Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
“Bezalkoholno” ima tragove alkohola jer se proizvodi u istoj fabrici kao alkoholno.A ionako imate šerbe,ramazan je
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Čuj u istoj fabrici, možeš ga proizvodit đe hoš opet će imat alkohol. Iz pravog piva se povratnom osmozom vadi alkohol. Ostaje od 0,3-0,7.BosniaBoston je napisao/la:“Bezalkoholno” ima tragove alkohola jer se proizvodi u istoj fabrici kao alkoholno.A ionako imate šerbe,ramazan je
Nego u BH pivarama se pune i sokovi i vode pa nemaju alkohola u sebi.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 29 maj 2019, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Imamo Želju,sta ce nam vise...BosniaBoston je napisao/la:“Bezalkoholno” ima tragove alkohola jer se proizvodi u istoj fabrici kao alkoholno.A ionako imate šerbe,ramazan je
Uživas u okusu ,a ne grijesis se...
Ne vec zato sto se bezalkoholno pravi od "obicnog" piva, a azeotropna tacka za rastvor alkohola i vode je 96:4 %.BosniaBoston je napisao/la:“Bezalkoholno” ima tragove alkohola jer se proizvodi u istoj fabrici kao alkoholno.A ionako imate šerbe,ramazan je
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bošnjaković novi stari trener Simin Hana. Ograničen trener kojem je vrhunac ostavit klub u ligi, al za veće domete mrka kapa. Plus nestabilan. Neće ni do polusezone.
Milione ulažu i opet nesposobni.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:Bošnjaković novi stari trener Simin Hana. Ograničen trener kojem je vrhunac ostavit klub u ligi, al za veće domete mrka kapa. Plus nestabilan. Neće ni do polusezone.
Bit ce opet haj poklapaj i steli rezultate da se ostane,iskreno ocekivao sam Petrovica sada i neku ozbiljniju pricu ,mislio sam da su naucili nesto iz ove "probne" sezone u PL,ocito Husic lupeta i misli to sto igracu moze dati cenera da ce imati neki rezultat,iskreno i ove sezone su zasluzili da ispadnu,Krupa je za razliku od njih igrala fudbal.
Opet ih vidim u borbi za opstanak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sloboda je igrala dobro sve dok su pripreme koje je odradio Bosnjakovic imale efekta.wobly92 je napisao/la:Bošnjaković novi stari trener Simin Hana. Ograničen trener kojem je vrhunac ostavit klub u ligi, al za veće domete mrka kapa. Plus nestabilan. Neće ni do polusezone.
Ubjedljivo najspreminiji tim lige koji je sve nadtrcavao.
Nakon toga dolazi PO MENI najveci demagog i najveca prevara u historiji Premijer Lige Nalic koji se samo dragom bogu moze zahvaliti sto nisu ostala jos 2 kola do kraja lige jer bi ih Krupa prestigla.
Na stranu sto vas Bosnjakovic podbada na svakoj presici ili izjavi, razumljivo jer ste ga otjerali nakon dva kola a doveli prevaru, morate pogledati malo stvari neutralnije. Nijedan trener cak i da se zove Jose Murinho ne bi prezivio bez smjene ovo sto je Nalic prezivio. Tj da ekipa Slobode u 10 kola ima 7-8 poraza i 3-4 data gola. To sto je on naucio 10 strucnih rijeci i sto je ubijedio cijelu javnost da se bolje ne moze sa Husejinovicem, Vidovicem, Mumovinovicem, Beganovicem, Alispahicem, Hadzanovicem,Ignjatovicem, Adzemom i ostalom odlicnom ekipom je vas problem tako da Bosnjakovic je sigurno jedan kvalitetan strucnjak za nasu ligu koji bi imao bolje rezultate od Nalica. Ako nista pogledaj mu ucinak sa Zvijezdom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ima i Fulham spremne igrače fizički pa prc. Niđe veze poređenje al primjer ti navodim, nije to presudno ni u bilo čemu, pogotovo na startu sezone kad su svi svježi i odmorni. I kod Nalića su trčali ko budale sve do polusezone, i još možda utakmicu-dvije ovamo. Nije tu bilo ni neke širine, 15-16 igrača u rotaciji. Nalić je izvukao maksimum iz ovog što je dobio, a nije nijednog igrač sebi doveo, čak štaviše, na polusezoni je i izgubio neke, a NIJEDNO pojačanje, ma ni oslabljenje, nije došlo. 0.avenija je napisao/la:Sloboda je igrala dobro sve dok su pripreme koje je odradio Bosnjakovic imale efekta.wobly92 je napisao/la:Bošnjaković novi stari trener Simin Hana. Ograničen trener kojem je vrhunac ostavit klub u ligi, al za veće domete mrka kapa. Plus nestabilan. Neće ni do polusezone.
