https://www.facebook.com/watch/?v=186417018945530
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Žiku ba u komentarima nekog Nigerijca što nudi igrače iz svoje agencije 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
To su ti beli i obiteljski, to im je glavna taktika.Derdiyok je napisao/la:Žiku ba u komentarima nekog Nigerijca što nudi igrače iz svoje agencije
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
Priznajem da je ovaj onrtni midfilder moj igrac.
Bez zayebancije ovaj je i kod kona nudio igrace na nekoj objavi
Bez zayebancije ovaj je i kod kona nudio igrace na nekoj objavi
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ako nije reko "myfren" ne pika se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
God is good, biće to sve okej maj najdžirien freeeeeeend.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kolajo Olalekan Habeeb (Atacking midfielder)
Ovaj bi mogao valjat
Ovaj bi mogao valjat
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Joj mahalaca, provale sve u sekundi.
Daleko smo mi od zapada, nema ovdje uslova za normalan rad.
Tačno ću promijeniti profesiju.
Posadit' bijeli luk i pravac jacapi.
Daleko smo mi od zapada, nema ovdje uslova za normalan rad.
Tačno ću promijeniti profesiju.
Posadit' bijeli luk i pravac jacapi.
Ja protiv Dzene nemam nista. Imam.neke zamjerke tehnicke prirode na njegov nacin vodjenja ekipe, manje vise poznate stvari, ali ga izuzetno cijenim. Znaci ta prica kako ne volim nase ne stoji.bordopoeta je napisao/la:
Vjeruj mi, ja da znam išta loše o njima, prvi bih ih osudio, samo znaj da nije sve rekla-kazala. Ali eto, možda ja nemam prave informacije. Mućo ti je Husrefov haver i, kažu da mu je on kupio onu titulu. Ali, helem nejse! Samo sam htio reći da nama sarajlijama nikada nije valjao naš čovjek, uvijek je bio bolji onaj što je došao, pa tako i u fudbalu (Mirza zaliže frizuru, Dženo čopa nos...). Kažeš da Fazlagića cijeniš samo kao igrača. A trener? Zar si zaboravio da ima titulu šampiona bivše Juge i titulu svjetskog prvaka? LP.
Na zalos NAŠI su nam njavise nevolja zadali. Valjda sto su mislili da im porijeklo daje pravo da vladaju klubom.
Ono sto ja znam nije rekla kazala. Ne zelim da zacatavam forum, mogao bih hronologiju desavanna da napisem sta se i kako radilo od sredine 2009 kada je krenula akcija da se "oslobodi" klub. Od kojih ljudi u HZ je pocelo. Kome je policija dolazila na vrata, koga zvali u stanicu po narudzbama tadasnjih ljudi iz kluba. Kome je Mirza licno prijetio, koga su mafijasi zvali itd...
Na zalost, veliku zalost ovo sto ja pisem je istina. Kako su se pare krale iz AFH skole fudbala preko Agima, kako su se pravile fiktivne tuzbe kontra kluba za neka potrazivanja, pa onda ode na sud, pa se nasi ne pojave pa sudija prrsudi u korist ti firmi, pa se kasnije "sporazumno" uplacivao dio iznosa da se zatvori dug pa se rastaljivali. Samo je Hajrdin Kapetanovic sa svojim timom, koji je tada volonterski radio u klubu, osporio oko 300K KM fiktivnih potrazivanja... O tome da 2009. godine stanje imovine u klubu je bilo par lopti, nekoliko markera, desetak cunjeva i par pokvarenih racunara itd itd....Kako se racun kluba namjerno drzao blokiranim a pare isle preko racuna SD Sarajeva, kojim je upravljao Alihodzic pa su nestajali milioni. Kako su se rastalili od Skorinog transfera... i jos masu masu toga. A sve legende. Djeca carsije. Djeca grada. "Naši".
Ukaljali su svi obraz za vijeke vijekova.
Varesanovic je imao veliku ulogu u blamazi zvanoj virsla i nikad mu niko to nece halaliti. Ima nas hvala Bogu dosta koji to znamo ugl. smo na zapadu sada.
Ja se izvinjavam sto me ponese atmosfera.bordopoeta je napisao/la:Ah, što ti mene nafali, a ja mislio da si baš neprijateljski raspoložen prema meni. Možda zbog Husrefa? Ma svi smo mi braća i vjerujem da svi želimo Bordo Divu sve najbolje i što više sezona kao što je protekla. LPsimidobar je napisao/la:
Dobro pravo pa nas ima svih generacija, raznih iskustava, misljenja, prica.
