Ja sam također misljenja da Milenko nije za neke veće domete....možda ta borba za opstanak i to je plafon...mislim da tu sada glavnu riječ oko maltene svega će imati Muratovic ....al mozda Milenko iznenadi....ko znatuzlacity2017 je napisao/la:Nemam ja šta mijenjati mišljenje.Po mom uvjerenju Bošnjaković nije trener za PLBIH.TzBulevar87 je napisao/la:@tuzlashity2017
Licno cu reci i pokazati Milenku sta si pisao za njega i za njegvo rad da ne bi kojim slucajem "okrenuo ploču"... ne mozes pljuvat pa polizat, kako to do sada nisi shvatio
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bravo za Milenka. Svaka čast kralju. 3-4 sedmice ranije popljujes klubove iz Tuzle a onda te jedan od njih zaposli...Nadam se da će im i keš uzeti i to žestok.
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje je popisao obadva klubaklma1 je napisao/la:Bravo za Milenka. Svaka čast kralju. 3-4 sedmice ranije popljujes klubove iz Tuzle a onda te jedan od njih zaposli...Nadam se da će im i keš uzeti i to žestok.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Tabela će njemu uzeti mjeru.klma1 je napisao/la:Bravo za Milenka. Svaka čast kralju. 3-4 sedmice ranije popljujes klubove iz Tuzle a onda te jedan od njih zaposli...Nadam se da će im i keš uzeti i to žestok.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
I meni se čini da je on u onoj izjavi aludirao na ljude koji su ga šutnuli iz Slobode.staragarda je napisao/la:Gdje je popisao obadva klubaklma1 je napisao/la:Bravo za Milenka. Svaka čast kralju. 3-4 sedmice ranije popljujes klubove iz Tuzle a onda te jedan od njih zaposli...Nadam se da će im i keš uzeti i to žestok.
"Mi sa još jednom utakmicom rješavamo svoj opstanak, a to je bilo gotovo nemguće. Ja se divim svojoj Upravi koja je imala hrabrosti mene da dovede, čovjeka koji je neiskusan, čovjeka koji ne zna, čovjeka koji je svugdje dobro došao osim u svom gradu i čovjeka koji je napravljen neznalicom u svom gradu. Ja sam Milenko Bošnjaković magistar nauka iz oblasti sporta i tjelesnog odgoja, nosilac UEFA Pro licence. To sam ja, ali u svom gradu mi ne daju da radim. Sva sreća ima onih koji su spremni dati mi priliku".
Ne znam, možda vi i niste iz Tuzle.
& $ ?
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Ali vi ste ga napenalili.klma1 je napisao/la:"Mi sa još jednom utakmicom rješavamo svoj opstanak, a to je bilo gotovo nemguće. Ja se divim svojoj Upravi koja je imala hrabrosti mene da dovede, čovjeka koji je neiskusan, čovjeka koji ne zna, čovjeka koji je svugdje dobro došao osim u svom gradu i čovjeka koji je napravljen neznalicom u svom gradu. Ja sam Milenko Bošnjaković magistar nauka iz oblasti sporta i tjelesnog odgoja, nosilac UEFA Pro licence. To sam ja, ali u svom gradu mi ne daju da radim. Sva sreća ima onih koji su spremni dati mi priliku".
Koliko se sjećam SLoga ga je otpustila jer im treba ozbiljno trenersko ime a on završio u Radničkom. Onda ga je Sloboda otpustila kad je otišao onaj alkos. I na posle par godina ta ista Sloga ili Tuzla City zaposli tog istog Milenka i to u Premijer ligi. I zato još jednom bravo kralju.tuzlacity2017 je napisao/la:Ali vi ste ga napenalili.klma1 je napisao/la:"Mi sa još jednom utakmicom rješavamo svoj opstanak, a to je bilo gotovo nemguće. Ja se divim svojoj Upravi koja je imala hrabrosti mene da dovede, čovjeka koji je neiskusan, čovjeka koji ne zna, čovjeka koji je svugdje dobro došao osim u svom gradu i čovjeka koji je napravljen neznalicom u svom gradu. Ja sam Milenko Bošnjaković magistar nauka iz oblasti sporta i tjelesnog odgoja, nosilac UEFA Pro licence. To sam ja, ali u svom gradu mi ne daju da radim. Sva sreća ima onih koji su spremni dati mi priliku".
& $ ?
