Dug je pozajmica od investitora, tako ce se voditi dok se ne donese zakon o privatizaciji klubova. Do tad to je jedini nacin da amidza i daidja ulazu u klub.bordobijeli je napisao/la:Ne razumijem se previse u ekonomiju al nema mi logike ovaj izvjestaj o finansijama. 4 miliona godisnje da si u gubitku a da i dalje neko ulaze nema logike.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma to je jasno da nismo duzni nikome, samo ne kontam ako poslujes 4 miliona godisnje u minusu ko normalan da ulaze lovu u to. Zato kazem nije mi jasan izvjestaj poslovanja.AngelDiMaria je napisao/la:Dug je pozajmica od investitora, tako ce se voditi dok se ne donese zakon o privatizaciji klubova. Do tad to je jedini nacin da amidza i daidja ulazu u klub.bordobijeli je napisao/la:Ne razumijem se previse u ekonomiju al nema mi logike ovaj izvjestaj o finansijama. 4 miliona godisnje da si u gubitku a da i dalje neko ulaze nema logike gike.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja imam crne carape treci dan, prihvatate li me?Denchi je napisao/la:Javite se na pp ko ima bar zuti pojas da se organizujemo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vratit ce se kad se udje u grupne faze LPbordobijeli je napisao/la:Ma to je jasno da nismo duzni nikome, samo ne kontam ako poslujes 4 miliona godisnje u minusu ko normalan da ulaze lovu u to. Zato kazem nije mi jasan izvjestaj poslovanja.AngelDiMaria je napisao/la:Dug je pozajmica od investitora, tako ce se voditi dok se ne donese zakon o privatizaciji klubova. Do tad to je jedini nacin da amidza i daidja ulazu u klub.bordobijeli je napisao/la:Ne razumijem se previse u ekonomiju al nema mi logike ovaj izvjestaj o finansijama. 4 miliona godisnje da si u gubitku a da i dalje neko ulaze nema logike gike.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moramo izmjerit koliko tuknu ako bude bas jako da te stavimo negdje na brisani prostor izmedju nas I njih kad navale da ih malo osamuti, samo niz vjetar naravnoElCartel11 je napisao/la:Ja imam crne carape treci dan, prihvatate li me?Denchi je napisao/la:Javite se na pp ko ima bar zuti pojas da se organizujemo
Primljen si!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Izgleda da nam je iduce sezone 20 milki minus, pripremite se odmah da vam kasnije ne padne tesko 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ejmenpasica je napisao/la:Izgleda da nam je iduce sezone 20 milki minus, pripremite se odmah da vam kasnije ne padne tesko
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Da nije previše 20 milki pa sa tom lovom bi bili zadovoljni i mnogo bogatiji klubovi iz bivše Juge.Sabinho je napisao/la:Ejmenpasica je napisao/la:Izgleda da nam je iduce sezone 20 milki minus, pripremite se odmah da vam kasnije ne padne tesko![]()
![]()
Sto se mene tice, nijeamypitar je napisao/la:Da nije previše 20 milki pa sa tom lovom bi bili zadovoljni i mnogo bogatiji klubovi iz bivše Juge.Sabinho je napisao/la:Ejmenpasica je napisao/la:Izgleda da nam je iduce sezone 20 milki minus, pripremite se odmah da vam kasnije ne padne tesko![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Znaci stisnuo se Nam 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sramota
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa ne znam sad hoce li nam bas dug biti cvaja, vise je to budjet, a i klub ce nesto od toga prihodovati. Al eto jbg, da se raja ne sekira kad vidi pa bolje najaviti.amypitar je napisao/la:Da nije previše 20 milki pa sa tom lovom bi bili zadovoljni i mnogo bogatiji klubovi iz bivše Juge.Sabinho je napisao/la:Ejmenpasica je napisao/la:Izgleda da nam je iduce sezone 20 milki minus, pripremite se odmah da vam kasnije ne padne tesko![]()
![]()
Jbg, treba love, valja i graditi nesto dole po butmiru.
- AlfredNobel
- Kontakt:
To bi vec bilo pretjerivanjeAlfredNobel je napisao/la:20 milki eura?
Bez zayebancije, cvaju KM-ova planiraju skrsiti, dobar dio toga ide u te neke planove koji se imaju za kamp i Akademiju. Pa cemo vidjeti kako ce to proci kroz papire.
Ja bi da mi se skupimo i pred klub da protestujemoMortemHz je napisao/la:Sramota
- ElCartel11
- Kontakt:
Tuknu brate tri sela etnicki ocisteDenchi je napisao/la:Moramo izmjerit koliko tuknu ako bude bas jako da te stavimo negdje na brisani prostor izmedju nas I njih kad navale da ih malo osamuti, samo niz vjetar naravnoElCartel11 je napisao/la:Ja imam crne carape treci dan, prihvatate li me?Denchi je napisao/la:Javite se na pp ko ima bar zuti pojas da se organizujemo
Primljen si!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Po tome stizemo uskoro zvezdu po dugu
Jedva cekam
FK Zaduzeni daj da i u tome uzmemo titulu najboljeg ove sa zelenog terena smo vec uzeli
Bahati bahati pitari, samo da ne zavrsimo ko bahati bahati zeljkan. Usput nek neko apeluje na Jokera90 da se vrati, jel banovan on ili?
Jedva cekam
Bahati bahati pitari, samo da ne zavrsimo ko bahati bahati zeljkan. Usput nek neko apeluje na Jokera90 da se vrati, jel banovan on ili?
Zadnja izmjena: Vaha1946, dana/u 30 maj 2019, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Treba istupiti iz lige, isključivi krivci za ovo su savez i srbi.Pantelija je napisao/la:Ja bi da mi se skupimo i pred klub da protestujemoMortemHz je napisao/la:Sramota
Belosvetska zavera
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahhahah znam nego zezam se, znaš kakve cifre su lupali ovdje jer je gazda milioner.pasica je napisao/la:To bi vec bilo pretjerivanjeAlfredNobel je napisao/la:20 milki eura?
Bez zayebancije, cvaju KM-ova planiraju skrsiti, dobar dio toga ide u te neke planove koji se imaju za kamp i Akademiju. Pa cemo vidjeti kako ce to proci kroz papire.
Samo nek bacaju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.