FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mene samo interesuje zasto se to nije davalo na donaciju ili reklamu nego vec na dug.
Prisonbreak, on moze da uzme od transfera davo nedavo, normalna stvar da mora bit nacin da ion moze uzet lovu
Prisonbreak, on moze da uzme od transfera davo nedavo, normalna stvar da mora bit nacin da ion moze uzet lovu
naravno da ne moze on uzimati od transfera, pa ne prodaje on igraca nego FK Sarajevo, i ne ide to bas tako kako vi mislite, a za onog gore, dosao u Bosnu da zaradi ? - preko prodaje igraca, karata, cega ? - on zaraditi moze samo tako sto ce podici vrijednost kluba i poslije odredjenog vremena ga prodati, a uzimati pare iz kluba tek tako kako vi mislite, ne moze ni Abramovic a ne TanPitar6785 je napisao/la:Mene samo interesuje zasto se to nije davalo na donaciju ili reklamu nego vec na dug.
ps. https://www.walesonline.co.uk/sport/foo ... n-14872242
edit: 29.04.2019.: "Na današnjoj skupštini donesena je i odluka koja se odnosi na "dokapitalizaciju kluba kroz pretvordbu pozajmica VTCY u glasačke uloge". Iz FK Sarajevo poručuju da će se na taj način značajnoj mjesti poboljšati finansijska pozicija kluba."
Pyro is not a crime !
O ovom sam pricao, frajer je prije mjesec vec oprostio dugove. Nemojte vi samo milijarderu govoriti kako je pametnije upumpavati pare, opustite se i uzivajte.THEC je napisao/la: edit: 29.04.2019.: "Na današnjoj skupštini donesena je i odluka koja se odnosi na "dokapitalizaciju kluba kroz pretvordbu pozajmica VTCY u glasačke uloge". Iz FK Sarajevo poručuju da će se na taj način značajnoj mjesti poboljšati finansijska pozicija kluba."
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
ja mislim da nema pojma taj milijarder kako se uzimaju pare
treba to nekom bošnji u ruke dat
treba to nekom bošnji u ruke dat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma samo nek' pišu, nek' se nešto dešava.pasica je napisao/la:O ovom sam pricao, frajer je prije mjesec vec oprostio dugove. Nemojte vi samo milijarderu govoriti kako je pametnije upumpavati pare, opustite se i uzivajte.THEC je napisao/la: edit: 29.04.2019.: "Na današnjoj skupštini donesena je i odluka koja se odnosi na "dokapitalizaciju kluba kroz pretvordbu pozajmica VTCY u glasačke uloge". Iz FK Sarajevo poručuju da će se na taj način značajnoj mjesti poboljšati finansijska pozicija kluba."
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Citajuci portale i lobotomiju mi smo se ugasili davno ne znam hocemol igrat ikako ove godine vise 
Sorry na upadu samo da pitam jel neko zna jel istina da je Okoli zap'o za oko hadziji? I ako jest šta mi dobijamo?
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Nase dugovesehic96 je napisao/la:Sorry na upadu samo da pitam jel neko zna jel istina da je Okoli zap'o za oko hadziji? I ako jest šta mi dobijamo?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kazu drzavni smo projekat ko Crvena ZvezdasamoSA je napisao/la:Citajuci portale i lobotomiju mi smo se ugasili davno ne znam hocemol igrat ikako ove godine vise
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mojne toga, dosta nam naših.Pantelija je napisao/la:Nase dugovesehic96 je napisao/la:Sorry na upadu samo da pitam jel neko zna jel istina da je Okoli zap'o za oko hadziji? I ako jest šta mi dobijamo?
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
valjda Hodžićasehic96 je napisao/la:Sorry na upadu samo da pitam jel neko zna jel istina da je Okoli zap'o za oko hadziji? I ako jest šta mi dobijamo?
ali niko to ne zna 100%
Šofranac je upitnik isto veliki
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo na današnjoj redovnoj sjednici jednoglasno je potvrdio produžetak mandata generalnom direktoru Dini Selimoviću za 12 mjeseci.
Za portparola kluba zvanično je imenovan Tarik Trbić. Uz konstataciju da je godinu dana bio maksimalno posvećen aktivnostima na konsolidaciji kluba i kvalitetnom radu, usvojena je i ostavka sportskog direktora Edima Hadžialagića, prenosi zvanični internet portal FK Sarajevo.
Usvojen je i Pravilnik o platama, premijama i drugim ličnim primanjima, odgovornosti i kaznama za postignute rezultate FK Sarajevo za 2012. godinu.
Direktor FK Sarajevo Dino Selimović prezentirao je budžet kluba za 2012. godinu u iznosu od 2,1 milion KM, koji je usvojen.
"Budžet je baziran na realnim pretpostavkama, a pored pokrivanja svih tekućih obaveza prema uposlenicima i dobavljačima, uključuje i postepeno otplaćivanje dijela starih dugova", istakao je Selimović.
Predsjednik UO Amir Rizvanović izrazio je nadu da će organi Nogometnog saveza BiH zaduženi za licenciranje prepoznati napredak u upravljanju i rukovođenju FK Sarajevo.
"Ova Uprava je za 14 mjeseci isplatila 13 plata i spremna je isplata i četrnaeste. Obaveze prema uposlenicima i dobavljačima se uredno ispunjavaju, uz određenu dinamiku plaćanja koja je direktno vezana za naše prihode", istakao je Rizvanović i dodao da je dosad isplaćeno 150.000 KM starih dugovanja po različitim osnovama.