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
– "Objavljujemo demantij na navedene informacije kako bismo zaustavili širenje istih i obavještavamo naše vjerne navijače da tim menadžer Admir Smajić i šef stručnog štaba, Milenko Bošnjaković ostaju na klupi Slobode, te da nastavljaju raditi “punom parom” kako bi što spremniji dočekali početak sezone – saopćeno je iz FK Sloboda.klma1 je napisao/la:Koliko se sjećam SLoga ga je otpustila jer im treba ozbiljno trenersko ime a on završio u Radničkom. Onda ga je Sloboda otpustila kad je otišao onaj alkos. I na posle par godina ta ista Sloga ili Tuzla City zaposli tog istog Milenka i to u Premijer ligi. I zato još jednom bravo kralju.tuzlacity2017 je napisao/la:Ali vi ste ga napenalili.klma1 je napisao/la:"Mi sa još jednom utakmicom rješavamo svoj opstanak, a to je bilo gotovo nemguće. Ja se divim svojoj Upravi koja je imala hrabrosti mene da dovede, čovjeka koji je neiskusan, čovjeka koji ne zna, čovjeka koji je svugdje dobro došao osim u svom gradu i čovjeka koji je napravljen neznalicom u svom gradu. Ja sam Milenko Bošnjaković magistar nauka iz oblasti sporta i tjelesnog odgoja, nosilac UEFA Pro licence. To sam ja, ali u svom gradu mi ne daju da radim. Sva sreća ima onih koji su spremni dati mi priliku".
Oglasio se i trener Milenko Bošnjakovića.
– Nismo čitali nikakve portale, novine. Nemamo vremena. Pripremamo treninge, treniramo, analiziramo ono što smo do sada uradili. Navodi u medijima su neistiniti. Ostajemo raditi u punom kapacitetu i odgovorno tvrdim, dok smo nas dvojica ovdje, niti jedan pojedinac neće odnijeti na osnovu ugovora novac građana moga grada, a da prije toga ne ostavi krvava koljena za grb Slobode i na terenu vrati zalaganjem svaku marku našim navijačima. Odličnu saradnju imamo sa predsjednikom kluba i sportskim direktorom, atmosfera u ekipi je odlična i nastavljamo dalje po planu i programu – kazao je Bošnjaković za službenu klupsku stranicu."
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje ti u ovoj izjavi vidiš pišanje ...čovjek je ovo sarkasricno opleo po Slobodi i Tuzli jer je donekle i bio u pravu...ovo je više pišanje po upravama nego po klubovimaklma1 je napisao/la:"Mi sa još jednom utakmicom rješavamo svoj opstanak, a to je bilo gotovo nemguće. Ja se divim svojoj Upravi koja je imala hrabrosti mene da dovede, čovjeka koji je neiskusan, čovjeka koji ne zna, čovjeka koji je svugdje dobro došao osim u svom gradu i čovjeka koji je napravljen neznalicom u svom gradu. Ja sam Milenko Bošnjaković magistar nauka iz oblasti sporta i tjelesnog odgoja, nosilac UEFA Pro licence. To sam ja, ali u svom gradu mi ne daju da radim. Sva sreća ima onih koji su spremni dati mi priliku".
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Ovo je situacija kada je Bašić zamijenio na kormilu Sloge Bošnjakovića.01.12.2016.
Prva liga FBiH
Pregled utakmica FK „Sloga“
FK „Sloga“ Simin Han, nakon prvog dijela sezone 2016/2017, osvojio je 19 bodova i zauzeo desetu poziciju na tabeli Prve lige FBiH.
Nogometaši FK „Sloga“ su u jesenjem dijelu takmičenja sakupili 19 bodova i zauzeli desetu poziciju na tabeli Prve lige FBiH, ostvarivši 6 pobjeda, 1 utakmicu su odigrali neriješeno, te su u 8 utakmica poraženi, uz gol razliku 20:22.
Prvi strijelac ekipe iz Siminog Hana nakon prvog dijela takmičenja je Ibrahimović Mirel sa 7 postignutih pogodaka, a sljedi ga Radovanović Igor sa 5 pogodaka, te Fejzić Edin i Todorović Darjan sa po 2 pogotka.
................
OVO JE KONAČNA TABELA SEZONE 2016/17 SA TRENEROM BAŠIĆEM.
1. GOŠK Gabela....... 30.. 16.. 8... 6.. 50:26..56 Plasman u Premijer ligu
2. Bosna Visoko....... 30.. 15.. 5.. 10.. 39:29..50
3. Sloga Simin Han ...30.. 15.. 3.. 12.. 43:36..48
Prva liga FBiH
Pregled utakmica FK „Sloga“
FK „Sloga“ Simin Han, nakon prvog dijela sezone 2016/2017, osvojio je 19 bodova i zauzeo desetu poziciju na tabeli Prve lige FBiH.
