Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Šta oni mašaju bez ikakvog pritiska, ne do Bog daje 0:0
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bog te nejebo sta lik promasi 
Sta ste u anketi glasali? 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kakvi mentalni bogalji pa ovo nisam u životu svom vidio, PA HALOOOOOO DA JE NEMAŠ KURCEM BI JE ZABIO NA TOLIKI GOL IDIOTE JEDAN
- Marsal
- Kontakt:
Još kad Tottenham osvoji LP.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Boli te ****, smaraš.redbull93 je napisao/la:Sta ste u anketi glasali?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma trebamo napustit forum braćo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dva napadača od 120 miliona, pa svi ste se usrali u gaće mater vam yebem. Svi.
Samo Sokratis nije, jedino bih njega sačuvao svih uvreda večeras, ostalo 0. Sram vas bilo, **** ****.
Samo Sokratis nije, jedino bih njega sačuvao svih uvreda večeras, ostalo 0. Sram vas bilo, **** ****.
Prije ce ovaj jad od ekipe sad dati tri gola nego da Totenhem uzme LP.
- Marsal
- Kontakt:
I Ramseyu J*** mater povrijeđenu.
Ako Totenhem uzme banuj me slobodno, msm ne znam koji ću qrac visw
Da zajebavam Liverpulove navijace, a onda oni se svi sprdaju jer ljudi za razliku od nas imaju Evropsku titulu
Da zajebavam Liverpulove navijace, a onda oni se svi sprdaju jer ljudi za razliku od nas imaju Evropsku titulu
Ma trebamo se kolektivno roknut ustvari, čuj napustit forum. Yebem ti Henry mater kad zaigra u Arsenalu i osudi me na vječnu patnju
Po meni Sokratis i Xhaka odigrali najbolje kod vas večeras, al' ne možeš ti kad vas yebu individualne greške kroz čitavu sezonu. Mada nisam mislio da će utakmica otići u ovom smjeru nakon onako čvrstog prvog poluvremena.
Auba i Lakazet žestoki choke večeras, od kako je Hazard zabio četvrti imali su šansi mogli su izjednačiti
Ne dajte se
Auba i Lakazet žestoki choke večeras, od kako je Hazard zabio četvrti imali su šansi mogli su izjednačiti
Ne dajte se
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Marsal
- Kontakt:
Gledaj kacigaša J*** mu sve ružno tragično, Almunia je bolje partije od njega pružio za ovaj klub.
Polufinale prosle, finale ove sezone. Iduce 100% osvajamo.
Lik osvaja ovo takmicenje svake godine i onda dodje kod nas i ljudi nas rastave od zivota.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bog te mazo moram Internet odjavit, gonite se u picku materinu picketine jedne, pune gace govana prije tekme, manje sam se ja srao kad mi je Rile izvodio pocetni udarac u finalu kantonalne pleme vam yebem raspalo
Samo da kažem da želim sve najgore ovom smeću Čehu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.