Manje vise da iko gotivi Raptorse sem par ljudi. Ovi ostali ne vole GSW i nadaju se njihovom kiksuTonySosa je napisao/la:Ne kontam kakvo je ovo svršavanje na Raptorse i Kawhia.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bojim se za SASovce da ne dozive krizu identiteta. Ne vole Kawhija, ne vole GSW, koje od dva zla izabrati 
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
rece navijac lal
ahahahaaa
ahahahaaa
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
kako ofucani komentari, citanje alemovih postova dodje ko kamilica za ovog bufona
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al ne komentarise on SA.Ne baca hejt,nego pise "konstruktivne kritike".Nemoj tako.Belmin6 je napisao/la:kako ofucani komentari, citanje alemovih postova dodje ko kamilica za ovog bufona
Kakav lik,a povrh svega ne konta da mi ne navijamo za igraca,vec za fransizu,pa pominje neku krizu identiteta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Postoji samo jedna fransiza ciji fanovi ne mogu imati krizu identiteta 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Smijesno simpatizere najbolje fransize zadnjih 20 godina prozivati. Oni se ne saltaju na druge timove, a realno nemaju ni razloga za razliku od nekih. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ja se samo bojim šta će bit sa prekaljenih hejtera clutcha, bobadebile i slicnih ako Steph osvoji FMVP
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brokula je napisao/la:Ja se samo bojim šta će bit sa prekaljenih hejtera clutcha, bobadebile i slicnih ako Steph osvoji FMVP
Hejterski ¯\_(ツ)_/¯Clutch je napisao/la:Nisi trebao Stepha. Nek osvoji titulu i FMVP, zasluzio je.Justin je napisao/la:Uklonjen je. Nadam se da magija sada prestaje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma red je da uzme, nema KDa. Da ima KD citavu seriju ne bi uzeo sigurno. Ako ne bude KDa a GSW uzme finale, steoh uzima fmvp 95%.Brokula je napisao/la:Ja se samo bojim šta će bit sa prekaljenih hejtera clutcha, bobadebile i slicnih ako Steph osvoji FMVP
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Stephen Wardell II uzima to. Nije ni upitno. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pratim te evo godinu danaClutch je napisao/la:Brokula je napisao/la:Ja se samo bojim šta će bit sa prekaljenih hejtera clutcha, bobadebile i slicnih ako Steph osvoji FMVPHejterski ¯\_(ツ)_/¯Clutch je napisao/la:Nisi trebao Stepha. Nek osvoji titulu i FMVP, zasluzio je.Justin je napisao/la:Uklonjen je. Nadam se da magija sada prestaje.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kratko me onda pratis kad je Steph u pitanju.Brokula je napisao/la:Pratim te evo godinu dana
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- branimir85
- Kontakt:
Realno najbolje je da raptorsi uzmu naslov,ako se kanadjani ne mogu sastati s naslovom u svom sportu mala utjeha bi bila da NBA naslov ode u drugu drzavu,iako realno prvi bi Draka poslao u gulag. 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da ga hoce ukloniti negdje u treci cetvrti red tribina
U anketi 3500 ljudi, true odgovor ima 60% glasova.Kawhi Leonard is currently playing at a higher level than Kobe Bryant ever did in the playoffs.
True or False?
Ja bih ipak rekao false al zanimljivo pitanje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Da ga hoce prebit najbolje bi biloQUARTERBACK je napisao/la:da ga hoce ukloniti negdje u treci cetvrti red tribina
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ma daj, lako je sad prditClutch je napisao/la:U anketi 3500 ljudi, true odgovor ima 60% glasova.Kawhi Leonard is currently playing at a higher level than Kobe Bryant ever did in the playoffs.
True or False?
Ja bih ipak rekao false al zanimljivo pitanje.
Kobe koliko je omrzen, na svakom cosku se gleda da se spuntava.
Kad uzme nekoliko titula moze se dovodit u pitanje. Do tad prdjenje obicno
- BuffonGigi
- Kontakt:
Tesko je medju takvim igracima gledati ko igra na jacem nivou. Ja jedino sto mogu je da izdvojim 5 igraca koje sam gledao u play offu a koji su igrali vrhunsku dvostranu kosarku i u sezoni i u post sezoni. Kawhi, Wade, James, Kobe i naravno MJ. Ljudi su dominirali na vrhuncu i u odbrani i u napadu, zato su se i okitili prstenjem. Ovo ispucavanje u regularnoj sezoni, chokiranje u play offu, je simptomaticno za ogroman broj zvijezda koje na kraju po legacyju nece moci prici ovim nabrojanim.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse i 8 gostiju.