Nogometaši FK „Sloga“ su u jesenjem dijelu takmičenja sakupili 19 bodova i zauzeli desetu poziciju na tabeli Prve lige FBiH, ostvarivši 6 pobjeda, 1 utakmicu su odigrali neriješeno, te su u 8 utakmica poraženi, uz gol razliku 20:22.
Prvi strijelac ekipe iz Siminog Hana nakon prvog dijela takmičenja je Ibrahimović Mirel sa 7 postignutih pogodaka, a sljedi ga Radovanović Igor sa 5 pogodaka, te Fejzić Edin i Todorović Darjan sa po 2 pogotka.
................
OVO JE KONAČNA TABELA SEZONE 2016/17 SA TRENEROM BAŠIĆEM.
1. GOŠK Gabela....... 30.. 16.. 8... 6.. 50:26..56 Plasman u Premijer ligu
2. Bosna Visoko....... 30.. 15.. 5.. 10.. 39:29..50
3. Sloga Simin Han ...30.. 15.. 3.. 12.. 43:36..48
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 29 maj 2019, 18:18, ukupno mijenjano 11 puta.
Nisam ni rekao pisanje.Nego da je popljuvao klubove iz Tuzle. Tačno tako @staragarda uprave klubova Tuzla City i Slobode. Zato što u Tuzli imamo dva kluba. Zato što i ti navijaš za klub koji ima para za poznate igrače i poznata trenerska imena. A nije se zgoreg podsjetiti da je iz Sloge otiša zato što se slaže ozbiljna priča https://sportsport.ba/fudbal/nermin-bas ... han/220362. Što bi značilo da on to nije jer za njega nije bilo mjesta. I onda posle par godina kad klub uđe u premijer ligu dovedu njega i to nakon što ih je sa Zvijezdom uzeo na Tušnju i nakon što je rekao u osnovi da je sramota da naši nemaju mjesta u Tuzli a velik keš se daje nekakvim zvijezdama. I zato svaka čast kralju i dobro pare da im uzmeš.staragarda je napisao/la:...
Gdje ti u ovoj izjavi vidiš pišanje ...čovjek je ovo sarkasricno opleo po Slobodi i Tuzli jer je donekle i bio u pravu...ovo je više pišanje po upravama nego po klubovima
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro...stariji je par godina....nabro je i nešto premierligaskog iskustva...možda nešto i bude od njega mada sam već rekao da ja licno cisto sumnjam...za borbu sa velikom četvrtkom i napad na trofej ili evropu potrebna je neka stara iskusna kajla....tipa musemić, slišković ili jovic recimo...klma1 je napisao/la:Nisam ni rekao pisanje.Nego da je popljuvao klubove iz Tuzle. Tačno tako @staragarda uprave klubova Tuzla City i Slobode. Zato što u Tuzli imamo dva kluba. Zato što i ti navijaš za klub koji ima para za poznate igrače i poznata trenerska imena. A nije se zgoreg podsjetiti da je iz Sloge otiša zato što se slaže ozbiljna priča https://sportsport.ba/fudbal/nermin-bas ... han/220362. Što bi značilo da on to nije jer za njega nije bilo mjesta. I onda posle par godina kad klub uđe u premijer ligu dovedu njega i to nakon što ih je sa Zvijezdom uzeo na Tušnju i nakon što je rekao u osnovi da je sramota da naši nemaju mjesta u Tuzli a velik keš se daje nekakvim zvijezdama. I zato svaka čast kralju i dobro pare da im uzmeš.staragarda je napisao/la:...
