaccini, Hervas
Kakve su tu ugradnje bile to je cudo jedno. Skijas izdrzao 7 kola, haver mu Krcmarevic i manje, ali je uspio uhljebit par svojh.
Koja budala bi ta dva levata dovela da vode ekipu? Ono bukvalno moras biti ili glup ko **** ili to uraditi s namjerom da se talis s njima. Ta dva klauna ne mogu voditi moscanicu.
Dovedes Petrovica obecas mu premije ako izbori europu, onda ga otjeras dan pred pocetak sezone i ides na sud da bi mu kao manje platio nesto. Naravno lobotomija opravdava takav nacin rada. Tako treba.
Slucaj Bogicevic. Isto tako covjeka razapese jer je trazio pare koje mu po ugovoru pripadaju. Opet ista skupina lobotomaca.
Stanic. Kostic kojeg povedose na pripreme a lik igrac Slobode.
Na kraju napustise klub s namjerom da ga sto vise uvale kako bi bilo teze onim nakon njih. Ostao **** na racunu. Istocna tribina, ne dovrsena iako je bilo para i para da se nisu bacale na talove, teren koji se i danas otplacuje, hibrid od saveza i krov za istok ako dopustimo da nas karaju analno i oralno.
Osvojen jedan kup, izgubili primat u omladinskim kategorijama(nemam zivaca da sad pisem o lakrdiji u omladinskom pogonu i vizionarskim avanturama s Ticom), imamo mozda dva igraca koja se mogu prodati(Krpic i Hajdarevic) ostatak ekipe od zla oca od gore matere. Pare od Sabana potrosene unaprijed. Dug Petrovicu koji nas je i zajebao.
Sto se toga tice dragi lobotomci zaboravite. Niko ne bi da gleda sve gore nabrojano jos jednom. Osim onih predvodnika seobe forumasa koji su sad ugledni clanovi zajednice.
Ova uprava treba da se trzne vec sutra. Ono sto su radili prethodnici nije dobar put za klub i preporucio bih da mijenjaju kurs. Mogu oni dosta bolje od izgovora. Licenca? **** joj mater ako smo naucili nesto iz ovoga moze se i halaliti. Nisu ni oni prije prvu godinu izborili europu pa su dobili najvecu podrsku u historiji kluba. Ne treba nam puno da bi podrzali klub koji volimo. Samo da nas niko ne pravi budalama jer to nismo. Barem ne na taj nacin. Izvolite raditi za dobrobit kluba.
Sta su oni uradili? Prvi prelazni rok otjerali skoro cijelu ekipu, vecinu na nehuman nacin. Prvo Kokot. Onda degradiranje nase djece koja su pokazala koliko mogu Dado, Memija, Dzenis, Zeric, Mujagic...preko forumskih pipaka pljuvanje po toj djeci. Onda je uslijedio Mulalic trener na duge staze, nije ni do kraja sezone izdrzao. Prvi kamion igraca predvodjen Bekricem, Stanicem i Bogicevicem koje lobotomci danas pljuju i prozivaju Amara da ih je doveo ili dovodi. Kakav supak moras biti. Onda europska potraga za trenerom i dolazak skijasa Kostica. Onda ustaljene procedure i dovodjenje igraca menadjerskim kanalima. Secerovic i Lazic koje je kao Kostic trazio. Toskas, Boccaccini, Hervas

