PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Cinjenica je da vi nemate licencu zbog dugova, a mi imamo. Da ti pojednostavim kad vec ne znas citati izvjestaje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Babuka1946
- Kontakt:
Ma nije ni toliko. Mislim da je ulozio samo 20 000 za neki dug koji smo imali prema nekom treneru. Sad je otisao na odmor i vratice se za 4-5 godina i traziti 600 000 eura plus 400 000KM kamate.BosniaBoston je napisao/la:Cinjenica je da je tan za 5 godina ulozio 2 miliona km.A ne 10

Moje komšinice, da i vi skupo ne platite ovu duplu kao mi ... O tome sam vam govorio ima 2-3 sedmice, a ovome nije kraj, tek vam sad dolazi ono važno. I btw. treneri u klubu vam nisu primili platu evo sad će 4. mjesec, a igrači 3.mjesec, i vi onda gledate naša Klub, rekoh vam fino neki dan, gledajte sebe, nije vam situacija baš bajna, i varate se ako mislite da će vam Vijetnamac dat pare "onako".... A mi , mi smo posebna priča , od bruke oko Uprave do igrača....
Sta ces objasnjavati ljudima bilo sta, kojima je osnovni metod finansiranja i transakcije novca koverta Brajilovica ili Amara....do nedavno Misimovica. Naravno vecim dijelom 'ispod hastala'.
Zamislite, ima svijeta finansiranja, ulaganja i mimo koverte i donacije iz saveza.
Zamislite, ima svijeta finansiranja, ulaganja i mimo koverte i donacije iz saveza.
- FKS -
- Kockoglavi
- Kontakt:
A po izvještaju mitomana ispade da nisu 2017 ni postojali

- Babuka1946
- Kontakt:
Lako je zeljkanovoj radnickoj klasi piskarati po forumu kad su puni ko brod. Odoh ja prositi za svoj klub.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Odoh i ja pred sedam braceBabuka1946 je napisao/la:Lako je zeljkanovoj radnickoj klasi piskarati po forumu kad su puni ko brod. Odoh ja prositi za svoj klub.

Nemojte krezuboj plavoj nejači objašnjavati, glupi sa oni za poslovanja. Piljarski mentalitet i pileći mozak. Nepismeni i neuki hadalji ne znaju ni uplatnicu ispuniti, i onO se našlo raspravljati o poslovanju 

-
- Kontakt:
Al kako ljudi mogu brinut tudje brige pored svojih ja ne kontam. Moj velez kad je bio na rubu gasenja, ja nisam znao 5 igraca iz pl.
Dokoljenko se razguli pravdajuci s 5 profila i ukazivanuci na greske ekipi koja je osvojila DUPLU. Poklopi se, on zna da nisu igraci 3mj dobili platu, o majko moja pa u to sto si napisao ni ti ne vjerujes
Dokoljenko se razguli pravdajuci s 5 profila i ukazivanuci na greske ekipi koja je osvojila DUPLU. Poklopi se, on zna da nisu igraci 3mj dobili platu, o majko moja pa u to sto si napisao ni ti ne vjerujes
4 trofeja I play off u evropiBosniaBoston je napisao/la:Cinjenica je da je tan za 5 godina ulozio 2 miliona km.A ne 10
Zlatna uprava I doktori ove igrice

Za 5 godina I bez para

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- elamalakia
- Kontakt:
Kakav likdrakensang je napisao/la:Al kako ljudi mogu brinut tudje brige pored svojih ja ne kontam. Moj velez kad je bio na rubu gasenja, ja nisam znao 5 igraca iz pl.

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Kockoglavi
- Kontakt:
"Naravno, ovi mečevi će prije svega donijeti veliku finansijsku injekciju Bordo timu koji će nakon istih biti daleko bogatiji. Sarajevo će samim učešćem u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka zaraditi 280.000 eura, a ukoliko ispadne, učešćem u 2. kolu kvalifikacija za Evropa ligu zaradit će 260.000 evropskih novčanica. To znači da je Bordo timu zagarantovano najmanje 540.000 eura u slučaju da ni iz jednog dvomeča ne izađe kao pobjednik.
Ukoliko ovim ciframa dodamo TV prava i prodaje ulaznica za domaće mečeve, onda dolazimo do toga da će Sarajevo ovog ljeta zaraditi najmanje oko 700 ili 800 hiljada eura."
Koliko će plave dame zaraditi u Europi
Ukoliko ovim ciframa dodamo TV prava i prodaje ulaznica za domaće mečeve, onda dolazimo do toga da će Sarajevo ovog ljeta zaraditi najmanje oko 700 ili 800 hiljada eura."
Koliko će plave dame zaraditi u Europi
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa zar ne bi po logici svi igrači tražili raskid ugovora onda?Admir74 je napisao/la:Moje komšinice, da i vi skupo ne platite ovu duplu kao mi ... O tome sam vam govorio ima 2-3 sedmice, a ovome nije kraj, tek vam sad dolazi ono važno. I btw. treneri u klubu vam nisu primili platu evo sad će 4. mjesec, a igrači 3.mjesec, i vi onda gledate naša Klub, rekoh vam fino neki dan, gledajte sebe, nije vam situacija baš bajna, i varate se ako mislite da će vam Vijetnamac dat pare "onako".... A mi , mi smo posebna priča , od bruke oko Uprave do igrača....
Sada je taj rok skraćen na dva mjeseca i, ukoliko igrač ne bude isplaćen, moći će da raskine ugovor uz prethodno petnaestodnevno pismeno upozorenje, bez ikakvih arbitraža, sudova… – naglasio je potpredsjednik Sindikata profesionalnih fudbalera BiH Aldin Džidić.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Najzaduzeniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini Sarajevo. Duzan vise nego Celik, Zeljo i Sloboda zajedno
20 miliona jos malo duga
20 miliona jos malo duga

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nisi ti dobar.Stroj1946 je napisao/la:Nemojte krezuboj plavoj nejači objašnjavati, glupi sa oni za poslovanja. Piljarski mentalitet i pileći mozak. Nepismeni i neuki hadalji ne znaju ni uplatnicu ispuniti, i onO se našlo raspravljati o poslovanju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta pise to na avataru...PONOS GRADA ???elamalakia je napisao/la:Kakav likdrakensang je napisao/la:Al kako ljudi mogu brinut tudje brige pored svojih ja ne kontam. Moj velez kad je bio na rubu gasenja, ja nisam znao 5 igraca iz pl.

Jos ti nedostaje da navedes kome...?avenija je napisao/la:Najzaduzeniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini Sarajevo. Duzan vise nego Celik, Zeljo i Sloboda zajedno
20 miliona jos malo duga
Nista drugo...

Citam i ne vjerujemVanja8 je napisao/la:Jos ti nedostaje da navedes kome...?avenija je napisao/la:Najzaduzeniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini Sarajevo. Duzan vise nego Celik, Zeljo i Sloboda zajedno
20 miliona jos malo duga
Nista drugo...

A tek ce ih glava zaboliti

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vanja8 je napisao/la:Jos ti nedostaje da navedes kome...?avenija je napisao/la:Najzaduzeniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini Sarajevo. Duzan vise nego Celik, Zeljo i Sloboda zajedno
20 miliona jos malo duga
Nista drugo...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Nego odličanOsim13 je napisao/la:Nisi ti dobar.Stroj1946 je napisao/la:Nemojte krezuboj plavoj nejači objašnjavati, glupi sa oni za poslovanja. Piljarski mentalitet i pileći mozak. Nepismeni i neuki hadalji ne znaju ni uplatnicu ispuniti, i onO se našlo raspravljati o poslovanju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.