Gdje ti u ovoj izjavi vidiš pišanje ...čovjek je ovo sarkasricno opleo po Slobodi i Tuzli jer je donekle i bio u pravu...ovo je više pišanje po upravama nego po klubovima
- BosanacGorstak
- Kontakt:
fukaroni je napisao/la:molio bih clanove slobodinog pdf da prestanu komunicirat sa grobarima kocijasima i neznam sta je ovaj bosanac po zanimanju al saznat cu oni sva trojica se k urce sa azmirovim parama i zavukli mu se duboko u pakas oni ce biti i ostati mali prigradski klub bez stadiona i bez navijaca
Ti si momce komedija,ni @sariel na vrhuncu svojih ludarija nije valjao ovakve gluposti,ono internet huligan spreman je se i potuci jer je ideja ali i klub koji zastupa jedna stogodisnja rupa i odkud nekom pravo da to kaze jer to njega provocira a dodju svjesno na temu da im se to stalno ponavlja..stvarno interesantni ljudi..Jos se i uvlacim Azmiru u pakas sa anonimnim profilom i kurcim se sa tim istim Azmirovim parama
Tacno je vrijeme da vam ovaj Kozlic baci kakvu transu,poceli ste se gubiti totalno.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
- BosanacGorstak
- Kontakt:
U sustini ni sa jednim nebi pogrijesili,ali izmedju njih dvojice uvijek bi prije uzeo Musemica.Covjek je odlican trener ali mislim da nema ambiciju ni doci ali ni napustiti Sarajevo jer mu mi ne mozemo nista ponuditi sto mu Sarajevo ne moze jos toliko i prebacitituzlacity2017 je napisao/la: - Ja sam uvjeren da će Direktor Muratovć dovesti prave igrače ali i zadržati one koji vrijede.
- Sliškovića treba zaganjati za trenera.On je trenerski vuk.Ima znanje,iskustvo i autoritet.
- Musemiću treba odmor od sarejevske apetitli publike.Ako neće više ostajat u Sarajevu a pravi je trenutak da ode, onda i njemu bujrum.Vidjeli smo za kratko vrijeme na primjeru Varešanovića šta znači trener.Prvo trener i to onaj koji se ne dozvoljava miješati nikom u svoj posao.
Na kraju smo doveli Bosnjakovica,nemam pojma sta bi tacno rekao.Hvala mu za onaj period koji je proveo s nama na nasem putu u premijerligu,dobrodosao i ovaj put u klub al nekako sam utiska da necemo nesto narocito postici s njim.Veci sam optimista bio prilikom dolaska Starcevica..al et sve u svemu valjda znaju sta rade.
Sto se tice price o napadanju prve cetvorke,ja licno bi bio prezadovoljan i opstankom a da ne pricam o prvoj cetvorci.To necemo moci dobaciti siguran sam sto posto.Ako 5 kola prije kraja izborimo opstanak bit ce za halvaluka.Prvi dio polusezone bi bio uspjeh da ne moramo promjeniti trenera nakon par kola
p.s.Fukare i Sloboda su nam navukli losu nafaku i nistavost na cijeli grad pa nam je u prvih nekoliko sezona bitno samo da izborimo opstanak dok se polahko ovaj luzerski mentalitet ne promjeni u gradu.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i dok ne prestanete varati drzavu na svakom koraku utajom poreza.
bas se pitam da li takve stvari prolaze u USA i kako je moguce da niko od drugih klubova kao ni nadleznih institucija nije reagovao.
bas se pitam da li takve stvari prolaze u USA i kako je moguce da niko od drugih klubova kao ni nadleznih institucija nije reagovao.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ajzea nije Slogi Sloboda kriva, krivo je to sto je Sloga instant klub bez navijaca i prave podrske, sto se misli da ce sve doci bacanjem novca ali se klub ne moze napraviti za 5 ili 10 godina. I da ima najbolje igrace u ligi opet nece biti uspjeha jer igraci tu dodju da uzmu pare i idu dalje.BosanacGorstak je napisao/la:
p.s.Fukare i Sloboda su nam navukli losu nafaku i nistavost na cijeli grad pa nam je u prvih nekoliko sezona bitno samo da izborimo opstanak dok se polahko ovaj luzerski mentalitet ne promjeni u gradu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
O BOŽEtuzlak1987 je napisao/la:Ajzea nije Slogi Sloboda kriva, krivo je to sto je Sloga instant klub bez navijaca i prave podrske, sto se misli da ce sve doci bacanjem novca ali se klub ne moze napraviti za 5 ili 10 godina. I da ima najbolje igrace u ligi opet nece biti uspjeha jer igraci tu dodju da uzmu pare i idu dalje.BosanacGorstak je napisao/la:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta mi ima dosaditi, Sloga ce da dovede sada 15 igraca i otici ce u Mostar npr Velezu i primiti tricu. Sloboda ce da sklepa polovnu ekipu i uzeti Slogi 4 boda i tako to. Standardna prica, dovedite koga hocete opet cete pusiti.
Kad ne bude Sloge i Azmira Sloboda će da uzme Premijer Ligu, a možda i Ligu Prvaka.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.