Ne slazem se npr. u misljanju sa Bordopoetom al kad izvuce dogadjaj il nesto iz proslosti vjeruj da uzivam u svakoj napisanoj rijeci, stari pitari, nek ste vi nama zivi, zdravi i sto manje sekirli.
Pusti suplju.
Radi Husrefa al stas, dosta je dobrog donio, pravo mi nekad krivo sto ga podcjenjuju.
Naravno braca, uvijek svi zajedno okupljeni oko naseg Sarajeva, putevi drugaciji al cilj isti.
Nemam nista lose rec ni za jednog forumasa, sa nekim se slozim sa nekim ne al Boze sacuvaj da imam nesto neprijateljsko prema bilo kome.
Ako moze prijateljski super ako ne moze, jbga nista, drugi put.
LP
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ima nesto u ovom sto je Revolt napisao. Posto ovak tok procesa je moguc i u mnogo sredenim drzavama. Znaci tuzba i niko jedode na sud i sudija samo odkuca cekicom, i tuzena strana ga pusi.
Sto se tice igraca treba vjerovat Emiru i Husrefu oni su dobitna kombinacija.
HUSREF JE LEGENDA KLUBA I U IGRACKOM I TRENERSKOM SMISLU. Ima interview kad nas je preuzo kad kaze stacu morosam nisam mogo reci SARAJEVU ne iako sam srce operiso
Sto se tice igraca treba vjerovat Emiru i Husrefu oni su dobitna kombinacija.
HUSREF JE LEGENDA KLUBA I U IGRACKOM I TRENERSKOM SMISLU. Ima interview kad nas je preuzo kad kaze stacu morosam nisam mogo reci SARAJEVU ne iako sam srce operiso
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja msm da to odlucuje trener, a mi cemo valjda znati poslije subote hoce li to husref odlucivatiSarajevoJeBordo je napisao/la:Kad je prozivka kod nas?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
VALJAAAA...FrancescoTotti je napisao/la:Kolajo Olalekan Habeeb (Atacking midfielder)
Ovaj bi mogao valjat
Čim ima neke poveznice sa Hebibovićem...
A sto Mortu svi nudite jupolom,ne kontam...???belosevic28 je napisao/la:@morto, kupio sam jupola nekog...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
-U nekom opstem zivotu @bordopoeta je u pravu , pogotovo prije agresije .Tada nisi mogao sresti direktora ili nekog bitnog lika u drustvenim strukturama ili nesrazmjerno malo da je "gradski" .Ima onog minderpuze, odnosno biloi. Yebo obrazovanje , ko ce na fakultet , e takav je i nas Dzeno . Covjek trener 6 mjeseci i u dva prvenstva dvije titule .I Calu bi spomenuo, na prvi zvizduk ostavka , obrazli covjek.revolt je napisao/la:Ja protiv Dzene nemam nista. Imam.neke zamjerke tehnicke prirode na njegov nacin vodjenja ekipe, manje vise poznate stvari, ali ga izuzetno cijenim. Znaci ta prica kako ne volim nase ne stoji.bordopoeta je napisao/la:
Vjeruj mi, ja da znam išta loše o njima, prvi bih ih osudio, samo znaj da nije sve rekla-kazala. Ali eto, možda ja nemam prave informacije. Mućo ti je Husrefov haver i, kažu da mu je on kupio onu titulu. Ali, helem nejse! Samo sam htio reći da nama sarajlijama nikada nije valjao naš čovjek, uvijek je bio bolji onaj što je došao, pa tako i u fudbalu (Mirza zaliže frizuru, Dženo čopa nos...). Kažeš da Fazlagića cijeniš samo kao igrača. A trener? Zar si zaboravio da ima titulu šampiona bivše Juge i titulu svjetskog prvaka? LP.
Na zalos NAŠI su nam njavise nevolja zadali. Valjda sto su mislili da im porijeklo daje pravo da vladaju klubom.
Ono sto ja znam nije rekla kazala. Ne zelim da zacatavam forum, mogao bih hronologiju desavanna da napisem sta se i kako radilo od sredine 2009 kada je krenula akcija da se "oslobodi" klub. Od kojih ljudi u HZ je pocelo. Kome je policija dolazila na vrata, koga zvali u stanicu po narudzbama tadasnjih ljudi iz kluba. Kome je Mirza licno prijetio, koga su mafijasi zvali itd...
