FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 30 maj 2019, 14:27

Vaha1946 je napisao/la:Po tome stizemo uskoro zvezdu po dugu :kafa:
Jedva cekam :ljepota: FK Zaduzeni daj da i u tome uzmemo titulu najboljeg ove sa zelenog terena smo vec uzeli

Bahati bahati pitari, samo da ne zavrsimo ko bahati bahati zeljkan. Usput nek neko apeluje na Jokera90 da se vrati, jel banovan on ili?

Daj bože da smo i blizu Zvezdi, što neko reče ovde se cifre lupaju,a niko veze nema.
Koliko ima i blizu istine, vrlo brzo ćemo saznati, po igračkom kadru,a eto i po radovima na kampu.

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 30 maj 2019, 14:34

pozdrav raja pratim forum godinama i tako to obicajna prica reko da se registrujem

jel istina da smo dali puni iznos za ovu pomoc Lejli i jos nesto smo iskesirali u humanitarne, samo necemo medijsku paznju, tako bar procita na veteranima na FB ?

sto se tice dugovanja bukvalno ko placen clanak zeljine uprave kao " Vidite ove posluju u minusu a mi MILIONERI sa sadaka arene", mi vodovodu ne dugujemo, ni nekim kriminalnim familijama ni savezu a sto je najbitnije bankama, nikom nismo duzni, ljudi su gore objasnili u cemu je fazon to na konto sto nema zakona o privatizaciji klubova pa nam vako dolaaze pare. Nadam se da je istina ovih 20 milki to je za nase standarde cifra boli glava

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 maj 2019, 14:34

Nije lupanje, istinito je ovo za cifru od 10 miliona ojra.

@bistrik87
Dobro došao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 30 maj 2019, 14:48

pasica je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:20 milki eura?
To bi vec bilo pretjerivanje :mrgreen:

Bez zayebancije, cvaju KM-ova planiraju skrsiti, dobar dio toga ide u te neke planove koji se imaju za kamp i Akademiju. Pa cemo vidjeti kako ce to proci kroz papire.
Znači gradiće kamp do kraja :tokralju: :salut: :salut: :salut:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 maj 2019, 14:57

Ja bi da repliciram samo na ova dugovanja i da kazem bolje da mi dugujemo nego cigani.
Sabrine mi moje!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 maj 2019, 14:58

Pavlovic ostao u Celiku,3 godine ugovora. Valja na Kosevo toliko puta doci moj Bojane :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 maj 2019, 15:04

ošo Pavlović pichke
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
slika

počelo je počelo :njanjanja:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 maj 2019, 15:15

Neznam sad posto je vjetnamac kupio klub da se nisu dugovi rastalili oprostili. Neki kazu nema mogucnosti da neko da klubu neke pare osim ovog (da se prikaze dug klubu), kako nema kroz reklamu npr: visit vjetnam maleziju, donaciju zar nije moguce na takav nacin. Samo pitam meni ovo bas ne mirise

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 30 maj 2019, 15:20

Ma laz je to sve. Gasimo se, izgubit cemo licencu a zeljo ide umjesto nas u LP. Tako nam kazu komsije, a ja nemam razlog da im ne vjerujem. :plac:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 maj 2019, 15:21

Pitar6785 je napisao/la:Neznam sad posto je vjetnamac kupio klub da se nisu dugovi rastalili oprostili. Neki kazu nema mogucnosti da neko da klubu neke pare osim ovog (da se prikaze dug klubu), kako nema kroz reklamu npr: visit vjetnam maleziju, donaciju zar nije moguce na takav nacin. Samo pitam meni ovo bas ne mirise
Moze sve pare kroz sponzorsrvo upumpati u klub, al ne moze ih nikad vratiti. Slucajno da opalite par jakih transfera on bi gledao da vrati sebi novac, nije dosao ovdje da sam daje pare, nego da ih vrati. Znaci samo ih kroz pozajmice moze vratiti nazad na svoj racun.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 maj 2019, 15:22

Koliko se ljudi zamaraju nebitnim stvarima i stvarima koje su već objašnjene. Par puta već rečeno, oni opet. :think:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 30 maj 2019, 15:23

trebao bi se neko iz uprave oglasit povodom ovoga da objasne sta je u pitanju zapravo, posto ima ljudi previse brinu
al opet se trosilo za akademiju i slicno, normalno je to, nije nam niko sadake davo i akcije pravio da se prikuplja za pomoc

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 maj 2019, 15:25

bistrik87 je napisao/la:trebao bi se neko iz uprave oglasit povodom ovoga da objasne sta je u pitanju zapravo, posto ima ljudi previse brinu
al opet se trosilo za akademiju i slicno, normalno je to, nije nam niko sadake davo i akcije pravio da se prikuplja za pomoc
ili bar uplatiti kurs navijačima za računovođe

ovo nije u redu

:njanjanja: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 30 maj 2019, 15:28

Pantelija je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sramota
Ja bi da mi se skupimo i pred klub da protestujemo :bih:
I pred savez yeboviobitelj lopoooooviiiiiiiii :rol:

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 30 maj 2019, 15:30

obiteljskicovjek je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sramota
Ja bi da mi se skupimo i pred klub da protestujemo :bih:
I pred savez yeboviobitelj lopoooooviiiiiiiii :rol:
napravit cemo bakljadu kad Bosna bude igrala, a Duljevicu, Kovacevicu zabranit da igraju :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 maj 2019, 15:40

:bow: I cimirotu reci da dodaje fincima lopte pred nasim golom
:bow: :tokralju:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 maj 2019, 15:51

Hadzija potpisuj nekog, ova dosada smori
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 maj 2019, 15:58

Djevam je obitelj, yeboti budzet, tako nesto pa jeel...

Ko vas za sto, odo prosvjedovat, i odo se infiltrirat u likCe, dosadno ovdje... Selam.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 maj 2019, 16:01

slika

Predstavnici kompanije Turkish Airlines u Bosni i Hercegovini i predstavnici Fudbalskog kluba Sarajevo, predsjednik Upravnog odbora Senad Jahić i koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić, upriličili su zajednički iftar tokom kojeg su razgovarali o dosadašnjoj saradnji i podršci ove kompanije kao generalnog sponzora kluba.

Predstavnici Turskish Airlinesa iskazali su zadovoljstvo usljed okončanja historijske sezone za bordo tim, te iskazali interes da i u narednom periodu aktivno učestvuju učestvuju u doprinosu radu kluba.

Turkish Airlines je od 2015. godine generalni sponzor FK Sarajevo, a važi za četvrtu najveću aviokompaniju u svijetu sa sjedištem u Istanbulu. Kompanija je članica Star Alliance, najvećeg avioudruženja na svijetu.

Fudbalski klub Sarajevo izražava zadovoljstvo usred ove poslovne saradnje i vezivanja snažnog brenda Turkish Airlinesa uz brend najvećeg fudbalskog kluba u Bosni i Hercegovini.

Hadzija zaduzen za sve zivo izgleda kod nas,i sponzori,i igraci,strucni stab,iftari,emisije,ugovori,akademija.Samo njega guraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 maj 2019, 16:36

Evo jedan portal objavi da nam se prihodi i rashodi ne slažu.Za Široki da igrači po njihovom fin.izvjestaju imaju manju platu od 1000 KM.
I da bi ovde fin.policija mogla imati posla.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KarloIvandic i 35 gostiju.