Koja budala bi ta dva levata dovela da vode ekipu? Ono bukvalno moras biti ili glup ko **** ili to uraditi s namjerom da se talis s njima. Ta dva klauna ne mogu voditi moscanicu.
Dovedes Petrovica obecas mu premije ako izbori europu, onda ga otjeras dan pred pocetak sezone i ides na sud da bi mu kao manje platio nesto. Naravno lobotomija opravdava takav nacin rada. Tako treba.
Slucaj Bogicevic. Isto tako covjeka razapese jer je trazio pare koje mu po ugovoru pripadaju. Opet ista skupina lobotomaca.
Stanic. Kostic kojeg povedose na pripreme a lik igrac Slobode.
Na kraju napustise klub s namjerom da ga sto vise uvale kako bi bilo teze onim nakon njih. Ostao **** na racunu. Istocna tribina, ne dovrsena iako je bilo para i para da se nisu bacale na talove, teren koji se i danas otplacuje, hibrid od saveza i krov za istok ako dopustimo da nas karaju analno i oralno.
Osvojen jedan kup, izgubili primat u omladinskim kategorijama(nemam zivaca da sad pisem o lakrdiji u omladinskom pogonu i vizionarskim avanturama s Ticom), imamo mozda dva igraca koja se mogu prodati(Krpic i Hajdarevic) ostatak ekipe od zla oca od gore matere. Pare od Sabana potrosene unaprijed. Dug Petrovicu koji nas je i zajebao.
Sto se toga tice dragi lobotomci zaboravite. Niko ne bi da gleda sve gore nabrojano jos jednom. Osim onih predvodnika seobe forumasa koji su sad ugledni clanovi zajednice.
Ova uprava treba da se trzne vec sutra. Ono sto su radili prethodnici nije dobar put za klub i preporucio bih da mijenjaju kurs. Mogu oni dosta bolje od izgovora. Licenca? **** joj mater ako smo naucili nesto iz ovoga moze se i halaliti. Nisu ni oni prije prvu godinu izborili europu pa su dobili najvecu podrsku u historiji kluba. Ne treba nam puno da bi podrzali klub koji volimo. Samo da nas niko ne pravi budalama jer to nismo. Barem ne na taj nacin. Izvolite raditi za dobrobit kluba.
Cuva Bog Zelju svog!
Najvece ublehe ikad su nam izbile tolike pare. Hajd dobro Kostic nego doveo pomocnog s sobom. Izbili nam para za mjesec da te Bog mili sacuva.
Hervas ubleha stoljeca.
Elsner prevara stoljeca.
Sredstvo za ciscenje degenerizam prve klase.
Izgubiti dva puta titulu a sve ti ispred nosa.
Otjerate sve ono sto je valjalo oko Želje i u Želji.
Posvadjati navijace da se biju izmedu sebe je vrhunac.
Hervas ubleha stoljeca.
Elsner prevara stoljeca.
ne mislim na proslu upravu naravno, oni su svoje zavrsiliBezideja je napisao/la:Predstavili su prosli plan prije 5 god evropskog Želju, a onda otisli na sud zbog 20.000 KM. Treba opet da mi oni nesto predstavljaju..irfo je napisao/la:fino nek se iskupe na skupstini svi, pa nek predstave ideje pa da vidimo ko ima najbolji plan za buducnost kluba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- invincible1921
- Kontakt:
A vizionarski potez da placas igraca 10 + hiljada i onda kao da ga zaj.ebes posaljes na tribineBezideja je napisao/la:Najvece ublehe ikad su nam izbile tolike pare. Hajd dobro Kostic nego doveo pomocnog s sobom. Izbili nam para za mjesec da te Bog mili sacuva.
Hervas ubleha stoljeca.
Elsner prevara stoljeca.

Kao sto rekoh nikad veci amateri za vece pare nisu igrali u zelji.
Kakvih je sve levata primalo 5 6 milja....ako ne i vise.
Ja bih jos na ovo vase sve spomenuo i dovodjenje Papca. Licno nista protiv njega kao osobe ili igraca, ali ako neko moze nek napise koje je igrace on doveo i sta su uradili ti isti?
=\_1921_/=
Za nedobijanje licence isključivo je kriva komisija za licenciranje, jer ako je Čelik mogao dobiti licencu za PL onda smo mi morali dobiti za Europu, ako se naši ne budu žalili UEFA - I moroni su teški, mada ja ne vidim sposobnog čovjeka u ovoj upravi, nažalost mi smo klub koji je ogledalo društva cjelokupnog gdje se svi traže da zarade neki dinar od Želje, svima njima je u prvom planu lični interes pa Željo jer da nije tako do sad bi dignuli toliku hajku na savez da je trebalo doći i do protesta i mnogo krupnijih stvari, a šta mi radimo, pišemo neka saopćenja
-
- Kontakt:
Metla treba da radi
SILJAK AUT
SELIMOVIC AUT
Dragi Zeljovci sprema nam se privatizacija koja je gora i od one ratne
LOPOVIIIIIIIII
SILJAK AUT
SELIMOVIC AUT
LOPOVIIIIIIIII
- plavousrcu
- Kontakt:
Zahvaljujuci vizionaru Misimovicu mi smo podijeljeni kao nikada. Ne bi me cudilo da dva brata se prije spavanja "kolju". Njegov drug bandit Begic to zna i zato bilda misice na Zelji. Privatizacija? Kupuje nas pivarlisander je napisao/la:Za nedobijanje licence isključivo je kriva komisija za licenciranje, jer ako je Čelik mogao dobiti licencu za PL onda smo mi morali dobiti za Europu, ako se naši ne budu žalili UEFA - I moroni su teški, mada ja ne vidim sposobnog čovjeka u ovoj upravi, nažalost mi smo klub koji je ogledalo društva cjelokupnog gdje se svi traže da zarade neki dinar od Želje, svima njima je u prvom planu lični interes pa Željo jer da nije tako do sad bi dignuli toliku hajku na savez da je trebalo doći i do protesta i mnogo krupnijih stvari, a šta mi radimo, pišemo neka saopćenja