Na zalost, veliku zalost ovo sto ja pisem je istina. Kako su se pare krale iz AFH skole fudbala preko Agima, kako su se pravile fiktivne tuzbe kontra kluba za neka potrazivanja, pa onda ode na sud, pa se nasi ne pojave pa sudija prrsudi u korist ti firmi, pa se kasnije "sporazumno" uplacivao dio iznosa da se zatvori dug pa se rastaljivali. Samo je Hajrdin Kapetanovic sa svojim timom, koji je tada volonterski radio u klubu, osporio oko 300K KM fiktivnih potrazivanja... O tome da 2009. godine stanje imovine u klubu je bilo par lopti, nekoliko markera, desetak cunjeva i par pokvarenih racunara itd itd....Kako se racun kluba namjerno drzao blokiranim a pare isle preko racuna SD Sarajeva, kojim je upravljao Alihodzic pa su nestajali milioni. Kako su se rastalili od Skorinog transfera... i jos masu masu toga. A sve legende. Djeca carsije. Djeca grada. "Naši".
Ukaljali su svi obraz za vijeke vijekova.
Varesanovic je imao veliku ulogu u blamazi zvanoj virsla i nikad mu niko to nece halaliti. Ima nas hvala Bogu dosta koji to znamo ugl. smo na zapadu sada.
- Vise puta sam pisao da su pravi navijaci vise legende od svih fudbalera . Na prste jedne ruke mozes nabrojati one koji su licni interes podredili klubu . Poslije agresije znam za Torlaka i evo Mujakic . Fudbaleri su kao tokari ili konobari . Izabrali to zanimanje , ako si dobar konobar eto te u hotelu , ako nisi eto te u birtusu .
- Navijaci koji su prolazili ove torture sto ih @revolt spomenu to su moje legende . Nema fakulteta za navijaca i da uzima pinku da stiti istinski interese kluba . Naravno ima i "profesionalnih" navijaca , slihtara za petobu ili koju milju . No @revolt ne spominje slihtare .
- Hiljade fudbalera je prodefilovalo kroz FKS , gdje su bili kad su se kupovale dionice ,a mnogima je FKS omogucio lagodan zivot . Rodjen u Sa ili Kaknju .Da ne bi brace iz Azije igrali bi mi rang ispod federalne . I za te Azijate (ahbabe) opet zasluzan navijac.
- Bas bi bilo lijepo znati cijelu istinu , kad smo bili na prekretnici . Bilo je Federalna liga ili kamp na Butmiru , gdje se obrazuju djecaci koji ce itekako biti zahvalni klubu . Beremo plodove zahvaljujuci momcima koji su pozivani u policiju i koji su "rizikovali zdravlje" i tako ugrozavali i svoje porodice . Respect @revolt
Mozete da me ismijete , kao patetika . Ne dodiruje me , ovo mi je stalno na pameti kad je FKS u pitanju . Do sada su samo Hz od svih skupina pomogle da pravim putem krene klub za koji navijaju . Vjerovatno nakon 6-7 godina im se san ostvario .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Citam ovaj finansijski izvjestaj klubova,po ovome kako pise mi imamo akumulirani dug od nekih 19 mil,nisam expert al bih volio ko se bas razumije u ovo sve da nam pojasni o cemu se radi.
Dug prema investitoru
To je ono kad zafali pa on da...medjutim ne mozes drugacije prikazati nego kao dugovanje/pozajmicu njemu
Drugacije ce se to raditi ubuduce, bilo je govora o tome
To je ono kad zafali pa on da...medjutim ne mozes drugacije prikazati nego kao dugovanje/pozajmicu njemu
Drugacije ce se to raditi ubuduce, bilo je govora o tome
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 30 maj 2019, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- egzodus1946
- Kontakt:
Ne razumijem kako seljo ima vise para od clanarina kad mi imamo vise clanova mozda jer su kod nas jeftinije ?
samoSA je napisao/la:Citam ovaj finansijski izvjestaj klubova,po ovome kako pise mi imamo akumulirani dug od nekih 19 mil,nisam expert al bih volio ko se bas razumije u ovo sve da nam pojasni o cemu se radi.
Evo i ja čitam,samo u dvije godine smo u minusu 8 4 miliona KM.
Clanarine su uracunate ovo sto djeca placaju za treniranje kod njih.Kod nas akademci su toga oslobodjeni.egzodus1946 je napisao/la:Ne razumijem kako seljo ima vise para od clanarina kad mi imamo vise clanova mozda jer su kod nas jeftinije ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.