Ubjedljivo najspreminiji tim lige koji je sve nadtrcavao.
Nakon toga dolazi PO MENI najveci demagog i najveca prevara u historiji Premijer Lige Nalic koji se samo dragom bogu moze zahvaliti sto nisu ostala jos 2 kola do kraja lige jer bi ih Krupa prestigla.
Na stranu sto vas Bosnjakovic podbada na svakoj presici ili izjavi, razumljivo jer ste ga otjerali nakon dva kola a doveli prevaru, morate pogledati malo stvari neutralnije. Nijedan trener cak i da se zove Jose Murinho ne bi prezivio bez smjene ovo sto je Nalic prezivio. Tj da ekipa Slobode u 10 kola ima 7-8 poraza i 3-4 data gola. To sto je on naucio 10 strucnih rijeci i sto je ubijedio cijelu javnost da se bolje ne moze sa Husejinovicem, Vidovicem, Mumovinovicem, Beganovicem, Alispahicem, Hadzanovicem,Ignjatovicem, Adzemom i ostalom odlicnom ekipom je vas problem tako da Bosnjakovic je sigurno jedan kvalitetan strucnjak za nasu ligu koji bi imao bolje rezultate od Nalica. Ako nista pogledaj mu ucinak sa Zvijezdom.
Tako da je ovo mila majka, Milenko bi napustio sam već odavno i digao ruke, lik je nepouzdan skroz.
A te što si naveo, 3 su imala dobru sezonu, i dvojica 2-3 dobre utakmice. Imena ništa ne znače, vidimo upravo po Simin Hanu.
Poenta je da je Milenko isto kao i Vojvodić, dobar za Federalke, i za borbe za opstanak u PL, al to im je plafon. Živi bili pa vidjeli da neće sezonu do kraja završit u ovom klubu, a pitanje je i do polusezone...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- prisonbreak
- Kontakt:
Miljenko je odlicno pripremio ekipu Slobode, i dok je ta priprema trajala, ekipa je igrala odlicno.
Poslije pauze, kada ih je Nala spremao su postali umorni, pa Celik vas je u dvije utakmice dobio, sto dovoljno govori, a imate po imenima mnogo jaci sastav.
Nala igra samo presing, i dok je ekipa fizicki mogla to podnijeti to je bilo extra,kasnije raspad sistema.
Ak ostane kod vas vise od 7-8 kols se nece zadrzati, dajem sta hoces.
Poslije pauze, kada ih je Nala spremao su postali umorni, pa Celik vas je u dvije utakmice dobio, sto dovoljno govori, a imate po imenima mnogo jaci sastav.