- SarajevskaHunta
- Kontakt:
KurkoCETRICETRIDVA je napisao/la:Metla treba da radi
SILJAK AUT
SELIMOVIC AUT
LOPOVIIIIIIIII

A privatizaciju je pokusala prosla uprava na celu sa S.M. pa se zavrsi sve sa milionskim dugovanjima dakle suplja prica lobotomije
Evo ko je tacnije za privatizaciju

kvalitet je napisao/la: ↑uto maj 28, 2019 9:15 pm
A i ja raspravljam s čovjekom koji smatra da je Hajduk dobro uređen (to koliko ih ismijavaju u Zagrebu i Rijeci je za sjesti i plakati). Hajduk koji je posljednju titulu osvojio u sezoni 2004/2005. Hajduk koji ima UBJEDLJIVO najviše navijača u Hrvatskoj (poslije Zvezde i u regiji), BOGATU historiju, koji ima EKSTRA stadion, SUPER uvjete za treniranje, sve što je klubu neophodno da bi se SVAKE godine borio za pehare. Bore li se? Ne bore. Ko je odgovoran? Rukovodstvo. Ko bira kod njih rukovodstvo, odnosno ko se pita? Navijači. I onda im krivi Dinamo, Mamić, HNS... pa kad poče i Rijeka nešto osvajati, svi im krivi, samo oni nisu. Toliko o njima i toliko o tome da se navijači nešto trebaju pitati.
Vedran Vukotić kojeg svi prizivate, uključujući i mene, je ZA ulazak investitora, a da to sve bude regulirano ugovorima kako bi se Željo zaštitio. Čovjek je za to jer zna kako stvari funkcioniraju u poslovnom svijetu i zna koliko dobrog to može donijeti Želji. Ponavljam, nisam za "divlje" prodaje sumnjivim licima, već sam za ozbiljnog investitora i da sve bude popraćeno ozbiljnim ugovorima. I dalje ne shvatam kako je ovo prodaja Željinog identiteta, ali hajde...

Zadnja izmjena: SarajevskaHunta, dana/u 28 maj 2019, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ako ima takvih, to su onda najveci majmuni.irfo je napisao/la:Al zamisli da ima onih kojima je Amar krivac za nedobijanje licence....
Jednom za sva vremena da se zna:
Samo dušmani kluba imaju nešto protiv čovjeka koji je donio 10 trofeja u Želju. Zapravo, Amar je trenutno jedina svijetla tacka ovog kluba i neka nada za normalizaciju - pošto su Misketovi kmetovi ostavili brdo sranja iza sebe. Trebat ce godine da se klub oporavi od njih. Godine !
Amar je željovac 101% , od glave do pete, ništa drugo i ne može biti, sudbina mu je takva, kao ex navijac sa juga, kao ex igrac , kao trener i nekadašnji i sadašnji, kao sin najvece legende kluba itd. I ko to može tvrditi da je veci željovac od Amara ? Sve ostalo je sranje od price i dušmanluk koji je povremeno ubaci na ove teme u prikrivenoj formi. A ima i takvih placenika.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 25 gostiju.