FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Ostaviti - Handu, Skriniara, DeVrija i Lautara
Prodati - Sve ostalo
Hvala.
Prodati - Sve ostalo
Hvala.
#Ausilio OUT
HahhahjJericho je napisao/la:Ostaviti - Handu, Skriniara, DeVrija i Lautara
Prodati - Sve ostalo
Hvala.
Ja poceo da pisem koga treba sve prodat i onda vidjeh tvoj post, Puno lakse ovako napisat, onako Lista predugacka
Zadnja izmjena: Vrebac, dana/u 26 maj 2019, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Kupit ovog malog iz Empolia, decko je zvijer
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ostavit i D'Ambrosia koji je odigrao top sezonu. Za ostalo se slazem.Jericho je napisao/la:Ostaviti - Handu, Skriniara, DeVrija i Lautara
Prodati - Sve ostalo
Hvala.
Mada ne bih odbio neke lude ponude ni za stopere...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Pa ukratko je ovako kao što sam napisao.. Eventualno D'Ambrosio, Asamoah, Brozovic i Nainggolan mogu ostati za rotacije, al i da jedan od njih ode bolila bi me ćoša.. Keitu bi pokušao otkupiti, ali za nekih max 22-23mil, ali i on je slobodan ako ne može ta cijena...Vrebac je napisao/la: Ja poceo da pisem koga treba sve prodat i onda vidjeh tvoj post, Puno lakse ovako napisat, onako Lista predugacka
Dalbertu još včrs terminate contract.. Ja nikad glupljeg igrača nisam gledao
#Ausilio OUT
Nemoj mi Danila.Jericho je napisao/la:Ostaviti - Handu, Skriniara, DeVrija i Lautara
Prodati - Sve ostalo
Hvala.
Počeo kao klaun tipa Nagatomo i slični,a došao do ovoga danas.Čovjek nije neka super kvaliteta to je svakome očito,al je sasvim solidan da igra beka u Interu.Limite njegove naravno znamo,ali čovjek ima srce ogromno kojim dosta tog nadoknađuje.Jedan od rijetkih takvih u ekipi.I uvijek se ukazuje u bitnim trenucima.Večeras ono čišćenje,prošle sezone gol protiv Lazia,jos par bitnih golova i asistencija,reakcija...dosta takvih momenata.CLUTCH DANILO
Od Dalberta preplašenijeg igrača nisam vidio.Čovjek nije 3 utakmice odigrao u kojima se vlastite sjene ne boji.Šteta jer neku kvalitetu ima.
Prodat papucara, a dovesti Cavania 
Lautaro-Cavani perverzija napad...Conte da ih poslozi...
Keitu bih ja ostavio bas zbog toga sto ce biti dosta igranja sa dva napadaca, a on je tu odlican...
Danilo, Radja, Vecino klupa... bekovi, dva veznjaka i mjera
Lautaro-Cavani perverzija napad...Conte da ih poslozi...
Keitu bih ja ostavio bas zbog toga sto ce biti dosta igranja sa dva napadaca, a on je tu odlican...
Danilo, Radja, Vecino klupa... bekovi, dva veznjaka i mjera
Moja zelja je Poulsen iz Laipziga on je sljedeci Mandzukic.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Prije bih Lukakua nego Cavania.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
neroazzurni
- Kontakt:
e yebiga sad...bas preseravanje
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Jesu li ove Radjine izjave tačne u vezi Spallettija? Tj da se oprašta od njega?
Daj Contea pa da dogodine napadnemo Juventus
Daj Contea pa da dogodine napadnemo Juventus
Cavani je savršen napadač.Ne bi trebalo ni sekunde razmišljat ako postoji ikakva šansa potpisat ga.
Icardi>Cavani
Meni je taj Cavani izvikan poprilično, ne kažem da nije klasa ali opet je i na kraju karijere. S njim downgrade u odnosu na Maura i to za dvije stepenice. A ovima iz CN se mame nayebem ako otjeraju Maura. A hoće.
Meni je taj Cavani izvikan poprilično, ne kažem da nije klasa ali opet je i na kraju karijere. S njim downgrade u odnosu na Maura i to za dvije stepenice. A ovima iz CN se mame nayebem ako otjeraju Maura. A hoće.
Ne bi rekao da je downgrade.Jedino je stariji.Prije mi je debelo podcijenjen nego što je precijenjen.
-
neroazzurni
- Kontakt:
ne vidim ni promil sanse da Wandin ostane i pozdravljam to
Cavani je zvijer samo takva i krenuo bih na njega svim silama
ma bit ce transfera to je sigurno, frljavi tek treba da se dokaze a hoce!
samo da prvo trenera rijesimo, da se krene redom...
Cavani je zvijer samo takva i krenuo bih na njega svim silama
ma bit ce transfera to je sigurno, frljavi tek treba da se dokaze a hoce!
samo da prvo trenera rijesimo, da se krene redom...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Je li neko planirao dres kupovati?
Planirao ja uzeti Lautara za iduću godinu preko ovog mojdres, nešto mi se ne daje 120 eura.
Privlači me i dres iz 17/18 , prebitna sezona i prelijep dres.
Planirao ja uzeti Lautara za iduću godinu preko ovog mojdres, nešto mi se ne daje 120 eura.
Dimarco izgleda ode u Benficu za €10-12mil..Di Marzio - Conte will sign a 3year contract for €12million per season after taxes .
#Ausilio OUT
Za je*enih 12M po sezoni se moraš za naslov borit,nema nikakvih isprika.Što povlači to da će ekipa morati biti toliko pojačana da se bori za naslov vec iduce sezone.Prividno ili stvarno ostaje za vidjeti.Stvarno ako se odrade pametni transferi,prividno ako se istresu veliki novci na tipove poput Lukakua pa hu ha potrošili smo hrpu keša pa smo sad kandidati za naslov.A ustvari ekipa je goli prosjek i ne samo da doživljava krah na terenu nego i onaj financijski kad se vecina skupih prinova pokaze teskim promasajima.
Gdje si to vidio?Jericho je napisao/la:Dimarco izgleda ode u Benficu za €10-12mil..
Spalletti je imo 4.5mil ako se ne varam, ovaj 6...nije neka razlikaSiamoNoi je napisao/la:Za je*enih 12M po sezoni se moraš za naslov borit,nema nikakvih isprika.Što povlači to da će ekipa morati biti toliko pojačana da se bori za naslov vec iduce sezone.Prividno ili stvarno ostaje za vidjeti.Stvarno ako se odrade pametni transferi,prividno ako se istresu veliki novci na tipove poput Lukakua pa hu ha potrošili smo hrpu keša pa smo sad kandidati za naslov.A ustvari ekipa je goli prosjek i ne samo da doživljava krah na terenu nego i onaj financijski kad se vecina skupih prinova pokaze teskim promasajima.Gdje si to vidio?Jericho je napisao/la:Dimarco izgleda ode u Benficu za €10-12mil..
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Conte ce imati 12 mil neto i bice daleko najplaceniji trener u Calciu osim ako Juventus ne izvuce pepa ili pochea... to mu ga dodje oko 22 mil bruto.... sigurno ce conte biti i medju 5 najplacenijih trenera u svijetu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.