FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma nemožeš ba zajebat nikoga u 2019toj jarane čak i u ovom kršu od zemlje gledaš tekme lige na mobitelu i vidiš da ga mane....
pa nije niko lud...
nema pretjerano puno smisla produžiti s njim, ni zbog ekipe a ni navijača, hoće van pa idi vani....pa-pa
pa nije niko lud...
nema pretjerano puno smisla produžiti s njim, ni zbog ekipe a ni navijača, hoće van pa idi vani....pa-pa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobar ovaj mali Bradonjic u Radniku,99 godiste .Gledam sad finale kupa RS dva gola Krupi dao proglasen za igraca utakmice,u PL ove sezone 3 gola ima.Treba paznju na njega obratiti,ono sto sam gledao protiv nas brzina ga bas krasi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I Hadzic je masina, tacno se vidi da zna igrati.miky_hz je napisao/la:Dobar ovaj mali Bradonjic u Radniku,99 godiste .Gledam sad finale kupa RS dva gola Krupi dao proglasen za igraca utakmice,u PL ove sezone 3 gola ima.Treba paznju na njega obratiti,ono sto sam gledao protiv nas brzina ga bas krasi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hvala.Lecler je napisao/la:Frikis pab ti je najbolji za gledanje utakmica nazoveš malo ranije rezervišeš i gledaš s mirom i ugođaj je top.AlfredNobel je napisao/la:Zna li neko ovdje neki dobar kafić za pogledati tekmu u subotu? Neka bašta ovo ono..
Nargilhane prekrižite odmah.
Adukor ima debilnog menadžera. On bi i sad dobio ugovor, nije u tome problem to su mi i rekli, samo pod uslovom da nabije nogom tog menadžera. Kako je to majstorski odradio Dušan Hodžić kad je odyebao onog Husarića feminiziranog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
1. Smanjit mu platu upola
2. Javno izvinjenje navijacima i klubu
3. Klupirat ga, koristit ga samo ako nam zatreba i nek grize na terenu.
2. Javno izvinjenje navijacima i klubu
3. Klupirat ga, koristit ga samo ako nam zatreba i nek grize na terenu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sta kazu ovi na ss.ba konjalic rođen devetog januara 2019. Bebi ugovor na 5 godina dali 
You are someone else I am still right here
frikis na skenderiji je super a dosta pitara zna biti ako ti ista znaciAlfredNobel je napisao/la:Hvala.Lecler je napisao/la:Frikis pab ti je najbolji za gledanje utakmica nazoveš malo ranije rezervišeš i gledaš s mirom i ugođaj je top.AlfredNobel je napisao/la:Zna li neko ovdje neki dobar kafić za pogledati tekmu u subotu? Neka bašta ovo ono..
Nargilhane prekrižite odmah.![]()
Adukor ima debilnog menadžera. On bi i sad dobio ugovor, nije u tome problem to su mi i rekli, samo pod uslovom da nabije nogom tog menadžera. Kako je to majstorski odradio Dušan Hodžić kad je odyebao onog Husarića feminiziranog.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:ma nemožeš ba zajebat nikoga u 2019toj jarane čak i u ovom kršu od zemlje gledaš tekme lige na mobitelu i vidiš da ga mane....
pa nije niko lud...
Opet je kona zeljana j.ebana juniori pobjedili na penale u finalu kupa KS
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
belosevic28
- Kontakt:
Dobro panto rece, bas jedna jaka pljuska buducim 'zvijezdama' koji nece da produze ugovor. Na tribine, pa umkesto u Belgiju, Grcku, Poljsku... laganini u Celik (uz duzno postovanje sportskim prijateljima iz Zenice).
