Zar nije tajno glasanjePantelija je napisao/la:5 za i 1 suzdrzan (maid delic)BosniaBoston je napisao/la:Na stadionu osim Begica spominjati i Ivicu Djogica,predsjednika drugostepene komisije i covjek ciji je glas presudio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zar nije tajno glasanjePantelija je napisao/la:5 za i 1 suzdrzan (maid delic)BosniaBoston je napisao/la:Na stadionu osim Begica spominjati i Ivicu Djogica,predsjednika drugostepene komisije i covjek ciji je glas presudio
Dragi forumaš,da li znaš da nema zakona o sportu da nije izglasan,kako će biti privatizacija kad nemaš zakon?CETRICETRIDVA je napisao/la:Metla treba da radi
SILJAK AUT
SELIMOVIC AUT
Dragi Zeljovci sprema nam se privatizacija koja je gora i od one ratne
LOPOVIIIIIIIII
Ovo se i definitivno slažem i vjerujem da je to.BosniaBoston je napisao/la:Da je Celik npr.ili neki drugi bosnjacki klub pa i hrvatski bio mjesto radnika mi bi dobili licencu,al tako nam grah pai.Tuzba je jedina opcija
Neki dan govorim navijacu Mladosti ako budete iza Zelje , necete ici u evropu jer zeljo ce dobiti licencu , razmisljajuci upravo kao ti .. Da je bilo ko drugi od bosnjacki klubova bio umjesto Radnika , vi bi digurno licencu dobili .. E sad ako je bilo imali osnova da vam se da licenca trebalo je dati kraj price , nema se sta glasat .BosniaBoston je napisao/la:Da je Celik npr.ili neki drugi bosnjacki klub pa i hrvatski bio mjesto radnika mi bi dobili licencu,al tako nam grah pai.Tuzba je jedina opcija
15 termina , oni se sa Dzajom ganjaju bas dugo ....UBIPITAR je napisao/la:Bojac je probio 5 termina,nit je imao namjeru da plati 500.000 km,odnosno dok Čelikovi turci Zeljkovicu nisu u platili.
Ni blizu ova dva slučaja.
Na UEFI glat prolazimo!
Mislim da to neće piti vode, nikakva žalba, pogotovo našem Savezu i IO našeg Saveza. Daj Bože da UEFA pokrene postupak preispitivanja procesa dobijanja licenci u obje komisije.HeraklitMracni je napisao/la:15 termina , oni se sa Dzajom ganjaju bas dugo ....UBIPITAR je napisao/la:Bojac je probio 5 termina,nit je imao namjeru da plati 500.000 km,odnosno dok Čelikovi turci Zeljkovicu nisu u platili.
Ni blizu ova dva slučaja.
Na UEFI glat prolazimo!
To nema nikakve veze s ovim slucajem. A drugo da se gleda kako treba da se gleda zbog dugova vi nikad ne bi mogli igrati premijer ligu. Nego se potpise reprogram i jovo nanovo opet..Riziko je napisao/la:Moj klub je prošle godine izbacčen iz lige jer 2na vrijeme nije platio dug ka Džaji.
Isto tako je i sad Željo probio termin.
Da je dobio licencu, onda bi se otvorila pandorina kutija, i maltene bi bilo kakavi uslovi za licencu bili izbrisani.
Dvostruki aršin bi bio.
Znam da ja da je savez za odstrijela odavno, teški slijepci, ali ovdje ne mogu baš gledati kroz prste.
Mene da se pita, generalno bi ukinuo drugostepenu komisiju (sem ako nije to uefa tražila). Ko ne ispuni uslove od određenog roka, ćao, zdravo, taman 8 klubova igralo ligu.