Nala igra samo presing, i dok je ekipa fizicki mogla to podnijeti to je bilo extra,kasnije raspad sistema.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja sam milenko bosnjakovic, magistar sporta end dis iz dzek es
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
gdje nadje Siroki ovako jeftine igraceNaglasit ćemo i ovo - šokantan je i izvještaj NK Široki Brijeg. Kada zavirite u njihov izvještaj koji je također dostupan na klupskoj stranici, vidjet ćete da su tamo prikazani nenormalno mali troškovi plaća, koji su za tri puta manji od FK Sarajevo, Zrinjski ili Željezničar. Vidljivo je da tamo od 2017. svi nogometaši igraju za primanja koja su ispod 1.000 KM mjesečno.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
De nek i nama kazu, da djaba pare ne bacamo.irfo je napisao/la:gdje nadje Siroki ovako jeftine igraceNaglasit ćemo i ovo - šokantan je i izvještaj NK Široki Brijeg. Kada zavirite u njihov izvještaj koji je također dostupan na klupskoj stranici, vidjet ćete da su tamo prikazani nenormalno mali troškovi plaća, koji su za tri puta manji od FK Sarajevo, Zrinjski ili Željezničar. Vidljivo je da tamo od 2017. svi nogometaši igraju za primanja koja su ispod 1.000 KM mjesečno.
Zadnja izmjena: redbull93, dana/u 30 maj 2019, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Hahahhahirfo je napisao/la:gdje nadje Siroki ovako jeftine igraceNaglasit ćemo i ovo - šokantan je i izvještaj NK Široki Brijeg. Kada zavirite u njihov izvještaj koji je također dostupan na klupskoj stranici, vidjet ćete da su tamo prikazani nenormalno mali troškovi plaća, koji su za tri puta manji od FK Sarajevo, Zrinjski ili Željezničar. Vidljivo je da tamo od 2017. svi nogometaši igraju za primanja koja su ispod 1.000 KM mjesečno.
Posteni hrvati
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
oj vece plate moleri imaju, ja sam Siroki smatrao za ozbiljan klub, sta oni muljaju, mozda tako ocitavaju platu da bi manje drzavi dali, a ostat plate ide kovertom haha, na crno radeprisonbreak je napisao/la:Hahahhahirfo je napisao/la:gdje nadje Siroki ovako jeftine igraceNaglasit ćemo i ovo - šokantan je i izvještaj NK Široki Brijeg. Kada zavirite u njihov izvještaj koji je također dostupan na klupskoj stranici, vidjet ćete da su tamo prikazani nenormalno mali troškovi plaća, koji su za tri puta manji od FK Sarajevo, Zrinjski ili Željezničar. Vidljivo je da tamo od 2017. svi nogometaši igraju za primanja koja su ispod 1.000 KM mjesečno.![]()
Posteni hrvati
Hazime imamo Bingo, Hercegovački M.O.bistrik87 je napisao/la:oj vece plate moleri imaju, ja sam Siroki smatrao za ozbiljan klub, sta oni muljaju, mozda tako ocitavaju platu da bi manje drzavi dali, a ostat plate ide kovertom haha, na crno radeprisonbreak je napisao/la:Hahahhahirfo je napisao/la: gdje nadje Siroki ovako jeftine igrace![]()
Posteni hrvati
nije kašnjenje i neplaćanja poreza ko što oni vole naglasit nego utaja. Pa bog te, Međugorje ima manje noćenja od Kalesije.
Zasticeni su kao bijeli medvjedi.Zna se da inspekcija prvo hoda po federaciji,da se hercegovina pripremi i uvijek su cisti.Ustvari oni i upravljaju svim tim.To se zna odavno.
!
na minimalac prijavljeni ako su prijavljeni 
a eto sad će novu upravu dobit pa da vidimo hoćel se šta mjenjat
a eto sad će novu upravu dobit pa da vidimo hoćel se šta mjenjat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Celik se vraca u vrh
Bit ce zanimljiva sljedeca sezona

Bit ce zanimljiva sljedeca sezona
- ASD
- Kontakt:
To je fakt. Sloboda je bila najspremnija ekipa lige i to najvise zahvaljujuci Miljenku.prisonbreak je napisao/la:Miljenko je odlicno pripremio ekipu Slobode, i dok je ta priprema trajala, ekipa je igrala odlicno.
Ma kakav Milenko, to je do Zahirovića.ASD je napisao/la:To je fakt. Sloboda je bila najspremnija ekipa lige i to najvise zahvaljujuci Miljenku.prisonbreak je napisao/la:Miljenko je odlicno pripremio ekipu Slobode, i dok je ta priprema trajala, ekipa je igrala odlicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.