Konja
Konja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- muhamedhulk
- Kontakt:
Otvara se Kapicu put u Paderborn, prodali su igraca koji je igrao slicnu poziciju na kojoj i Kapic igra, prednji vezni.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Redžo nam je slobodan opet
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovaj put necu o akademiji . Nemojte se ljutiti nije tema . Obracam se onima koji znaju sta su Vitre i Zekjat . Nemojmo zaobici one mlade ljude izbjeglice iz Libije , Sirije i drugih ugrozenih podrucja . Tuga brate , a posebno apelujem na one koji su i sami bili u toj situaciji .
Molim sve koje ovo ne dotice da se ne ljute na mene , premda smatram da nemaju razloga . Veliko je srce u Pitara . Hvala i halalite .
Molim sve koje ovo ne dotice da se ne ljute na mene , premda smatram da nemaju razloga . Veliko je srce u Pitara . Hvala i halalite .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
belosevic28
- Kontakt:
Davaj Redzu da izgiBemo svi.
Pozz za forumasa @zlo87, koji si ti gospodin
Pozz za forumasa @zlo87, koji si ti gospodin
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dugorocna strategija kluba, iz inkubatora na potpis ugovora.fera je napisao/la:Sta kazu ovi na ss.ba konjalic rođen devetog januara 2019. Bebi ugovor na 5 godina dali
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
jarane jes patnja ovo kad osvajaš, pa ih sad treba branit
Najbolji nogometni klubovi iz regiona okupit će se od 4. do 9. juna na Zlatiboru gdje će učestvovati na drugom po redu Kupu prijateljstva evropskih klubova.
Poznati regionalni turnir za igrače mlađe od 18 godina će ove godine biti održan u drugačijem formatu nego lani, a sve u cilju podizanja kvaliteta takmičenja.
Na turniru će učestvovati 12 ekipa i to je prva velika izmjena u odnosu na prošlu godinu, s obzirom na to da je dosadašnja praksa bila da 16 klubova počinje takmičenje.
Učesnici Kupa prijateljstva evropskih klubova 2019 su: Budućnost Podgorica, Crvena zvezda, Dinamo Zagreb, Maribor, Olimpija Ljubljana, Osijek, Partizan, Sarajevo, Sloboda Tuzla, Vardar, Vojvodina i Željezničar.
Timovi će biti podijeljeni u četiri grupe, a po dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe obezbijedit će plasman u četvrtfinale.
Grupe na Kupu prijateljstva evropskih klubova:
A-grupa: Crvena zvezda, Maribor, Željezničar
B-grupa: Sarajevo, Vojvodina, Budućnost
C-grupa: Dinamo, Olimpija, Vardar
D-grupa: Partizan, Osijek, Sloboda
Trofej brani ekipa Sarajeva koja je prethodne godine u finalu savladala Partizan nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Ovi naši u klubu preozbiljno shvatili prelazak u prvu ekipuSabinho je napisao/la:Dugorocna strategija kluba, iz inkubatora na potpis ugovora.fera je napisao/la:Sta kazu ovi na ss.ba konjalic rođen devetog januara 2019. Bebi ugovor na 5 godina dali
neka ba ljevak je, Reuf radio snimke i napisao skautski izvještaj, piše fino primiri je desnom pa nabije lijevomStroj1946 je napisao/la:Ovi naši u klubu preozbiljno shvatili prelazak u prvu ekipuSabinho je napisao/la:Dugorocna strategija kluba, iz inkubatora na potpis ugovora.fera je napisao/la:Sta kazu ovi na ss.ba konjalic rođen devetog januara 2019. Bebi ugovor na 5 godina dali
samo streamAlfredNobel je napisao/la:@fera
Jel iskrenih ili sthremasha kao ja?
nego ti i kolega beli u porodiliste i obdanista vidis da djeca 2019. godiste podpisuju ugovore razletite se sad dok nije kasno.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amidzaa, Bejker, BeYaZ, bordospartanac, ebi46, emir79, feniksptica, Hightower, HordasFks, Maroon1946, NazorUso, OldTownDistrict, ronaldo99, Suki46, Vanja8 i 182 gosta.