Pa imas par likova koji su obicni placenici predvodjeni istim onim koji su podvalili raji odlazak odavde s foruma. Tu je mlada grupa koja prati Zelju preko strima ali im ovi stariji daju neke poluinformacije. Svima njima dodaj po nekoliko laznih nikova i eto foruma. Zao mi samo normalne raje koja tamo ne moze nista napisati da ne budu ismijani. Pa samo pogledas koliko je raje odavde otislo i koliko ih danas tamo pise. mozda 5%. Sve je to dobro uigrana ekipa sa skrivenim forumima gdje se dogovaraju sta ce i kako pisati. Islo se na pice, ruckove i vecere s clanovima bivse uprave. Placenici obicni. Cast normalnoj raji koje ima, ali vrlo malo. Bas me zanima medju tim likovima koji pljuju po Amaru koliko njih je registrovano u zadnje vrijeme, koliko njih nema drugaciji post osim vrijedjanja Amara?Bezideja je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako Željovci na onom forumu dopustaju da administrator pise protiv Amar? Jel moguce da raja dalje pise na onom forumu? Ja ne znam da li su ono sve pitari ili sta je ono? Mjesto gdje pisu Željini navijaci? Fuj
Ma neshvatljivo mi je da raja ono dopusta. Nemoguce da su sve djecurlija. Bruka i sramota od foruma.HongKong je napisao/la:Pa imas par likova koji su obicni placenici predvodjeni istim onim koji su podvalili raji odlazak odavde s foruma. Tu je mlada grupa koja prati Zelju preko strima ali im ovi stariji daju neke poluinformacije. Svima njima dodaj po nekoliko laznih nikova i eto foruma. Zao mi samo normalne raje koja tamo ne moze nista napisati da ne budu ismijani. Pa samo pogledas koliko je raje odavde otislo i koliko ih danas tamo pise. mozda 5%. Sve je to dobro uigrana ekipa sa skrivenim forumima gdje se dogovaraju sta ce i kako pisati. Islo se na pice, ruckove i vecere s clanovima bivse uprave. Placenici obicni. Cast normalnoj raji koje ima, ali vrlo malo. Bas me zanima medju tim likovima koji pljuju po Amaru koliko njih je registrovano u zadnje vrijeme, koliko njih nema drugaciji post osim vrijedjanja Amara?Bezideja je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako Željovci na onom forumu dopustaju da administrator pise protiv Amar? Jel moguce da raja dalje pise na onom forumu? Ja ne znam da li su ono sve pitari ili sta je ono? Mjesto gdje pisu Željini navijaci? Fuj
Badxak optuzuje savez,ogorcen je, pita se sto se cekao kraj prvenstva da se donese odluka. Kaze da je bilo ko drugi osim Radnika zavrsio iza nas da bi mi dobili licencu i da mu je zao navijaca. Tvrdi da je ovo dobra ekipa u upravi i da ce na sjednici iznijeti sta su dosad uradili jer po ovom ispade da nista ne rade... Et ukratkoirfo je napisao/la:Imal ko avaz danasnji, sta pise o licenci? vidim na naslovnoj dvije stranice o tome
Mudonja je Jasko,veliki fanatik i odavno kvalitetniji kadar nismo imali u klubu,i budite sigurni da licno on nema nikakvih skrivenih ambicija jednostavno voli Želju to vam moze svako potvrditi u Konjicu.StrikeWarzone je napisao/la:Badxak optuzuje savez,ogorcen je, pita se sto se cekao kraj prvenstva da se donese odluka. Kaze da je bilo ko drugi osim Radnika zavrsio iza nas da bi mi dobili licencu i da mu je zao navijaca. Tvrdi da je ovo dobra ekipa u upravi i da ce na sjednici iznijeti sta su dosad uradili jer po ovom ispade da nista ne rade... Et ukratkoirfo je napisao/la:Imal ko avaz danasnji, sta pise o licenci? vidim na naslovnoj dvije stranice o tome
hvalaStrikeWarzone je napisao/la:Badxak optuzuje savez,ogorcen je, pita se sto se cekao kraj prvenstva da se donese odluka. Kaze da je bilo ko drugi osim Radnika zavrsio iza nas da bi mi dobili licencu i da mu je zao navijaca. Tvrdi da je ovo dobra ekipa u upravi i da ce na sjednici iznijeti sta su dosad uradili jer po ovom ispade da nista ne rade... Et ukratkoirfo je napisao/la:Imal ko avaz danasnji, sta pise o licenci? vidim na naslovnoj dvije stranice o tome
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 21 gost.