Uzeću u razmatranje.Denchi je napisao/la:Tuborg u HrasnomAlfredNobel je napisao/la:Zna li neko ovdje neki dobar kafić za pogledati tekmu u subotu? Neka bašta ovo ono..
Nargilhane prekrižite odmah.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi vidio to moj brate..Denchi je napisao/la:E kad napisase da mortem trazi tamnoputog igraca I djeca vidjese da su ublehe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Dajte kakvih mahalskih, smori ova pauza :shisha:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Samo Vego dolazi u obzir.
Poštovanje za Letića, ali mi ganjamo mlade igrače na kojima ćemo kasnije zaraditi, mi smo škola fudbala u državi BiH.
Poštovanje za Letića, ali mi ganjamo mlade igrače na kojima ćemo kasnije zaraditi, mi smo škola fudbala u državi BiH.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebo ti ovu profesionalnost i tajnovitost.. Daj nam vrijeme Ibraka i svakodnevno provlačenje sedam igrača za dolazak. Te Babović, te Sharbini, te Alexandrov, te Tomić, Miske, Spahić itd. Za igrača si znao heftu prije kad dolazi, u koliko i kad potpisuje. Ubi ovo sad. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da je Adukoru sve vani propalo zasad, mogao bi u Čelik možda. 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovo pokazuje koliko nam je liga loša, da jedan od boljih igrača ne može napraviti nikakav inozemni transfer.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je Adukoru sve vani propalo zasad, mogao bi u Čelik možda.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma svaki dan se nešto mijenja ali sve i da ode ne vjerujem da će to biti nešto značajno.. vidjet ćemoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovo pokazuje koliko nam je liga loša, da jedan od boljih igrača ne može napraviti nikakav inozemni transfer.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je Adukoru sve vani propalo zasad, mogao bi u Čelik možda.
Ovo pokazuje sta znaci provesti 6 mjeseci na tribinama. Lijepa opomena buducim "zvijezdama"KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovo pokazuje koliko nam je liga loša, da jedan od boljih igrača ne može napraviti nikakav inozemni transfer.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je Adukoru sve vani propalo zasad, mogao bi u Čelik možda.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nece niko igraca koji je nepoznat, ne pokazuje lojalnost klubu i uz to, nije igrao pola godine.
Mada Adukor ce otici vani, sad za koje pare..sigurno manje nego je ocekivao.
Mada Adukor ce otici vani, sad za koje pare..sigurno manje nego je ocekivao.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- kosevskobrdo
- Kontakt:
BravoPantelija je napisao/la:Ovo pokazuje sta znaci provesti 6 mjeseci na tribinama. Lijepa opomena buducim "zvijezdama"KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovo pokazuje koliko nam je liga loša, da jedan od boljih igrača ne može napraviti nikakav inozemni transfer.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je Adukoru sve vani propalo zasad, mogao bi u Čelik možda.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma opet kontam da može recimo u Grčku drugu, negdje u Rumuniju u neki lošiji klub i slično
U prostorijama kluba potpisan je profesionalni ugovor sa mladim i talentovanim igračem Akademije FK Sarajevo, Harisom Konjalićem u trajanju od pet godina.
FK Sarajevo ovim je potezom nastavio dosadašnju praksu nagrađivanja i davanja šanse mladim igračima koji su u mlađim selekcijama Bordo tima pokazali svoje vještine i fudbalsko umijeće.
Konjalić je rođen 9. januara 2001. godine, a igra na poziciji desnog krila. U Akademiju FK Sarajevo stigao je 2017. godine iz NK Travnik. U tekućoj sezoni odigrao je ukupno 23 utakmice, postigao tri pogotka i upisao jednu asistenciju.
Potpisom mladog Konjalića, Fudbalski klub Sarajevo nastavlja kontinuiran rad na afirmaciji igrača iz Omladinskog pogona, a u prilog tome ide i broj standardnih igrača u seniorskom timu protekle sezone. Sarajevo je sezonu završilo sa čak 12 igrača iz Omladinskog pogona koji su na terenu proveli preko 11 hiljada minuta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Frikis pab ti je najbolji za gledanje utakmica nazoveš malo ranije rezervišeš i gledaš s mirom i ugođaj je top.AlfredNobel je napisao/la:Zna li neko ovdje neki dobar kafić za pogledati tekmu u subotu? Neka bašta ovo ono..
Nargilhane prekrižite odmah.
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa onda je bas glup. Triibine prihvatis samo ako potpises ugovor sa drugim klubom pa onda presjedis. Ovako goloruk pristati da ne prosuzis i da cekas ljeto. ... ja mislim da nece naci bolju opciju od nas .MortemHz je napisao/la:Ma opet kontam da može recimo u Grčku drugu, negdje u Rumuniju u neki lošiji klub i slično
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ako ode u Čelik umjesto da za nas potpiše, onda je teški debil i menadžer mu.
Za Konjalića mi je drago, jer momak dobro igra sve po desnoj strani, od beka do krila. Čestitam.
Za Konjalića mi je drago, jer momak dobro igra sve po desnoj strani, od beka do krila. Čestitam.
Adukor je svakako debil ispao,a za nas da potpise sad nakon svega tek bi glupan ispao jos veci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako će u PL, onda ide u Zrinjski 100%. Zna se ko dovodi takve igrače 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
čuvaj se čepovaAlfredNobel je napisao/la: Uzeću u razmatranje.
šampanjskih
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ako ne uspije nać inostrani angažman šteta bi bilo 'otjerat' takvog igrača. Aduka je dobar momak i samo želi sve najbolje za sebe, ne treba ga grditi zbog toga. Poznaje trenera, poznaje ekipu a na poziciji koju igra nam je potreban jer je Stanojević povrijeđen
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, mavi i 83 gosta.