"Jedini način da se stanje u klubu konsoliduje i da se nastavi s ovom politikom izmirenja starih dugova jeste da se Fudbalskom klubu Sarajevo omogući da se takmiči u Premijer ligi BiH, ali i u UEFA-inim takmičenjima, dakle da nam se izda licenca. Svaki drugi potez bio bi usmjeren direktno protiv interesa FK Sarajevo i armije naših navijača", zaključio je predsjednik FK Sarajevo.
Ne tako davno.
I onda kažu Tan ubleha, prodali se za ništa
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
belosevic28
- Kontakt:
Radim u firmi gdje zbog specificnosti posla u zimskom periodu poslujemo sa par hiljada gubitka. Da bi izmirili sve obaveze, direktor, tj. vlasnik da kao pozajmicu par hiljada svaki mjesec (iz dvije druge firme ciji je isto vlasnik) i tako funkcionisemo.
Na kraju godine, on potpise dokument ili neki obrazac (nezz u detalje nisam ekonomista) gdje oprasta dug, i mirna Bosna.
Nema nikakvih malverzacija, stavise pozitivna stvar jer nam se redovno sve uplacuje, uplacuju se redovne obaveze itd.
Slicno je i ovo sa FKS, investitor ne moze donijeti kesu para u klub, ali moze novac upumpati preko pozajmica koje na kraju "halali" i tjt.
Na kraju godine, on potpise dokument ili neki obrazac (nezz u detalje nisam ekonomista) gdje oprasta dug, i mirna Bosna.
Nema nikakvih malverzacija, stavise pozitivna stvar jer nam se redovno sve uplacuje, uplacuju se redovne obaveze itd.
Slicno je i ovo sa FKS, investitor ne moze donijeti kesu para u klub, ali moze novac upumpati preko pozajmica koje na kraju "halali" i tjt.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma mi smo sad na nuli jer smo prodati novom gazdi, zbog specificnog zakona jedino onako mozemo pare tj gazda da prikaze. Nema potrebe da se polemise i u klubu su advokati ekonomi pravnici tako da ke to sve uredu. Beze se svi ponadali
Svugdje je u svijetu tako. Uzivajmo braco
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- PeppermintSA
- Kontakt:
30. aprila amidza je očistio sve dugove. Vijetnamac je dao uslov da klub nema ni jedan feninga duga u trenutku kupoprodaje, tako da od 30. aprila ne dugujemo ni jedan jedini fening ikome. Amidza je od svog dolaska upumpao 19 miliona KM u klub, a prodao je upravljačke uloge za 22 miliona. Znaci, zaradio je. On zadovoljan, Vijetnamac zadovoljan, mi zadovoljni. Ponavljam, ni jedan jedini fening ne dugujemo ikome. Svi minusi u poslovanju, kao i svi prethodni minusi u ovih 5-6 godina je Amidza mirio bez da je tražio da mu se i jedan fening vrati. Čak je umjesto nas vratio odredjene cifre koje smo dugovali Cardiffu. Maksimalno nas je ispoštovao i treba mu se spomenik dići.Pitar6785 je napisao/la:Neznam sad posto je vjetnamac kupio klub da se nisu dugovi rastalili oprostili. Neki kazu nema mogucnosti da neko da klubu neke pare osim ovog (da se prikaze dug klubu), kako nema kroz reklamu npr: visit vjetnam maleziju, donaciju zar nije moguce na takav nacin. Samo pitam meni ovo bas ne mirise
Pusti lobotomce, ovo sto ti pišem je 100%. Upravo zato smo prvi dobili licencu. Što bi se reklo, imamo para nem’re ih krava pojesti.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjeti kad se krezavi mitomani pale i hvataju za slamčicu, a samo ispadaju još jadniji i komičniji. Prelijepo za vidjeti, doći s posla, kafica, kolač, prelistati forum i nasmijati se fino. 
Ovo je samo početak jedne velike priče, a tek će biti pucanja čireva i čupanja kose. Ali, samo lagano, uživajmo drugovi.
Ovo je samo početak jedne velike priče, a tek će biti pucanja čireva i čupanja kose. Ali, samo lagano, uživajmo drugovi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Okoli nije na radaru Emira...sehic96 je napisao/la:Sorry na upadu samo da pitam jel neko zna jel istina da je Okoli zap'o za oko hadziji? I ako jest šta mi dobijamo?
AlfredNobel je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti kad se krezavi mitomani pale i hvataju za slamčicu, a samo ispadaju još jadniji i komičniji. Prelijepo za vidjeti, doći s posla, kafica, kolač, prelistati forum i nasmijati se fino.
Upravo tako...
TEK PREDSTOJI PADANJE U TRANS I TO VRLO BRZO...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti kad se krezavi mitomani pale i hvataju za slamčicu, a samo ispadaju još jadniji i komičniji. Prelijepo za vidjeti, doći s posla, kafica, kolač, prelistati forum i nasmijati se fino.
Ovo je samo početak jedne velike priče, a tek će biti pucanja čireva i čupanja kose. Ali, samo lagano, uživajmo drugovi.![]()
![]()
![]()
Upravo tako...
TEK PREDSTOJI PADANJE U TRANS I TO VRLO BRZO...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.