Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
E onda se i ovako i onako neće upoznat

Napisao sam,crkla mi juce bila peta brzina,nikako nije htelo da prebaci i kada navuces na 130 pocne da huci da je to strasno i moram onda usporavati na 110 sto mi je sporo na autoputu.majestic24 je napisao/la:
Kakvo ti je auto u pitanju?? Znas li zbog cega huci??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- majestic24
- Kontakt:
Aha..sad sam procitao. Idu te trojke dobro..ima je u mene kum,bas sam je skoro vozio.Devil je napisao/la:Napisao sam,crkla mi juce bila peta brzina,nikako nije htelo da prebaci i kada navuces na 130 pocne da huci da je to strasno i moram onda usporavati na 110 sto mi je sporo na autoputu.majestic24 je napisao/la:
Evo ja zelim da mijenjam svoje auto. Zaljubio sam se u jednu opel tigru. Tip trazi moje auto i 1500 eura.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pametno123456 je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Onda je ko ja samo sto sam stariji ali nema veze jos ako voli Sarajevo upoznat cemo se . Ali prvo da sklonim fleku sa zida
Ih jezik pregrizo cuj Sarajevo.Odgajo sam to ja od mali nogu i na pravi put izveo.Mali je TM od glave do pete
Jos moja generacija, nema dalje.
Ja sam srecom uspio u ovu zadnju generaciju osmogodisnje, ova devetogodisnja je ...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Dino_TM je napisao/la:Pametno123456 je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Onda je ko ja samo sto sam stariji ali nema veze jos ako voli Sarajevo upoznat cemo se . Ali prvo da sklonim fleku sa zida
Ih jezik pregrizo cuj Sarajevo.Odgajo sam to ja od mali nogu i na pravi put izveo.Mali je TM od glave do pete
Jos moja generacija, nema dalje.
Ja sam srecom uspio u ovu zadnju generaciju osmogodisnje, ova devetogodisnja je ...
Ja sam u devetogodišnjoj
E pozdrav raja
,nova sam na forumu haha navijam za najbolji klub na svijetu xD dolazim iz Sarajeva haha xD
Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
Dobrodošča koleginice, nadam se da ćeš biti redovna na svetoj temi Arsenala i mi Topnici te već nestrpljivo očekujemo tamo.Crnka je napisao/la:E pozdrav raja,nova sam na forumu haha navijam za najbolji klub na svijetu xD dolazim iz Sarajeva haha xD
Sumnjivo je ovo meni
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trojke lete brate,vozio sam nekidan i caletovu poslovnu cetvorku al' nije to to,doduse nisam bio na autoputu nego u gradu i ne svidja mi se nikako.Al' sam zato vozio ortakovu 307.Koja masina jbtmajestic24 je napisao/la:Aha..sad sam procitao. Idu te trojke dobro..ima je u mene kum,bas sam je skoro vozio.Devil je napisao/la:Napisao sam,crkla mi juce bila peta brzina,nikako nije htelo da prebaci i kada navuces na 130 pocne da huci da je to strasno i moram onda usporavati na 110 sto mi je sporo na autoputu.majestic24 je napisao/la:
Evo ja zelim da mijenjam svoje auto. Zaljubio sam se u jednu opel tigru. Tip trazi moje auto i 1500 eura.
Nego koju Tigru mislis? Ona prva generacija mi je ocajna,dok je ova druga Twin Top meni bar dosta bolja al' opet ne bih niti jednu uzeo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
šta ti je sumnjivo
Draza bi mi bila da je brineta.. salim seCrnka je napisao/la:E pozdrav raja,nova sam na forumu haha navijam za najbolji klub na svijetu xD dolazim iz Sarajeva haha xD
Jel' za klub ili jednog od najljepsih igraca Engleske lige?
I da, iskreno se nadam da si pravo zensko..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
hehehe naravno xDBosco je napisao/la:Dobrodošča koleginice, nadam se da ćeš biti redovna na svetoj temi Arsenala i mi Topnici te već nestrpljivo očekujemo tamo.Crnka je napisao/la:E pozdrav raja,nova sam na forumu haha navijam za najbolji klub na svijetu xD dolazim iz Sarajeva haha xD
Hairlija do subote.
sve veca pojava korisnicaUnica_Liverpool_ je napisao/la:šta ti je sumnjivo
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Megamon
- Kontakt:
O Lily tugo mojih danaLily je napisao/la:Draza bi mi bila da je brineta.. salim seCrnka je napisao/la:E pozdrav raja,nova sam na forumu haha navijam za najbolji klub na svijetu xD dolazim iz Sarajeva haha xD
![]()
Jel' za klub ili jednog od najljepsih igraca Engleske lige?![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, i ja sam mišljenja da navija za njih zbog Sagne.Lily je napisao/la:Draza bi mi bila da je brineta.. salim seCrnka je napisao/la:E pozdrav raja,nova sam na forumu haha navijam za najbolji klub na svijetu xD dolazim iz Sarajeva haha xD
![]()
Jel' za klub ili jednog od najljepsih igraca Engleske lige?![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zasto da ne?Monolog je napisao/la: Da, i ja sam mišljenja da navija za njih zbog Sagne.
Bas ima finu frizuricu.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
hahahaha Dijaloge jesi lud
xD,meni je fabregas naljepsi :$ xD
Hairlija do subote.
- Megamon
- Kontakt:
koja je boja tvoje koseLily je napisao/la:Zasto da ne?Monolog je napisao/la: Da, i ja sam mišljenja da navija za njih zbog Sagne.![]()
Bas ima finu frizuricu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dijaloze..Crnka je napisao/la:hahahaha Dijaloge jesi ludxD,meni je fabregas naljepsi :$ xD
To smo shvatili.
Za Megamona i Lily.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, delko, enobarca, Google [Bot] i 121 gost.